Stamboom design

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Zim Zim

Zim Zim

01/02/2007 18:05:00
Quote Anchor link
Goede Avond (tijdstip: 18:00) PHPhulpers

Ik heb dit keer geen PHP-vraag, maar een CSS-vraag/request. Het zit eigenlijk zo: Ik heb een mooi systeem waarmee je een stamboom kan maken, maar het is mij niet gelukt om het netjes te desigen.
Ik heb wel een idee hoe het eruit (moet) komen te zien.
Mijn grootste probleem is dat het dynamisch moet zijn, maar alles wel netjes op elkaar moet aansluiten. En dat is juist mijn grootste opstakel.

Daarom vraag ik mij af of iemand zin heeft mij hierbij op weg te helpen, of een voorbeeld te maken zodat ik een goed idee krijg hoe ik het zou moeten doen. (Ik weet het lijkt een request...)

Noot: Ik heb het over een stamboom, maar het gaat niet verder als de ouders en kinderen, dus niet 10 generaties die ik wil laten zien. Het enige is dat kan verschillen is het aantal kinderen en wel of geen partner.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zim Zim
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:28:43
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/02/2007 18:08:00
Quote Anchor link
Dus eigenlijk 3 generaties als ik het goed begrijp? (jij hebt het over niet verder dan ouders en kinderen, maar in je tekening gaat het van grootouders tot kleinkinderen)
Ik zal hier eens goed over na moeten denken.
 
Zim Zim

Zim Zim

01/02/2007 18:10:00
Quote Anchor link
@Robert, niet meer als 3 generaties. Dus dat scheelt een hoop werk), mijn eerste streven was allemaal, maar ik ging eerst maar eens kijken of ik dit kon bewerkstelligen.

Maar alvast bedankt voor je denken, ik ben benieuwd.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/02/2007 19:11:00
Quote Anchor link
Maar dan heb ik nog wel een vraag eerst, waardoor het misschien al wat moeilijker kan gaan worden: Je hebt nu weergegeven van de grootouders van de 1e kant van het gezin, wil je ze beide doen, of alleen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
                          Vader | Moeder

Kind1 | Schoonkind1          Kind2  |  Schoonkind2

Kleinkind1  |Kleinkind2      Kleinkind3


Dus maar van 1 familie bij de grootouders beginnen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

01/02/2007 19:14:00
Quote Anchor link
Iets zegt mij dit dat wellicht eenvoudiger te maken is met PHP_GD, omdat je zodoende wat meer de mogelijkheid hebt om berekeningen te maken...
 
Zim Zim

Zim Zim

01/02/2007 19:18:00
Quote Anchor link
@ Robert: nee het zit zo: Je kijkt een bepaald persoon van de stamboom: Dus jij staat centraal en dan ziet Jou ouders, en kinderen.

@Arjan De stamboom veranderd nog wel eens, omdat ik bezig ben met het invullen, en volgens mij is het sneller om het op deze manier te doen, alleen het css...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/02/2007 19:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<table width="75%" border="1">
  <tr>
      <td width="25%"></td>
    <td width="25%">Grootvader</td>
    <td width="25%">Grootmoeder</td>
    <td width="25%"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="25%"></td>
    <td width="25%">Moeder2</td>
    <td width="25%">Ik</td>
    <td width="25%"></td>
  </tr>
  <tr>
    <td width="25%">Kind1</td>
    <td width="25%">Kind2</td>
    <td width="25%">Kind3</td>
    <td width="25%">--GEEN--</td>
  </tr>
</table>

Goed en wel beschouwd kan het dan zo:

Je kiest mij, ik heb 3 kinderen (hypothetisch, niet echt zo :P)
Je krijgt een even aantal kolommen, om ervoor te kunnen zorgen dat
de ouders en grootouders worden gecentreerd. Tjah, en analyseer het
voor de rest maar. Denk dat je er wel uit komt

Edit:

Aanpassing, had je laatste post nog niet gelezen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Zim Zim

Zim Zim

01/02/2007 19:55:00
Quote Anchor link
@Robert; dit wat jij nu hebt was mijn oorsponkelijke versie, maar (no offence) ik wou het wat meer op een stamboom laten lijken, dus met juist van de strepen, maar het probleem is dat die door een tabel heen gaan, en je met de tabellen erg veel rowspan's moet uitvoeren. Dus ik was al bezig voor elke regel een tabel, maar dat wou ook niet.
Dus ten einde raad kwam ik hierzo het maar vragen of iemand het voor kan doen.
Ik vraag me nu af of zoiets wel mogelijk is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.