Stand maken met Mysql

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

Jan de Laet

Jan de Laet

07/12/2015 18:28:22
Quote Anchor link
@G, Mooi zo! Mogen we nog zien wat je nu hebt dan, ter lering ende vermaeck van ons en anderen.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 04:23:28
 
G Jansma

G Jansma

07/12/2015 19:02:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php

$sql2
= "
SELECT uitslag_naam, SUM(punten) AS punt
FROM

    (SELECT uitslag_naam, punten FROM uitslagen AS u1
   JOIN kalender AS k1 ON k1.kalender_id = u1.uitslag_id AND k1.categorie = u1.uitslag_categorie AND k1.seizoen = u1.uitslag_seizoen
   WHERE uitslag_categorie = 'A' AND niveau IN ('N1, N2')
  
   UNION ALL
  
    SELECT uitslag_naam, punten FROM
    
        (SELECT uitslag_naam, punten, @num := IF(@id = uitslag_naam, @num +1, 1) rownum, @id := uitslag_naam FROM
        (SELECT uitslag_naam, punten, niveau FROM uitslagen AS u
        JOIN kalender AS k ON k.kalender_id = u.uitslag_id AND k.categorie = u.uitslag_categorie AND k.seizoen = u.uitslag_seizoen
        WHERE uitslag_categorie = 'A' AND niveau IN ('N3')
        ORDER BY uitslag_naam, punten DESC) t1     
        
        CROSS JOIN (SELECT @num:= 0, @id := 0) v1) t2
    
    WHERE rownum <= 5
    
    UNION ALL
    
    SELECT uitslag_naam, punten FROM
    
        (SELECT uitslag_naam, punten, @num := IF(@id = uitslag_naam, @num +1, 1) rownum, @id := uitslag_naam FROM
        (SELECT uitslag_naam, punten, niveau FROM uitslagen AS u
        JOIN kalender AS k ON k.kalender_id = u.uitslag_id AND k.categorie = u.uitslag_categorie AND k.seizoen = u.uitslag_seizoen
        WHERE uitslag_categorie = 'B' AND niveau IN ('N4')
        ORDER BY uitslag_naam, punten DESC) t1     
        
        CROSS JOIN (SELECT @num:= 0, @id := 0) v1) t2
    
    WHERE rownum <= 5

    ) t3


WHERE punten > 0
GROUP BY uitslag_naam
ORDER BY SUM(punten) DESC"
;

?>
Gewijzigd op 07/12/2015 19:03:40 door G Jansma
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.