Startpagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »
Jelmer

jelmer

25/03/2008 13:04:00
Quote Anchor link
Beste PHPhulpers,

Zouden jullie je feedback geven over mijn site?
Ik ben een beginnende scripter en ben 16 jaar oud.

mijn uitgangspunt
Ik probeer een frisse en overzichtelijke startpagina te maken

http://www.jongste.org

Groeten Jelmer Jongste
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:40:03
 
- wes  -

- wes -

25/03/2008 13:20:00
Quote Anchor link
nice try, but no sigar.

te basic, te wit, teveel fouten en te weinig vulling.
 
Jelmer

jelmer

25/03/2008 13:28:00
Quote Anchor link
wes schreef op 25.03.2008 13:20:
nice try, but no sigar.

te basic, te wit, teveel fouten en te weinig vulling.

kan je dat wat nader uitleggen? Ik snap niet veel van de scriptkiddie's uitdrukkingen:P
 
- wes  -

- wes -

25/03/2008 13:30:00
Quote Anchor link
scriptkiddies?

heb je wel eens een aambeeld tegen je oor aan gehad?

eeuwigdurende zakjeuk voor u meneer.
 
Jelmer

jelmer

25/03/2008 13:32:00
Quote Anchor link
wes schreef op 25.03.2008 13:30:
scriptkiddies?

heb je wel eens een aambeeld tegen je oor aan gehad?

eeuwigdurende zakjeuk voor u meneer.


Er is toch niks verkeerd met scriptkiddies? Of begrijp ik zelf het woord scriptkiddies verkeert? Zou kunnen hoor... maar ik zal het even opzoeken....



--EDIT--
Heb het opgezocht... Verontschuldigingen... Ik bedoel juist gevordere scripters...

Snap je het nu?
* met je 'eeuwigdurende zakjeuk voor u meneer'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jelmer
 
Jacco Engel

Jacco Engel

25/03/2008 13:33:00
Quote Anchor link
scriptkiddie's

Vind ik best een grappige uitspraak voor iemand van 16 die heel hard aan het proberen is er ook 1 te worden

te basic -> Te Simpel
te wit -> Te weinig kleur
teveel fouten -> Teveel dingen die niet goed zijn
te weinig vulling -> Te weinig inhoud

Beter?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/03/2008 13:34:00
Quote Anchor link
Validator: This document cannot be checked

Dat is niet al te best, daar zit je eerste uitdaging...
 
Jelmer

jelmer

25/03/2008 13:35:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 25.03.2008 13:34:
Validator: This document cannot be checked

Dat is niet al te best, daar zit je eerste uitdaging...


Ja klopt.. zag vriend van mij ook.... :(

Zou dit de reden kunne zijn waarom hij in FF wel goed werkt en in IE & Opera niet goed?
 
Wouter K

Wouter K

25/03/2008 13:36:00
Quote Anchor link
Zegt me niks.
Ik volg ook de tips van hierboven me!
 
Jelmer

jelmer

25/03/2008 13:38:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 25.03.2008 13:33:
scriptkiddie's

Vind ik best een grappige uitspraak voor iemand van 16 die heel hard aan het proberen is er ook 1 te worden

te basic -> Te Simpel
te wit -> Te weinig kleur
teveel fouten -> Teveel dingen die niet goed zijn
te weinig vulling -> Te weinig inhoud

Beter?


kan op een paar punten met je eens zijn...
Maar ben vergeten bij de uitleg er wat bij te zetten.

*Ik probeer een frisse en overzichtelijke startpagina te maken*

De opvulling komt alleen doordat er weinig links in staan.
 
- wes  -

- wes -

25/03/2008 13:41:00
Quote Anchor link
u think?

en doordat je content te dicht op elkaar staat.

je hebt een prachtig voorbeeld aan startpagina.nl ... kijk daar eens naar voor ideen.

zakjeuk mag je houden, was een gift
 
Jelmer

jelmer

25/03/2008 14:07:00
Quote Anchor link
iemand enig idee waarom http://www.jongste.org wel in FF goed werkt... maar niet in IE en OPERA?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jelmer
 
Jacco Engel

Jacco Engel

25/03/2008 14:17:00
Quote Anchor link
Doe eens in FF ctrl+u en kijk wat voor teringbende het is (center tags, centertags om javascript heen, javasciprt op tig verschilldende plekken terwijl het ook prima in een (aantal) externe file(s) kan)

Zorg eerst eens dat je schone code produceerd :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.