static variabele in form validatie script met filters

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

- Jim  -

- Jim -

04/02/2010 12:30:00
Quote Anchor link
Het probleem is dat de je vanuit het filter 1 param stuurt naar de callback functie. Ik heb zo ook niet kunnen vinden of het wel mogelijk is om 2 parameters mee te geven. De makkelijkste oplossing is hiervoor de functie apart te gebruiken. Na even zoeken heb ik ook geen filter equal gevonden, en dat is wel je eigenlijk nodig hebt.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:52:55
 
Arne

Arne

04/02/2010 13:07:00
Quote Anchor link
de functie apart gebruiken? op welke manier zou ik dat dan precies moeten doen?

bedankt !!!
 
Thijs Damen

Thijs Damen

04/02/2010 13:14:00
Quote Anchor link
Thijs Damen schreef op 04.02.2010 11:10:
Arne:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
function checkEmail2($sEmail2, $sEmail) {
  if ($sEmail2 != $sEmail) {
    return false;
  }

  return true
}

$email1 = "[email protected]";
$email2 = "[email protected]";

if (checkEmail2($email2, $email1)) {
  //Mail is gelijk
} else {
 //Mail is niet gelijk
}
?>


Ten eerste: Je check klopt niet.
Ten tweede: Als je 2 arguments verwacht, moet er ook 2 geven (zie eerste error)


mag ik mezelf quoten?
 
- Jim  -

- Jim -

04/02/2010 15:06:00
Quote Anchor link
Of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php // Goed openen

function checkEmail2($sEmail2, $sEmail) {
  // Let the logic do the work
  return ($sEmail2 == $sEmail);
}

?>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.