statistieken script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joop

joop

24/11/2005 19:33:00
Quote Anchor link
ben nu bezig met een statistieken script maar het lukt nog niet helemaal. Dit zijn de 2 pagina's die ik nu heb:
index.php
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<html>
<head>
<title>Stats</title>
</head>
<body>
<script language="JavaScript">
<!--
pagina = escape(document.location.href);
referrer = escape(document.referrer);
if ((referrer == "") || (referrer == "undefined")) { referrer = "bookmark"; }
ss = screen.width + "x" + screen.height;
src = "stats.php?pagina=" + pagina + "&referrer=" + referrer + "&ss=" + ss;
src = "<img src=\"" + src + "\";
document.write(src);

-->
</script>
</body>
</html>

stats.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?
echo "<img src=\"webstats_img.jpg\">";
if(!IsSet($_GET['pagina']) || !IsSet($_GET['referrer']) || !IsSet($_GET['ss']))
{

    echo "Error!- Verkeerde gegevens!";
}
else
{
$http_u_a = strtolower(rawurldecode($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']));
            //browser
                        if(eregi('msie ([0-9]+\.[0-9]+)', $http_u_a, $regs)){
                $browser = "Internet Explorer ".$regs[1];
            }

            elseif(eregi('mozilla/(.?)firefox/([0-9]{0,2}\.[0-9]{0,2}\.[0-9]{0,2})', $http_u_a, $regs)){
                $browser = "Firefox ".$regs[1];
            }

                        elseif((eregi('google', $http_u_a))){
                                $browser = "Google";
                        }

                        elseif((eregi('bot', $http_u_a)) || (eregi('slurp', $http_u_a)) || (eregi('scooter', $http_u_a)) || (eregi('spider', $http_u_a)) || (eregi('crawler', $http_u_a)) || (eregi('archiver', $http_u_a))){
                $browser = 'Andere zoekmachine';
            }

            else{
                $browser = "Anders";
            }

            
                        //os
                        if(eregi("(win|windows)[ ]*((nt)*[ /]*([0-9]+(.?[0-9]+))*)", $http_u_a, $regs)){
                if(eregi("(win|windows)[ ](95)", $http_u_a)){
                    $os = 'Windows 95';
                }

                elseif(eregi("(win|windows)[ ](98)", $http_u_a)){
                    $os = 'Windows 98';
                }

                elseif(eregi("(win|windows)[ ](me)", $http_u_a)){
                    $os = 'Windows ME';
                }

                elseif(eregi("(win|windows)[ ](nt)", $http_u_a)){
                    if(eregi("(win|windows)[ ](nt)[ ](5.1)", $http_u_a)){
                        $os = 'Windows XP';
                    }

                    elseif(eregi("(win|windows)[ ](nt)[ ](5.0)", $http_u_a)){
                        $os = 'Windows 2000';
                    }

                    else{
                        $os = 'Windows NT';
                    }
                }

                else{
                    $os = 'Windows';
                }
            }

            else{
                $os = 'Anders';
            }


  
   include('connect.php');
    

   function
AddStats($table, $value) {
      $sql = "SELECT id FROM $table WHERE $table='$value'";
      $result = mysql_query($sql);
      if (mysql_num_rows($result) > 0) {
         $id = mysql_result($result, 0, "id");
         $sql = "UPDATE $table SET aantal=aantal+1 WHERE id='$id'";
      }

      else {
         $sql = "INSERT INTO $table ($table, aantal) VALUES ('$value', '1')";
      }

      mysql_query($sql) or die("Geen verbinding met database");
      return TRUE;
   }

AddStats("browser", $browser);
AddStats("os", $os);
AddStats("pagina", $_GET['pagina']);
AddStats("referrer", $_GET['referrer']);
AddStats("screensize", $_GET['ss']);
}

?>


het probleem is dat er niks in de database wordt bijgewerkt als je naar index.php gaat. ga je alleen naar stats.php met alle gegevens in de url dan doet hij het wel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 09:38:25
 
Joop

joop

24/11/2005 23:09:00
Quote Anchor link
niemand die het weet?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.