statistiekenpagina probleem Register Globals OFF

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Information Security Officer (IT)

Information Security Officer (IT) Utrecht Toe aan een internationale uitdaging op het gebied van informatiebeveiliging? Samenwerken met de beste IT specialisten in ons Business Acceleration team? Dan is deze functie van Information Security Officer bij Brink’s de plek voor jou! Jouw verantwoordelijkheden Als informatie functionaris ben je verantwoordelijk voor het vastleggen en onderhouden van de informatiebeveiligings-, IT-compliance en IT-risk programma’s voor Brink’s Nederland en België. Jij zorgt ervoor dat de informatiemiddelen, applicaties van Brink’s en onze systemen afdoende zijn beveiligd en voldoen aan de geldende normen. Ook ga je andere vestigingen van Brink’s in Europa ondersteunen op jouw vakgebied. De

Bekijk vacature »

Freakme

Freakme

13/11/2006 09:44:00
Quote Anchor link
Beste PHP-ers,

Ik maak al tijde gebruik van een mooie statistiekenpagina. Deze statistiekenpagina werkten voorheen perfect. Nu is het zo dat mijn provider de functie: Register Globals OFF hanteert op de nieuwe servers.

En sindsdien geeft de statistiekenpagina problemen met het opvragen van de details van de bezoekers van de website. Is hier een eenvoudige aanpassing in het bestaande script voor om dit probleem te tackelen? Of moet ik uitkijken naar een andere statistiekenpagina i.v.m. de nieuwe gehanteerde Register Globals OFF-functie.

Ik zie graag jullie bevindingen tegemoet.

Greetings,

Freakme
 
PHP hulp

PHP hulp

28/01/2022 12:22:42
 
Jelle -

Jelle -

13/11/2006 09:54:00
Quote Anchor link
een viese oplossing: (en eigenlijk niet aan te raden)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

extract($_GET);
extract(_POST);

?>


Wat beter is, is dat je je gaat verdiepen in superglobals, dan kom je er wel uit :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelle -
 
Erik Rijk

Erik Rijk

13/11/2006 09:54:00
Quote Anchor link
waarschijnlijk heb je nu fouten door het gebruik / niet gebruik van superglobals.

kunnen we een stuk van je script bekijken?
 
Freakme

Freakme

13/11/2006 10:13:00
Quote Anchor link
Beste PHP-ers,

Ik heb geen foutmeldingen, ik zie alleen wel dat het met een nieuwe versie van de desbetreffende statistiekenpagina geen problemen geeft.

Deze zal ik dan opnieuw even moeten restylen, maar het werkt in ieder geval wel weer. In ieder geval zeer bedankt voor het meedenken.

Dit item kan als gesloten beschouwd worden.

Greetings,

freakme
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.