Stats Signature Runescape

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »
Slash

slash

13/09/2008 01:37:00
Quote Anchor link
IK heb wat zitten proberen om een skill signature te maken, maar ik zit vast
hij neemt altijd m'n totaal skill terwijl ik bv m'n prayer wil laten zien.
De skill prayer neemt hij wel maar de xp, rank of lvl niet daar neemt hij altijd de resultaten van m'n totaal.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
putenv('GDFONTPATH=' . realpath('.'));
$imgname='baseimage.jpg';
$im = @imagecreatefromjpeg($imgname);


error_reporting(E_ALL);

function
GetRSstats($username,&$result)
{

    # Return: Boolean
    # And an empty array in your second parameter on failure, or filled with the skills on success.
    # Please note; no support is given.
/*
###
### Made By Chessspider ( www.chessspider.nl - 2007© )
###
### Please leave this notice here. If you really want to make me happy, also put a link to my runescape world switcher:
### http://worldswitcher.chessspider.nl/
### on your website.
*/
        # You might have to update these some day...

    $arrSkills = array(
            "Prayer",
          
            );
// Skills... Order DOES matter, it should always be the same order as the highscores page.

    $sDomain = "http://hiscore.runescape.com/"; // With trailing /
    $sPage = "index_lite.ws?player="; // Page to request

        # You shouldnt have to change anything from here

    $arrLevels = @file($sDomain.$sPage.urlencode($username),FILE_IGNORE_NEW_LINES); // Obtaining scores, surpressing possible warnings
    $result = Array();

    if($arrLevels === false || empty($username) || strlen($username) > 15)
        return false;

    $iLength = count($arrSkills);
    for($i = 0;$i < $iLength;$i++)
    {

        $levels = explode(",",$arrLevels[$i]);

       $arrStats[$arrSkills[$i]]["skill"] = $arrSkills[$i];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["rank"] = $levels[0];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["level"] = $levels[1];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["exp"] = $levels[2];


    }


    $result = $arrStats;
    return true;
}



    if(GetRSstats("slash350",$stats))
    {


        foreach($stats as $values)

            

$var = $values['skill'];
$var1 = $values['exp'];

$color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($im, 9, 9, 77, 28, $color, $font, $var);
imagettftext($im, 9, 9, 129, 54, $color, $font, $var1);
header('Content-Type: image/jpeg');
imagejpeg($im);
imagedestroy($img);
}

    else
    {
        echo "Username does not exist";
    }

?>





Kan er iemand helpen ? alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 20:27:50
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2008 08:42:00
Quote Anchor link
Hij wil ALLE gegevens inlezen, alle ranks. Pak het origineel er nog eens bij, en zet die array met skills terug zoals die was. Dan leest die de gegevens in elk geval weer goed in.

Je kan dan wel bijvoorbeeld van regel 66 t/m regel 72 maken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($var == 'Prayer'){
$color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($im, 9, 9, 77, 28, $color, $font, $var);
imagettftext($im, 9, 9, 129, 54, $color, $font, $var1);
header('Content-Type: image/jpeg');
imagejpeg($im);
imagedestroy($img);
}

?>


Als ik het namelijk goed begrijp, maakt het script normaal gesproken een lijst met voor elke skill een afbeelding. Je geeft op deze manier aan dat die hier alleen de prayer moet hebben.
 
Slash

slash

13/09/2008 09:55:00
Quote Anchor link
Met deze aanpassing krijg ik de melding :
Notice: Undefined variable: var in /home/rsinfo/public_html/slash350/index.php on line 87
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/09/2008 10:05:00
Quote Anchor link
Dat is knap, want ik tel in je scriptje maar 78 regels:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?php
putenv('GDFONTPATH=' . realpath('.'));
$imgname='baseimage.jpg';
$im = @imagecreatefromjpeg($imgname);


error_reporting(E_ALL);

function
GetRSstats($username,&$result)
{

    # Return: Boolean
    # And an empty array in your second parameter on failure, or filled with the skills on success.
    # Please note; no support is given.
/*
###
### Made By Chessspider ( www.chessspider.nl - 2007© )
###
### Please leave this notice here. If you really want to make me happy, also put a link to my runescape world switcher:
### http://worldswitcher.chessspider.nl/
### on your website.
*/
        # You might have to update these some day...

#VUL DEZE ARRAY COMPLEET IN MET ALLE STATS

    $arrSkills = array(
            "Prayer",
          
            );
// Skills... Order DOES matter, it should always be the same order as the highscores page.

    $sDomain = "http://hiscore.runescape.com/"; // With trailing /
    $sPage = "index_lite.ws?player="; // Page to request

        # You shouldnt have to change anything from here

    $arrLevels = @file($sDomain.$sPage.urlencode($username),FILE_IGNORE_NEW_LINES); // Obtaining scores, surpressing possible warnings
    $result = Array();

    if($arrLevels === false || empty($username) || strlen($username) > 15)
        return false;

    $iLength = count($arrSkills);
    for($i = 0;$i < $iLength;$i++)
    {

        $levels = explode(",",$arrLevels[$i]);

       $arrStats[$arrSkills[$i]]["skill"] = $arrSkills[$i];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["rank"] = $levels[0];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["level"] = $levels[1];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["exp"] = $levels[2];


    }


    $result = $arrStats;
    return true;
}



    if(GetRSstats("slash350",$stats))
    {


        foreach($stats as $values)

            

$var = $values['skill'];
$var1 = $values['exp'];

if($var == 'Prayer'){
$color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($im, 9, 9, 77, 28, $color, $font, $var);
imagettftext($im, 9, 9, 129, 54, $color, $font, $var1);
header('Content-Type: image/jpeg');
imagejpeg($im);
imagedestroy($img);
}
}

    else
    {
        echo "Username does not exist";
    }

?>
 
Slash

slash

13/09/2008 10:13:00
Quote Anchor link
Ik moest alle ranks erterug bijzetten daardoor kom ik aan meer regels , foutmelding is weg maar hij haalt nu geen gegevens meer of hij toont toch de gegevens niet meer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php
putenv('GDFONTPATH=' . realpath('.'));
$imgname='baseimage.jpg';
$im = @imagecreatefromjpeg($imgname);


error_reporting(E_ALL);

function
GetRSstats($username,&$result)
{

    # Return: Boolean
    # And an empty array in your second parameter on failure, or filled with the skills on success.
    # Please note; no support is given.
/*
###
### Made By Chessspider ( www.chessspider.nl - 2007© )
###
### Please leave this notice here. If you really want to make me happy, also put a link to my runescape world switcher:
### http://worldswitcher.chessspider.nl/
### on your website.
*/
        # You might have to update these some day...

    $arrSkills = array(
            "Total",
            "Attack",
            "Defence",
            "Strength",
            "Hitpoints",
            "Ranged",
            "Prayer",
            "Magic",
            "Cooking",
            "Woodcutting",
            "Fletching",
            "Fishing",
            "Firemaking",
            "Crafting",
            "Smithing",
            "Mining",
             "Herblore",
            "Agility",
            "Thieving",
            "Slayer",
            "Farming",
            "Runecraft",
            "Hunter",
            "Construction",
            "Summoning"
,
          
            );
// Skills... Order DOES matter, it should always be the same order as the highscores page.

    $sDomain = "http://hiscore.runescape.com/"; // With trailing /
    $sPage = "index_lite.ws?player=";  // Page to request

        # You shouldnt have to change anything from here

    $arrLevels = @file($sDomain.$sPage.urlencode($username),FILE_IGNORE_NEW_LINES); // Obtaining scores, surpressing possible warnings
    $result = Array();

    if($arrLevels === false || empty($username) || strlen($username) > 15)
        return false;

    $iLength = count($arrSkills);
    for($i = 0;$i < $iLength;$i++)
    {

        $levels = explode(",",$arrLevels[$i]);

       $arrStats[$arrSkills[$i]]["skill"] = $arrSkills[$i];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["rank"] = $levels[0];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["level"] = $levels[1];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["exp"] = $levels[2];


    }


    $result = $arrStats;
    return true;
}



    if(GetRSstats("slash350",$stats))
    {


        foreach($stats as $values)

            

$var = $values['skill'];
$var1 = $values['exp'];
if($var == 'Prayer'){
$color = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($im, 9, 9, 77, 28, $color, $font, $var);
imagettftext($im, 9, 9, 129, 54, $color, $font, $var1);
header('Content-Type: image/jpeg');
imagejpeg($im);
imagedestroy($img);
}
}

    else
    {
        echo "Username does not exist";
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door slash
 
Hans

hans

13/09/2008 10:35:00
Quote Anchor link
je kan toch wel een runescape stats signate maken met Photoshop cs.
of wil je net als dat van www.leetscape.com ?
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 10:40:00
Quote Anchor link
Hans;
De TS wil die sig automatisch laten maken door PHP. Dat kan niet met Photoshop CS.
 
Hans

hans

13/09/2008 11:08:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 13.09.2008 10:40:
Hans;
De TS wil die sig automatisch laten maken door PHP. Dat kan niet met Photoshop CS.

Dat weet ik wel. maar wil hij nou gewoon 'runescape signature' of dat het automatisch word gemaakt?

Dan is het wel moeilijk om automatisch Signature te maken.?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

13/09/2008 11:19:00
Quote Anchor link
hans schreef op 13.09.2008 10:35:
je kan toch wel een runescape stats signate maken met Photoshop cs.
of wil je net als dat van www.leetscape.com ?

Dat van leetscape doet het anders toch ook niet zo goed?
Afbeelding


edit:
Nu werkt het wel lol
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 11:21:00
Quote Anchor link
Leetscape is inderdaad we handig (ik had niet goed gekeken):
Afbeelding
 
Hans

hans

13/09/2008 11:23:00
Quote Anchor link
er zijn ook goal levels daar ect.
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 11:25:00
Quote Anchor link
Hans;
Wat bedoel je?

Paradox;
Inderdaad, net had je iets fout gedaan :) Maar om daar nou hardop om te gaan lachen... ^^
 
Hans

hans

13/09/2008 11:35:00
Quote Anchor link
mij Runescape account
Afbeelding

Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 
Slash

slash

13/09/2008 12:19:00
Quote Anchor link
Het is idd de bedoeling om de stats van Rs eruit te halen en op een signature die ik zelf zal maken erop te zetten.
Maar met de laatste berichten geraak ik niet verder .
 
Hans

hans

13/09/2008 13:39:00
Quote Anchor link
slash schreef op 13.09.2008 12:19:
Het is idd de bedoeling om de stats van Rs eruit te halen en op een signature die ik zelf zal maken erop te zetten.
Maar met de laatste berichten geraak ik niet verder .

Sorry, Maar daar mee kan ik je niet helpen ik ben geen proscripter blijf verder posten op www.phphulp.nl of op andere phphulps sites zoals : http://www.phpfreakz.nl/ <--- Daar zijn ook goeie scripters. die je verder kunnen helpen.
Of blijf posten Je kan hulp krijgen.

TIP : Maak een nieuwe forum pagina, Als titel : Stats signature rs wilt niet
Dan plak je daar je Code en bewerken ze hem hoe het moet!

M.V.G
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door hans
 
Slash

slash

13/09/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Het is me al gelukt voor 1 skill maar daarvoor moet ik bij "$arrSkills = array(" stoppen bij de skill dat ik wil laten weergeven .... nu is de vraag op welke manier kan ik er dan 2 opzetten ? het resultaat zal ik al ff tonen

Afbeelding


het script tot nu toe :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
<?php
putenv('GDFONTPATH=' . realpath('.'));
$imgname='slash350.png';
$im = @imagecreatefrompng($imgname);


error_reporting(E_ALL);

function
GetRSstats($username,&$result)
{

    # Return: Boolean
    # And an empty array in your second parameter on failure, or filled with the skills on success.
    # Please note; no support is given.
/*
###
### Made By Chessspider ( www.chessspider.nl - 2007© )
###
### Please leave this notice here. If you really want to make me happy, also put a link to my runescape world switcher:
### http://worldswitcher.chessspider.nl/
### on your website.
*/
        # You might have to update these some day...

    $arrSkills = array(
            "Total",
            "Attack",
            "Defence",
            "Strength",
            "Hitpoints",
            "Ranged",
            "Prayer",
            "Magic",
            "Cooking",
            "Woodcutting",
            "Fletching",
                        "Fishing",
            "Firemaking"
        

          
            ); // Skills... Order DOES matter, it should always be the same order as the highscores page.

    $sDomain = "http://hiscore.runescape.com/"; // With trailing /
    $sPage = "index_lite.ws?player="; // Page to request

        # You shouldnt have to change anything from here

    $arrLevels = @file($sDomain.$sPage.urlencode($username),FILE_IGNORE_NEW_LINES); // Obtaining scores, surpressing possible warnings
    $result = Array();

    if($arrLevels === false || empty($username) || strlen($username) > 15)
        return false;

    $iLength = count($arrSkills);
    for($i = 0;$i < $iLength;$i++)
    {

        $levels = explode(",",$arrLevels[$i]);

       $arrStats[$arrSkills[$i]]["skill"] = $arrSkills[$i];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["rank"] = $levels[0];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["level"] = $levels[1];
        $arrStats[$arrSkills[$i]]["exp"] = $levels[2];


    }


    $result = $arrStats;
    return true;
}



    if(GetRSstats("slash350",$stats))
    {


        foreach($stats as $values)

            

                
$var1 = $values['rank'];
$var2 = $values['level'];
$var3 = $values['exp'];
$color = imagecolorallocate($im, 214, 135, 26);
$font = 'arial.ttf';
imagettftext($im, 10, 0, 345, 63, $color, $font, $var1);
imagettftext($im, 10, 0, 345, 78, $color, $font, $var2);
imagettftext($im, 10, 0, 315, 93, $color, $font, $var3);
header('Content-Type: image/png');
imagejpeg($im);
imagedestroy($img);
}

    else
    {
        echo "Username does not exist";
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door slash
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.