status bericht laten zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 15:24:33
Quote Anchor link
Hi,
ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb een berichtensysteem en ik wil graag dat de ingelogde kan zien of hij het bericht al gezien heeft.
Echter krijg ik altijd Nieuw! terug. Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?
$Berichten
= mysql_query("SELECT BerichtID,ID,Van,Datum,Onderwerp,gelezen,beantwoord,gelezen_van,beantwoord_van FROM $TabelLedenBerichten WHERE ID = '$InlogLid->ID' OR Van='$InlogLid->ID'") or die(mysql_error());



if(mysql_num_rows($Berichten)) {
echo("<form method=post action='berichten.php' name=berichtenform onsubmit='return Verwijder()'>
<table cellpadding=4 cellspacing=0>
<tr style='background-color:#EEEEEE'><td><input type=checkbox name=alles onclick='AllesAankruisen(this)'></td><td><b>Onderwerp</b></td><td><b>Afzender</b></td><td><b>Datum</b></td><td><b>Status</b></td></tr>"
);

while($Bericht = mysql_fetch_object($Berichten)) {

if($Bericht->ID == $InLogLid->ID){
    if($Bericht->gelezen == 0){
$eigenschap= "<b>Nieuw!</b>";
    }

    if($Bericht->gelezen == 1){
$eigenschap= "Gelezen";
    }

    if($Bericht->beantwoord == 1){
$eigenschap="Beantwoord";
    }
}



if($Bericht->Van /*verstuurder van bericht*/== $InlogLid->ID){

    if($Bericht->beantwoord_van == 1){
        $eigenschap="Beantwoord";
    }

    elseif($Bericht->gelezen_van == 0){
    $eigenschap="<b>Nieuw!</b>";    
    }

elseif($Bericht->gelezen_van == 0 AND $bericht->beantwoord_van == 0){
    $eigenschap="Verzonden";
}
}



    
if(!$Bericht->Onderwerp) { $Bericht->Onderwerp = "(geen onderwerp)"; }
echo("<tr><td><input type=checkbox name=verwijder[] value='$Bericht->BerichtID'></td><td><a href='berichten.php?message=$Bericht->BerichtID'>$Bericht->Onderwerp</a>");
echo("</td><td>".Lid($Bericht->Van)."</td><td>".date("d-m-Y H:i",$Bericht->Datum)."</td><td>".$eigenschap."</tr>");
}

?>

wie o wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:01:34
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 15:44:05
Quote Anchor link
Niemand kan jouw helpen!!

Bewijs nu eens dat het veld gelezen ook daadwerkelijk 1 als waarde bevat en geen 0

Note: leer je eigen code debuggen!! Dat doe je door her en daar evaluerende variabelen te echoen.

Opmerkingen:
1. pas correcte foutafhandeling toe
2. je doet er verstandiger aan om _fetch_assoc te gebruiken
3. je gebruikt _num_rows op een verkeerde manier
4. echo behoeft de () niet
5. in feite quote je strings bij voorkeur met enkele quotes en haal je je variabelen buiten de quotes.
6. html attribuut-waarden worden bij voorkeur gequote met ""
7. als je datum uit de database komt dan kan je beter in de query het display format opnemen ipv te eikelen met php's date functie
 
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 15:58:32
Quote Anchor link
als het veld gelezen 1 niet als waarde had, had ik het hier niet neergezet.
en die hele waslijst kan mischien wel zo zijn maar dat was mijn vraag niet en dat werkt zo ook....
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/06/2011 16:03:00
Quote Anchor link
Hij probeert jou ook wat aan te leren. Dan is het wel heel ondankbaar om te zeggen nee, dat wil ik niet want zonder kan het ook wel.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/06/2011 16:03:01
Quote Anchor link
if($Bericht->beantwoord_van == 1){
$eigenschap="Beantwoord";
}
elseif($Bericht->gelezen_van == 0){
$eigenschap="<b>Nieuw!</b>";
}
elseif($Bericht->gelezen_van == 0 AND $bericht->beantwoord_van == 0){
$eigenschap="Verzonden";
}
}

De tweede elseif zal nooit gebruikt worden.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 16:05:19
Quote Anchor link
Je hebt dat stuk php helemaal niet nodig om de status te bepalen, dat kan je ook in het sql-statement meenemen.

m.a.w. je zit moeilijk te doen als het makkelijk kan.

Overigens kan status 1 niet 2 betekenissen hebben!
 

18/06/2011 16:18:55
Quote Anchor link
Lijkt mij ook dat je ontvangen en verzonden berichten niet door elkaar wilt hebben (where).
Verder is dat *_van gedeelte vaag en lijkt mij ook dat een verzonden bericht niet door de verzender kan verwijderd worden.
 
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 16:24:33
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 18/06/2011 16:03:00:
Hij probeert jou ook wat aan te leren. Dan is het wel heel ondankbaar om te zeggen nee, dat wil ik niet want zonder kan het ook wel.

ik weet dat het script in dat opzicht nog flut was het is nog steeds niet af, als ik iets op een forum plaats wil ik het liefst alleen antwoord op mijn vraag en niet eromheen
 

18/06/2011 16:27:31
Quote Anchor link
Uiid - op 18/06/2011 16:24:33:
Vincent Huisman op 18/06/2011 16:03:00:
Hij probeert jou ook wat aan te leren. Dan is het wel heel ondankbaar om te zeggen nee, dat wil ik niet want zonder kan het ook wel.

ik weet dat het script in dat opzicht nog flut was het is nog steeds niet af, als ik iets op een forum plaats wil ik het liefst alleen antwoord op mijn vraag en niet eromheen


Het heeft er allemaal mee te maken. Wil je dit opgelost hebben? Doe dan wat Noppes zegt.
Je houding is nu vrij naïef en arrogant.
Gewijzigd op 18/06/2011 16:28:43 door
 
Jasper DS

Jasper DS

18/06/2011 16:28:02
Quote Anchor link
Nochtans wordt hier wel zeer nuttige informatie gegeven! Doe er iets mee en wijs het niet af!
 
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 16:34:07
Quote Anchor link
hmm.. srry ik geef toe dat ik fout zat, maar ik kan er ook niet tegen als mijn moeder ergens over begint wat ik toch al wou doen :P

btw. ik doe moeilijk dit is helemaal niet nodig
thanks in ieder geval
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.