status bericht laten zien

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 15:24:33
Quote Anchor link
Hi,
ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb een berichtensysteem en ik wil graag dat de ingelogde kan zien of hij het bericht al gezien heeft.
Echter krijg ik altijd Nieuw! terug. Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?
$Berichten
= mysql_query("SELECT BerichtID,ID,Van,Datum,Onderwerp,gelezen,beantwoord,gelezen_van,beantwoord_van FROM $TabelLedenBerichten WHERE ID = '$InlogLid->ID' OR Van='$InlogLid->ID'") or die(mysql_error());



if(mysql_num_rows($Berichten)) {
echo("<form method=post action='berichten.php' name=berichtenform onsubmit='return Verwijder()'>
<table cellpadding=4 cellspacing=0>
<tr style='background-color:#EEEEEE'><td><input type=checkbox name=alles onclick='AllesAankruisen(this)'></td><td><b>Onderwerp</b></td><td><b>Afzender</b></td><td><b>Datum</b></td><td><b>Status</b></td></tr>"
);

while($Bericht = mysql_fetch_object($Berichten)) {

if($Bericht->ID == $InLogLid->ID){
    if($Bericht->gelezen == 0){
$eigenschap= "<b>Nieuw!</b>";
    }

    if($Bericht->gelezen == 1){
$eigenschap= "Gelezen";
    }

    if($Bericht->beantwoord == 1){
$eigenschap="Beantwoord";
    }
}



if($Bericht->Van /*verstuurder van bericht*/== $InlogLid->ID){

    if($Bericht->beantwoord_van == 1){
        $eigenschap="Beantwoord";
    }

    elseif($Bericht->gelezen_van == 0){
    $eigenschap="<b>Nieuw!</b>";    
    }

elseif($Bericht->gelezen_van == 0 AND $bericht->beantwoord_van == 0){
    $eigenschap="Verzonden";
}
}



    
if(!$Bericht->Onderwerp) { $Bericht->Onderwerp = "(geen onderwerp)"; }
echo("<tr><td><input type=checkbox name=verwijder[] value='$Bericht->BerichtID'></td><td><a href='berichten.php?message=$Bericht->BerichtID'>$Bericht->Onderwerp</a>");
echo("</td><td>".Lid($Bericht->Van)."</td><td>".date("d-m-Y H:i",$Bericht->Datum)."</td><td>".$eigenschap."</tr>");
}

?>

wie o wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 12:28:21
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 15:44:05
Quote Anchor link
Niemand kan jouw helpen!!

Bewijs nu eens dat het veld gelezen ook daadwerkelijk 1 als waarde bevat en geen 0

Note: leer je eigen code debuggen!! Dat doe je door her en daar evaluerende variabelen te echoen.

Opmerkingen:
1. pas correcte foutafhandeling toe
2. je doet er verstandiger aan om _fetch_assoc te gebruiken
3. je gebruikt _num_rows op een verkeerde manier
4. echo behoeft de () niet
5. in feite quote je strings bij voorkeur met enkele quotes en haal je je variabelen buiten de quotes.
6. html attribuut-waarden worden bij voorkeur gequote met ""
7. als je datum uit de database komt dan kan je beter in de query het display format opnemen ipv te eikelen met php's date functie
 
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 15:58:32
Quote Anchor link
als het veld gelezen 1 niet als waarde had, had ik het hier niet neergezet.
en die hele waslijst kan mischien wel zo zijn maar dat was mijn vraag niet en dat werkt zo ook....
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/06/2011 16:03:00
Quote Anchor link
Hij probeert jou ook wat aan te leren. Dan is het wel heel ondankbaar om te zeggen nee, dat wil ik niet want zonder kan het ook wel.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/06/2011 16:03:01
Quote Anchor link
if($Bericht->beantwoord_van == 1){
$eigenschap="Beantwoord";
}
elseif($Bericht->gelezen_van == 0){
$eigenschap="<b>Nieuw!</b>";
}
elseif($Bericht->gelezen_van == 0 AND $bericht->beantwoord_van == 0){
$eigenschap="Verzonden";
}
}

De tweede elseif zal nooit gebruikt worden.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/06/2011 16:05:19
Quote Anchor link
Je hebt dat stuk php helemaal niet nodig om de status te bepalen, dat kan je ook in het sql-statement meenemen.

m.a.w. je zit moeilijk te doen als het makkelijk kan.

Overigens kan status 1 niet 2 betekenissen hebben!
 

18/06/2011 16:18:55
Quote Anchor link
Lijkt mij ook dat je ontvangen en verzonden berichten niet door elkaar wilt hebben (where).
Verder is dat *_van gedeelte vaag en lijkt mij ook dat een verzonden bericht niet door de verzender kan verwijderd worden.
 
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 16:24:33
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 18/06/2011 16:03:00:
Hij probeert jou ook wat aan te leren. Dan is het wel heel ondankbaar om te zeggen nee, dat wil ik niet want zonder kan het ook wel.

ik weet dat het script in dat opzicht nog flut was het is nog steeds niet af, als ik iets op een forum plaats wil ik het liefst alleen antwoord op mijn vraag en niet eromheen
 

18/06/2011 16:27:31
Quote Anchor link
Uiid - op 18/06/2011 16:24:33:
Vincent Huisman op 18/06/2011 16:03:00:
Hij probeert jou ook wat aan te leren. Dan is het wel heel ondankbaar om te zeggen nee, dat wil ik niet want zonder kan het ook wel.

ik weet dat het script in dat opzicht nog flut was het is nog steeds niet af, als ik iets op een forum plaats wil ik het liefst alleen antwoord op mijn vraag en niet eromheen


Het heeft er allemaal mee te maken. Wil je dit opgelost hebben? Doe dan wat Noppes zegt.
Je houding is nu vrij naïef en arrogant.
Gewijzigd op 18/06/2011 16:28:43 door
 
Jasper DS

Jasper DS

18/06/2011 16:28:02
Quote Anchor link
Nochtans wordt hier wel zeer nuttige informatie gegeven! Doe er iets mee en wijs het niet af!
 
Uiid -

Uiid -

18/06/2011 16:34:07
Quote Anchor link
hmm.. srry ik geef toe dat ik fout zat, maar ik kan er ook niet tegen als mijn moeder ergens over begint wat ik toch al wou doen :P

btw. ik doe moeilijk dit is helemaal niet nodig
thanks in ieder geval
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.