Status Controleren.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »
Remon

Remon

18/12/2007 19:58:00
Quote Anchor link
Beste Scripters,

Ik heb een v.i.p systeem in mij site gemaakt,
als er iemand vip is krijg je een plaatje in het profiel te zien met de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

                        if(empty($list['vip'])) {

                        echo '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP) {
                        echo'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Vrouw" && isVIP) {
                       echo'<img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';

                       }

                       ?>


Werkt goed,
alleen was mij vraag hoe laat ik hem ook controleren op de status BV:

Admin is status 2
moderator is status 3
en dan man of vrouw.. !!

Want die zijn auto.. v.i.p
Ik hoop dat de uitleg een beetje te volgen is.

Kan iemand mij helpen. ?

Mvg, Remon
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:45:11
 

18/12/2007 20:05:00
Quote Anchor link
Of je kan controleren of het een admin of mod ofzo is kan vast en zeker, maar ik weet niet waar jij die gegevens weg haalt, en kan je dus verder ook niet daarmee helpen. Verder viel me dit op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP)
?>

Hoort die constate daar?
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:09:00
Quote Anchor link
Op de manier hoe ik hetheb geplaatst werkt het goed,
als een member vip word krijgt hij//zij netjes een images erbij op zijn profiel.

Alleen check hij de vip status en als die leeg is krijgt iedereen dus een andere text ook de crew members.

Dat wil ik dus oplossen dat crew members, zo ie zo een plaatje krijgen van vip.

Maar krijg het alleen niet voor elkaar want dan zou ik ze handmatig in de datebase dagen moeten geven.

En dat wil ik niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
function isVIP($status)
{

    return ($status == 2) or ($status == 3);
}


// en dan die isVIP zo aanroepen met uiteraard de juiste status
elseif($list['geslacht'] == "Man" && isVIP($status)) {
?>
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:20:00
Quote Anchor link
ik heb het nu zo gezet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
                        <?php
                        
                        if(empty($list['vip'])) {

                        echo '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
                        
                        function
isVIP($status)
                        {

                        return ($status == 2) or ($status == 3);
                        }
                        
                        }
elseif ($list['geslacht'] == "Man" && isVIP($status)) {
                        echo'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';

                       }
elseif($list['geslacht'] == "Vrouw" && isVIP($status)) {
                       echo'<img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';

                       }

                       ?>


Maar het werkt niet,
Doe ik wat verkeerd ?
 
Wouter K

Wouter K

18/12/2007 20:35:00
Quote Anchor link
doe wat minder tabs volgende keer ;p
Neeh de kleurtjes zijn juist ik zie het niet
 
Remon

Remon

18/12/2007 20:49:00
Quote Anchor link
Opgelost hoe ik wil :)


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php

                    if ($list['geslacht'] == "Man") {;
                    
                    if ( isVIP( $list[ 'id' ] ) ){
                    $geslacht = '<img src="../extra_images/vip_man.jpg">';}
                    else{
                        
                    $geslacht = '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';}
                    
                    }
elseif ($list['geslacht'] == "Vrouw") {;
                    
                    if ( isVIP( $list[ 'id' ] ) ){
                    $geslacht = ' <img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">';}
                    else{
                    
                    $geslacht = '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';}
                
                       }
echo ''.$geslacht.'';
            
                       ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remon
 
- SanThe -

- SanThe -

18/12/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Beetje meer overzichtelijk.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
switch ($list['geslacht'])
{
    case
"Man":    $geslacht = (isVIP($list['id']))
                          ?
'<img src="../extra_images/vip_man.jpg">'
                          : '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
            break;
    case
"Vrouw":  $geslacht = (isVIP($list['id']))
                           ?
' <img src="../extra_images/vip_vrouw.jpg">'
                           : '<font size="2"><b><i>GEEN V.I.P<br><img src="../extra_images/Logo.png"><br>MEMBER</i></b></font>';
             break;
}

echo $geslacht;
?>
 
PHP Newbie

PHP Newbie

18/12/2007 22:58:00
Quote Anchor link
Nu nog even de <font> tags weg. Dat gebruiken we niet meer.

Dan zou ik nooit hoofdletters gebruiken bij Man of Vrouw in de database, dit kan alleen maar voor verwarring zorgen. En bij de output kun je er altijd nog een hoofdletter van maken met de functie ucfirst()
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.