stempagina aanpassen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »

Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:04:20
Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben bezig om een stempagina te maken voor een school zodat binnenkort ook digitaal gestemd kan worden. Ik heb hiervoor tutorials gelezen over sql en php. Vervolgens heb ik een login gezocht in php die ik ook heb gevonden. daarna een stemsysteem die ik ook heb gevonden wat prima is voor het doel waarvoor deze gebruikt moet worden.

Echter nu moeten ouders stemmen en kan dat niet vanaf dezelfde computer vanwege een cookie die gemaakt wordt. Ik heb getracht dit weg te laten maar ik blijf tegen het probleem aanlopen.

Daarnaast heb ik een S_SESSION('username') aangemaakt om deze te valideren om te kijken of deze user gestemd heeft of niet. Ik kan dit echter niet goed testen omdat ik de foutmelding steeds krijg dat ik heb gestemd. Ik heb nieuwe users in de database toegevoegd om het te testen maar die hebben allemaal al gestemd.

ook heb ik de cookie naar time() -3600 gezet zodat deze verwijderd werd maar niets hielp.

het doel is dus te controleren of de user die inlogt gestemd heeft en maar een keer kan stemmen.

ik ben nieuw hier dus ik hoop dat iemand mij de juiste richting op wil wijzen. ervaring met PHP etc is beginnend.

dank alvast
Gewijzigd op 17/12/2019 10:17:53 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:00:13
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:08:24
Anchor link
Dat gaat je niet 100% lukken. Cookies zijn te wijzigen en aan te passen. En een computer heeft geen enkel idee wie erachter zit.

De beste drempel is een registratiesysteem met opslag van unieke mailadressen, maar alsnog kunnen mensen meerdere mailadressen gebruiken.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:14:01
Anchor link
Hallo Arien,

alle users loggen in met een verkregen username en password die al in de database staan. bij deze user staat ook een uniek emailadres.

Hans
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:16:50
Anchor link
Dat kan wel inderdaad...
Maar....waar loop je nu precies op vast?
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:22:05
Anchor link
ik wil dus op username filteren of deze gestemd heeft maar door een cookie geeft het systeem aan dat ik al gestemd heb zelfs met nieuwe users
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:23:16
Anchor link
Laat je relevante code eens zien? Dan kunnen we wat beter kijken.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:29:37
Anchor link
login:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Login</title>
<link rel="stylesheet" href="css/style.css" />
</head>
<body>
<?php
require_once('db.php');
session_start();
// If form submitted, insert values into the database.
if (isset($_POST['username'])){
        // removes backslashes
    $username = stripslashes($_REQUEST['username']);
        //escapes special characters in a string
    $username = mysqli_real_escape_string($con,$username);
    $password = stripslashes($_REQUEST['password']);
    $password = mysqli_real_escape_string($con,$password);
    //Checking is user existing in the database or not
        $query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username'
and password='"
.md5($password)."'";
    $result = mysqli_query($con,$query) or die(mysql_error());
    $rows = mysqli_num_rows($result);
        if($rows==1){
        $_SESSION['username'] = $username;
            // Redirect user to index.php
        header("Location: index1.php");
         }
else{
    echo "<div class='form'>
<h3>Username/password is incorrect.</h3>
<br/>Click here to <a href='login.php'>Login</a></div>"
;
    }
    }
else{
?>

<div class="form">
<h1>Log In</h1>
<form action="" method="post" name="login">
<input type="text" name="username" placeholder="Username" required />
<input type="password" name="password" placeholder="Password" required />
<input name="submit" type="submit" value="Login" />
</form>
<p>Not registered yet? <a href='registration.php'>Register Here</a></p>
</div>
<?php } ?>
</body>
</html>

[size=xsmall][i]Toevoeging op 30/10/2018 20:30:59:[/i][/size]

index1.php

<?php
  include ('Poll.php');
  $poll = new Poll();
  $voted = 0;
  $pollData = $poll->getPoll();
  if(isset($_POST['vote'])){
    $pollVoteData = array(
      'id' => $_POST['id'],
      'pollOptions' => $_POST['options']
    );

    
    $isVoted = $poll->updateVote($pollVoteData);
    if($isVoted){
      setcookie($_POST['id'], 1, time()+60*60*24*365);
      $voted = 1;
    }
else {
      $voted = 2;
    }
  }

  ?>

  <div class="container">
    <div class="row">
      <?php if(!empty($voted) && $voted === 1) {
        echo '<div class="alert alert-success">Your have voted successfully.</div>';
      }

      else if(!empty($voted)  && $voted === 2) {
        echo '<div class="alert alert-danger">Your had already voted.</div>';
      }

      ?>

      <form action="" method="post" name="pollForm">
      <?php foreach($pollData as $poll){
        $pollOptions = explode("||||", $poll['options']);?>

        <div class="col-md-3">
          <div class="panel panel-primary">
            <div class="panel-heading">
              <h3 class="panel-title">
                <span class="glyphicon glyphicon-arrow-right"></span><?php echo $poll['question']?><span
                class="glyphicon glyphicon-new-window"></span></a>
              </h3>
            </div>
            <div class="panel-body">
              <ul class="list-group">
                <?php for( $i = 0; $i < count($pollOptions); $i++ ) { ?>
 
                  <li class="list-group-item">
                    <div class="radio">
                      <label>
                        <input type="radio" name="options" value="<?php echo $i; ?>">
                        <?php echo $pollOptions[$i]?>
                      </label>
                    </div>
                  </li>
                <?php }?>
 
              </ul>
            </div>
            <div class="panel-footer">
              <input type="hidden" name="id" value="<?php echo $poll['id']; ?>"/>
              <button type="submit" class="btn btn-primary btn-sm" id="vote" name="vote">
              Vote</button>
              <a href="results.php?pollID="<?php echo $poll['id'];?>">View Result</a></div>
            </div>
          </div>
        <?php }?>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 30/10/2018 22:19:32 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

30/10/2018 20:37:44
Anchor link
Je kan toch in de database opslaan dat ie heeft gestemd.

Doe dat op de plek waar je nu een cookie aanmaakt.

Maak zonodig een tabel daarvoor aan.

Wilt ie weer stemmen kijk je op ie dat al heeft gedaan en dan toon je de stemknop niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:40:49
Anchor link
md5() voor de encryptie voor wachtwoorden is verouderd. Gebruik liever bcrypt met password_hash en password_verify.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:55:21
Anchor link
in de index1.php wordt in de database toch opgeslagen of hij heeft gestemd. dit gebeurt toch door $voted =1 of 2.

ik heb nu de cookie op -3600 gezet maar kan ik de $voted uitlezen of leegmaken?

Toevoeging op 30/10/2018 21:03:49:

ik heb zojuist de password_hash en verify gelezen. zal op zoek gaan hoe ik de sql query kan aanpassen

Toevoeging op 30/10/2018 21:14:50:

de query is nu

$query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username'
and password='".$hashed_password."'";
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/10/2018 21:17:54
Anchor link
Beveiliging is niet zo'n issue dat dit volgens de laatste methoden hoeft te gaan... het is een stemsysteem (geen geavanceerd content management systeem), waar je zelf de uitnodigingen hebt verstuurd.

Zoals @Adoptive aangeeft, je zult ergens bij moeten houden of iemand gestemd heeft.

Als deze applicatie uitsluitend dit doel heeft, en toch eenmalig wordt gebruikt, kun je dit desnoods in de users tabel opslaan.

Aan de client zijde (middels een cookie) bijhouden of iemand gestemd heeft is niet erg handig, en ook niet nodig - je weet immers wie er stemt omdat dit achter een login zit.

Het was trouwens ook niet per se nodig om zo'n loginsysteem te breien als je iedereen een unieke link had gestuurd die eenmalig bruikbaar was.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

30/10/2018 21:27:46
Anchor link
Dit is de code die aardig in de buurt komt :

https://www.codexworld.com/online-poll-voting-system-php-mysql/

$voteSubmit = $poll->vote($voteData);

bewaart de teller waarop is gestemd, niet wie heeft gestemd.

Vervolgens wordt een cookie gemaakt.

In plaats daarvan kan je in een aparte tabel opslaan wie heeft gestemd. Wel WAT en WIE gescheiden houden. Stemgeheim!
Gewijzigd op 30/10/2018 21:29:30 door Adoptive Solution
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 21:28:57
Anchor link
de snelle aanpassing naar hashed_password werkte niet dus ik heb deze maar even weer teruggezet naar md5.

ik weet dus niet wie er stemt alleen dat random gegenereerde mensen uit de database mogen stemmen. in de users tabel staan de unieke emailadressen.

Kunnen jij of adoptive mij iets verder brengen met hoe ik dat zou moeten doen. omdat hij dit nu al doet met isvoted schijnbaar wat ik op deze manier niet wil? de cookie naar -3600 werkt schijnbaar ook niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 21:50:46
Anchor link
Hans Zijlstra op 30/10/2018 21:28:57:
de snelle aanpassing naar hashed_password werkte niet dus ik heb deze maar even weer teruggezet naar md5.

Je moet wel je huidige passworden resetten hè, omdat deze op een andere manier hashen!
Gewijzigd op 30/10/2018 22:19:57 door - Ariën -
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 22:23:28
Anchor link
@arien: had de db geleegd en opnieuw geregistreerd.

@adopitive: waar hij in mijn code dus isvoted = 1 aangeeft moet ik nu een query maken waar hij het emailadres van de user in een tabel zet en dan moet verderop gechecked worden of dat email adres in de tabel staat zodat we weten dat deze user gestemd heeft. Zeg ik dat goed?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 22:25:18
Anchor link
Eh... je maakt dus per gebruiker een veld die aangeeft of er gestemd is 1 is ja, 0 is nee! Maar kunnen ze ook op meerdere poll-vragen stemmen?

Zorg ook voor een UNIQUE-key op het veld van je mailadres. Dan ben je er zeker van dat er geen dubbele mailadressen in kunnen.
Gewijzigd op 30/10/2018 22:27:17 door - Ariën -
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

31/10/2018 09:08:15
Anchor link
ik was hier even mee aan het stoeien
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$isVoted = $poll->updateVote($pollVoteData);
    if($isVoted){
      //setcookie($_POST['id'], 1, time() -3600);
      //$voted = 1;
      echo'test';
    } else {
      //$voted = 2;
      echo 'mislukt';
    }
  }

<?php if(!empty($voted) && $voted === 1) {
        echo '<div class="alert alert-success">U heeft succesvol gestemd.</div>';
      }

      else if(!empty($voted)  && $voted === 2) {
        echo '<div class="alert alert-danger">U had al gestemd.</div>';
      }

      ?>

als ik het nu uitvoer geeft bij de user waarmee ik inlog geeft hij mislukt.

met deze code wordt toch geregeld of er is gestemd 1 = niet, 2 = wel of lees/begrijp ik dit verkeerd.
Gewijzigd op 31/10/2018 10:02:50 door Hans Zijlstra
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2018 09:22:08
Anchor link
Wat doet die updateVote() precies?
Die geeft blijkbaar geen true door.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

31/10/2018 09:28:27
Anchor link
als ik de // weghaal krijg ik de mededeling dat ik al gestemd heb
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2018 09:43:40
Anchor link
Maar dat is niet wat ik vraag.
Ik wil weten hoe die functie eruitziet.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

31/10/2018 09:54:26
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
public function vote($data = array()){
    if(!isset($data['poll_id']) || !isset($data['poll_option_id']) || isset($_COOKIE[$data['poll_id']])) {
        return false;
    }
else{
        $sql = "SELECT * FROM ".$this->voteTbl." WHERE poll_id = ".$data['poll_id']." AND poll_option_id = ".$data['poll_option_id'];
        $preVote = $this->getQuery($sql, 'count');
        if($preVote > 0){
            $query = "UPDATE ".$this->voteTbl." SET vote_count = vote_count+1 WHERE poll_id = ".$data['poll_id']." AND poll_option_id = ".$data['poll_option_id'];
            $update = $this->db->query($query);
        }
else{
            $query = "INSERT INTO ".$this->voteTbl." (poll_id,poll_option_id,vote_count) VALUES (".$data['poll_id'].",".$data['poll_option_id'].",1)";
            $insert = $this->db->query($query);
        }

        return true;
    }
}

?>
 

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.