stempagina aanpassen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »

Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:04:20
Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben bezig om een stempagina te maken voor een school zodat binnenkort ook digitaal gestemd kan worden. Ik heb hiervoor tutorials gelezen over sql en php. Vervolgens heb ik een login gezocht in php die ik ook heb gevonden. daarna een stemsysteem die ik ook heb gevonden wat prima is voor het doel waarvoor deze gebruikt moet worden.

Echter nu moeten ouders stemmen en kan dat niet vanaf dezelfde computer vanwege een cookie die gemaakt wordt. Ik heb getracht dit weg te laten maar ik blijf tegen het probleem aanlopen.

Daarnaast heb ik een S_SESSION('username') aangemaakt om deze te valideren om te kijken of deze user gestemd heeft of niet. Ik kan dit echter niet goed testen omdat ik de foutmelding steeds krijg dat ik heb gestemd. Ik heb nieuwe users in de database toegevoegd om het te testen maar die hebben allemaal al gestemd.

ook heb ik de cookie naar time() -3600 gezet zodat deze verwijderd werd maar niets hielp.

het doel is dus te controleren of de user die inlogt gestemd heeft en maar een keer kan stemmen.

ik ben nieuw hier dus ik hoop dat iemand mij de juiste richting op wil wijzen. ervaring met PHP etc is beginnend.

dank alvast
Gewijzigd op 17/12/2019 10:17:53 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:00:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:08:24
Anchor link
Dat gaat je niet 100% lukken. Cookies zijn te wijzigen en aan te passen. En een computer heeft geen enkel idee wie erachter zit.

De beste drempel is een registratiesysteem met opslag van unieke mailadressen, maar alsnog kunnen mensen meerdere mailadressen gebruiken.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:14:01
Anchor link
Hallo Arien,

alle users loggen in met een verkregen username en password die al in de database staan. bij deze user staat ook een uniek emailadres.

Hans
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:16:50
Anchor link
Dat kan wel inderdaad...
Maar....waar loop je nu precies op vast?
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:22:05
Anchor link
ik wil dus op username filteren of deze gestemd heeft maar door een cookie geeft het systeem aan dat ik al gestemd heb zelfs met nieuwe users
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:23:16
Anchor link
Laat je relevante code eens zien? Dan kunnen we wat beter kijken.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:29:37
Anchor link
login:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>Login</title>
<link rel="stylesheet" href="css/style.css" />
</head>
<body>
<?php
require_once('db.php');
session_start();
// If form submitted, insert values into the database.
if (isset($_POST['username'])){
        // removes backslashes
    $username = stripslashes($_REQUEST['username']);
        //escapes special characters in a string
    $username = mysqli_real_escape_string($con,$username);
    $password = stripslashes($_REQUEST['password']);
    $password = mysqli_real_escape_string($con,$password);
    //Checking is user existing in the database or not
        $query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username'
and password='"
.md5($password)."'";
    $result = mysqli_query($con,$query) or die(mysql_error());
    $rows = mysqli_num_rows($result);
        if($rows==1){
        $_SESSION['username'] = $username;
            // Redirect user to index.php
        header("Location: index1.php");
         }
else{
    echo "<div class='form'>
<h3>Username/password is incorrect.</h3>
<br/>Click here to <a href='login.php'>Login</a></div>"
;
    }
    }
else{
?>

<div class="form">
<h1>Log In</h1>
<form action="" method="post" name="login">
<input type="text" name="username" placeholder="Username" required />
<input type="password" name="password" placeholder="Password" required />
<input name="submit" type="submit" value="Login" />
</form>
<p>Not registered yet? <a href='registration.php'>Register Here</a></p>
</div>
<?php } ?>
</body>
</html>

[size=xsmall][i]Toevoeging op 30/10/2018 20:30:59:[/i][/size]

index1.php

<?php
  include ('Poll.php');
  $poll = new Poll();
  $voted = 0;
  $pollData = $poll->getPoll();
  if(isset($_POST['vote'])){
    $pollVoteData = array(
      'id' => $_POST['id'],
      'pollOptions' => $_POST['options']
    );

    
    $isVoted = $poll->updateVote($pollVoteData);
    if($isVoted){
      setcookie($_POST['id'], 1, time()+60*60*24*365);
      $voted = 1;
    }
else {
      $voted = 2;
    }
  }

  ?>

  <div class="container">
    <div class="row">
      <?php if(!empty($voted) && $voted === 1) {
        echo '<div class="alert alert-success">Your have voted successfully.</div>';
      }

      else if(!empty($voted)  && $voted === 2) {
        echo '<div class="alert alert-danger">Your had already voted.</div>';
      }

      ?>

      <form action="" method="post" name="pollForm">
      <?php foreach($pollData as $poll){
        $pollOptions = explode("||||", $poll['options']);?>

        <div class="col-md-3">
          <div class="panel panel-primary">
            <div class="panel-heading">
              <h3 class="panel-title">
                <span class="glyphicon glyphicon-arrow-right"></span><?php echo $poll['question']?><span
                class="glyphicon glyphicon-new-window"></span></a>
              </h3>
            </div>
            <div class="panel-body">
              <ul class="list-group">
                <?php for( $i = 0; $i < count($pollOptions); $i++ ) { ?>
 
                  <li class="list-group-item">
                    <div class="radio">
                      <label>
                        <input type="radio" name="options" value="<?php echo $i; ?>">
                        <?php echo $pollOptions[$i]?>
                      </label>
                    </div>
                  </li>
                <?php }?>
 
              </ul>
            </div>
            <div class="panel-footer">
              <input type="hidden" name="id" value="<?php echo $poll['id']; ?>"/>
              <button type="submit" class="btn btn-primary btn-sm" id="vote" name="vote">
              Vote</button>
              <a href="results.php?pollID="<?php echo $poll['id'];?>">View Result</a></div>
            </div>
          </div>
        <?php }?>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 30/10/2018 22:19:32 door - Ariën -
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

30/10/2018 20:37:44
Anchor link
Je kan toch in de database opslaan dat ie heeft gestemd.

Doe dat op de plek waar je nu een cookie aanmaakt.

Maak zonodig een tabel daarvoor aan.

Wilt ie weer stemmen kijk je op ie dat al heeft gedaan en dan toon je de stemknop niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 20:40:49
Anchor link
md5() voor de encryptie voor wachtwoorden is verouderd. Gebruik liever bcrypt met password_hash en password_verify.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 20:55:21
Anchor link
in de index1.php wordt in de database toch opgeslagen of hij heeft gestemd. dit gebeurt toch door $voted =1 of 2.

ik heb nu de cookie op -3600 gezet maar kan ik de $voted uitlezen of leegmaken?

Toevoeging op 30/10/2018 21:03:49:

ik heb zojuist de password_hash en verify gelezen. zal op zoek gaan hoe ik de sql query kan aanpassen

Toevoeging op 30/10/2018 21:14:50:

de query is nu

$query = "SELECT * FROM `users` WHERE username='$username'
and password='".$hashed_password."'";
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/10/2018 21:17:54
Anchor link
Beveiliging is niet zo'n issue dat dit volgens de laatste methoden hoeft te gaan... het is een stemsysteem (geen geavanceerd content management systeem), waar je zelf de uitnodigingen hebt verstuurd.

Zoals @Adoptive aangeeft, je zult ergens bij moeten houden of iemand gestemd heeft.

Als deze applicatie uitsluitend dit doel heeft, en toch eenmalig wordt gebruikt, kun je dit desnoods in de users tabel opslaan.

Aan de client zijde (middels een cookie) bijhouden of iemand gestemd heeft is niet erg handig, en ook niet nodig - je weet immers wie er stemt omdat dit achter een login zit.

Het was trouwens ook niet per se nodig om zo'n loginsysteem te breien als je iedereen een unieke link had gestuurd die eenmalig bruikbaar was.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

30/10/2018 21:27:46
Anchor link
Dit is de code die aardig in de buurt komt :

https://www.codexworld.com/online-poll-voting-system-php-mysql/

$voteSubmit = $poll->vote($voteData);

bewaart de teller waarop is gestemd, niet wie heeft gestemd.

Vervolgens wordt een cookie gemaakt.

In plaats daarvan kan je in een aparte tabel opslaan wie heeft gestemd. Wel WAT en WIE gescheiden houden. Stemgeheim!
Gewijzigd op 30/10/2018 21:29:30 door Adoptive Solution
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 21:28:57
Anchor link
de snelle aanpassing naar hashed_password werkte niet dus ik heb deze maar even weer teruggezet naar md5.

ik weet dus niet wie er stemt alleen dat random gegenereerde mensen uit de database mogen stemmen. in de users tabel staan de unieke emailadressen.

Kunnen jij of adoptive mij iets verder brengen met hoe ik dat zou moeten doen. omdat hij dit nu al doet met isvoted schijnbaar wat ik op deze manier niet wil? de cookie naar -3600 werkt schijnbaar ook niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 21:50:46
Anchor link
Hans Zijlstra op 30/10/2018 21:28:57:
de snelle aanpassing naar hashed_password werkte niet dus ik heb deze maar even weer teruggezet naar md5.

Je moet wel je huidige passworden resetten hè, omdat deze op een andere manier hashen!
Gewijzigd op 30/10/2018 22:19:57 door - Ariën -
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

30/10/2018 22:23:28
Anchor link
@arien: had de db geleegd en opnieuw geregistreerd.

@adopitive: waar hij in mijn code dus isvoted = 1 aangeeft moet ik nu een query maken waar hij het emailadres van de user in een tabel zet en dan moet verderop gechecked worden of dat email adres in de tabel staat zodat we weten dat deze user gestemd heeft. Zeg ik dat goed?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2018 22:25:18
Anchor link
Eh... je maakt dus per gebruiker een veld die aangeeft of er gestemd is 1 is ja, 0 is nee! Maar kunnen ze ook op meerdere poll-vragen stemmen?

Zorg ook voor een UNIQUE-key op het veld van je mailadres. Dan ben je er zeker van dat er geen dubbele mailadressen in kunnen.
Gewijzigd op 30/10/2018 22:27:17 door - Ariën -
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

31/10/2018 09:08:15
Anchor link
ik was hier even mee aan het stoeien
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
$isVoted = $poll->updateVote($pollVoteData);
    if($isVoted){
      //setcookie($_POST['id'], 1, time() -3600);
      //$voted = 1;
      echo'test';
    } else {
      //$voted = 2;
      echo 'mislukt';
    }
  }

<?php if(!empty($voted) && $voted === 1) {
        echo '<div class="alert alert-success">U heeft succesvol gestemd.</div>';
      }

      else if(!empty($voted)  && $voted === 2) {
        echo '<div class="alert alert-danger">U had al gestemd.</div>';
      }

      ?>

als ik het nu uitvoer geeft bij de user waarmee ik inlog geeft hij mislukt.

met deze code wordt toch geregeld of er is gestemd 1 = niet, 2 = wel of lees/begrijp ik dit verkeerd.
Gewijzigd op 31/10/2018 10:02:50 door Hans Zijlstra
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2018 09:22:08
Anchor link
Wat doet die updateVote() precies?
Die geeft blijkbaar geen true door.
 
Hans Zijlstra

Hans Zijlstra

31/10/2018 09:28:27
Anchor link
als ik de // weghaal krijg ik de mededeling dat ik al gestemd heb
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2018 09:43:40
Anchor link
Maar dat is niet wat ik vraag.
Ik wil weten hoe die functie eruitziet.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

31/10/2018 09:54:26
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
public function vote($data = array()){
    if(!isset($data['poll_id']) || !isset($data['poll_option_id']) || isset($_COOKIE[$data['poll_id']])) {
        return false;
    }
else{
        $sql = "SELECT * FROM ".$this->voteTbl." WHERE poll_id = ".$data['poll_id']." AND poll_option_id = ".$data['poll_option_id'];
        $preVote = $this->getQuery($sql, 'count');
        if($preVote > 0){
            $query = "UPDATE ".$this->voteTbl." SET vote_count = vote_count+1 WHERE poll_id = ".$data['poll_id']." AND poll_option_id = ".$data['poll_option_id'];
            $update = $this->db->query($query);
        }
else{
            $query = "INSERT INTO ".$this->voteTbl." (poll_id,poll_option_id,vote_count) VALUES (".$data['poll_id'].",".$data['poll_option_id'].",1)";
            $insert = $this->db->query($query);
        }

        return true;
    }
}

?>
 

Pagina: 1 2 3 4 5 6 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.