stopwatch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dirk Renes

Dirk Renes

14/10/2013 08:55:08
Quote Anchor link
Wie kan mij verder helpen. Ik ben bezig met het maken van een stopwatch. Ik kom er alleen niet verder uit. Alleen PHP geen javascript

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
interface IStopwatch
{
    public function start();
    public function stop();
    public function lap();
}


class Stopwatch implements IStopwatch
{
    
  
    
    public function start()
    {

    

    }
    
    
    public function stop()
    {


    }

    
    public function lap()
    {
    
    }

    $stopwatch = new Stopwatch();
$stopwatch->start();
$stopwatch->stop();
}
Gewijzigd op 14/10/2013 09:03:47 door Dirk Renes
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:57:54
 
TJVB tvb

TJVB tvb

14/10/2013 09:31:21
Quote Anchor link
Wat is je probleem?
Je laat alleen een lege class zien en meldt dat je er niet uit komt, maar ik heb geen idee waar je vast loopt.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

14/10/2013 09:53:57
Quote Anchor link
Ik wil graag een stopwatch maken. met deze class. alleen ik weet totaal niet waar en hoe ik moet beginnen. Wie kan mij een eindje op weg helpen hoe ik die class moet gaan schrijven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/10/2013 09:58:01
Quote Anchor link
Weet je al hoe je het in procedureel PHP (zonder classes) moet maken?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/10/2013 10:23:20
Quote Anchor link
Bij het lezen van de titel "stopwatch" dacht ik meteen een uitleg over setTimeout te moeten doen in Javascript.

Ik snap niet goed hoe jij dit in php wil doen. Je gaat toch geen 1 keer per seconde contact zoeken met de server?

Of leg eens uit hoe je denkt dat het eindresultaat zou kunnen zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/10/2013 10:30:06
Quote Anchor link
Is het geen timer om te kijken hoe lang een bepaald script over het laden doet?

Toevoeging op 14/10/2013 10:30:12:

Is het geen timer om te kijken hoe lang een bepaald script over het laden doet?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/10/2013 10:33:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<?php

interface IStopwatch
{
    public function start();
    public function stop();
    public function lap();
}


class Stopwatch implements IStopwatch
{
    private $time;    // DateTime object
    private $running; // true of false
  
    // constructor, wordt automatisch aangeroepen als de class geïnstantieerd wordt

    function __construct()
    {

        session_start();
        
        // standaard waardes: stopwatch uit, time = de huidige tijd
        $this->running = false;
        $this->time =  new DateTime('now');
        
        // indien er een tijd in de sessie wordt aangetroffen neem deze dan over
        if(isset($_SESSION['start_time']))
        {

            $this->time->setTimestamp($_SESSION['start_time']);
            $this->running = true;
        }
    }
    
    
    public function start()
    {

        // verwijder netjes het oude DateTime object
        unset($this->time);
        
        // maak een nieuw DateTime object aan met de huidige tijd en sla die op in $_SESSION['start_time']
        $this->time =  new DateTime('now');
        $this->running = true;
        
        $_SESSION['start_time'] = $this->time->getTimestamp();
    }
    
    
    public function stop()
    {

        // gebruik onze eigen functie lap() om de tijd te registeren en zet running op false
        $timetext = $this->lap();
        $this->running = false;
        
        // verwijder de sessie variabele
        unset($_SESSION['start_time']);
        
        // geef te stoptijd terug
        return $timetext;
    }

    
    public function lap()
    {

         // stopwatch uit? return false
        if(!$this->running)
            return false;

        // anders verschil berekenen tussen de huidige tijd en de starttijd en deze teruggeven als string
        $interval = $this->time->diff(new DateTime('now'));
        return $interval->format('%h:%i:%s');  
    }

    
    public function isRunning()
    {

        // laat weten of de stopwatch loopt ja of nee
        return $this->running;
    }
}


$stopwatch = new Stopwatch();

// indien het formulier terug gestuurd wordt
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    //er is op start gedrukt
    if(isset($_POST['start']))
    {

        $stopwatch->start();
        echo 'stopwatch running    ';
    }

    
    //er is op stop gedrukt
    if(isset($_POST['stop']))
    {

        if($stoptime = $stopwatch->stop())
            echo 'stoptime: ' . $stoptime;
        else
            echo 'stopwatch not running';
    }

        
    //er is op lap gedrukt
    if(isset($_POST['lap']))
    {

        if($laptime = $stopwatch->lap())
            echo 'time: ' . $laptime;
        else
            echo 'stopwatch not running';
    }
}


?>

<form action="" method="post" >
<input type="submit" name="start" value="Start" />
<input type="submit" name="stop" value="Stop" />
<input type="submit" name="lap" value="Lap" />
</form>
Gewijzigd op 14/10/2013 10:34:06 door Frank Nietbelangrijk
 
Kris Peeters

Kris Peeters

14/10/2013 12:24:32
Quote Anchor link
Als het iemand interesseert ... toch maar even een javascript variant posten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<script>
var controls = new Object();
window.onload = function() {
  controls.h      = document.getElementById('h');
  controls.m      = document.getElementById('m');
  controls.s      = document.getElementById('s');
  controls.c      = document.getElementById('c');
  controls.start  = document.getElementById('start');
  controls.lap    = document.getElementById('lap');
  controls.reset  = document.getElementById('reset');
  controls.lapDisplay   = document.getElementById('lap_display');
  controls.time   = 0;        // in centi seconds
  controls.state  = 'idle';   // idle or running
  controls.laps   = Array();
  
  controls.start.onclick = function() {
    if (controls.state == 'running') {
      controls.state = 'idle';
    }
    else {
      controls.state = 'running';
    }
    start_stop();
  }
  controls.lap.onclick = function() {
    displayLap();
  }
  controls.reset.onclick = function() {
    controls.time = 0;
    controls.lapDisplay.innerHTML = '';
    display();
  }
  function start_stop() {
    if (controls.state == 'running') {
      setTimeout(start_stop, 10);
    }
    display();
    controls.time++;
  }
  function display() {
    controls.c.value = centiseconds2time(controls.time, 'c');
    controls.s.value = centiseconds2time(controls.time, 's');
    controls.m.value = centiseconds2time(controls.time, 'm');
    controls.h.value = centiseconds2time(controls.time, 'h');
  }
  function displayLap() {
    controls.lapDisplay.innerHTML += '<p><span class="h">' + centiseconds2time(controls.time, 'h') + '</span>:<span class="m">' + centiseconds2time(controls.time, 'm') + '</span>:<span class="s">' + centiseconds2time(controls.time, 's') + '</span>.<span class="c">' + centiseconds2time(controls.time, 'c') + '</span></p>';
  }
  function centiseconds2time(time, format) {
    switch (format) {
      case 'c':
        var result = time % 100;
        break;
      case 's':
        var rest = (time - (time % 100)) / 100;
        var result = (rest % 60);
        break;
      case 'm':
        var rest = (time - (time % 6000)) / 6000;
        var result = (rest % 60);
        break;
      case 'h':
        var rest = (time - (time % 360000)) / 360000;
        var result = (rest % 60);
        break;
    }
    return result;
  }
}
</script>
<style>
#stopwatch input {
  width: 55px;
}
</style>
<div id="stopwatch">
  <input id="h">
  <input id="m">
  <input id="s">
  <input id="c">
  <input type="button" id="start" value="START">
  <input type="button" id="reset" value="RESET">
  <input type="button" id="lap" value="LAP">
  <div id="lap_display"></div>
</div>
 
Dirk Renes

Dirk Renes

14/10/2013 13:43:25
Quote Anchor link
Hij moet hetzelfde doen als een stopwatch die je fysiek kan gebruiken doet.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

14/10/2013 13:56:40
Quote Anchor link
Kijk Dirk daar zat ik op te wachten.

Als ik je nu vertel dat PHP op de webserver draait en niet in de browser, en dat een php-script normaal gesproken een aantal milliseconden draait (voordat jij je webpagina te zien krijgt).

wat dan? Misschien toch maar javascript?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

15/10/2013 10:09:27
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 14/10/2013 13:56:40:
Kijk Dirk daar zat ik op te wachten.

Als ik je nu vertel dat PHP op de webserver draait en niet in de browser, en dat een php-script normaal gesproken een aantal milliseconden draait (voordat jij je webpagina te zien krijgt).

wat dan? Misschien toch maar javascript?

Tis puur om wat te leren omtrent clases. Ik snap dat het dan niet handig is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/10/2013 10:51:33
Quote Anchor link
Bedenk dan een beter voorbeeld....
Maak een gastenboek in classes bijv.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

15/10/2013 11:08:53
Quote Anchor link
Ja, inderdaad; ik zou het zelfde zeggen.

Zoek een voorbeeld dat past bij het medium.
Php werkt enkel wanneer de gebruiker ergens op klikt en de pagina wordt ververst.

Als het gaat om bewegende beelden; interactie tussen de cursor en de site; ... dingen die moeten veranderen zonder enige muisklicks ...
dan heb je javascript nodig.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2013 09:27:02
Quote Anchor link
Ik heb zelf wat gemaakt. Maar gaat hier nog wat fout of mis ik nog iets? Ik krijg ook een foutmelding op lijn 48
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
interface IStopwatch
{
    public function start();
    public function stop();
    public function lap();
}


class Stopwatch implements IStopwatch
{
    
  
   private $startTime;
   private $isRunning;
   private $stopTime;
  
   function
__construct()
    {

        // standaard waardes: stopwatch uit dan geeft hij de huidige tijd weer.
        
        
        //standaard staat stopwatch uit en gebruikt die dus huidige tijd dat is dus 0:0:0

        $this->isRunning = false;
        $this->time = microtime(true);
        $this->isRunning = true;

            
    }

    
    public function start()
    {

        unset($this->time);
    
        $this->startTime = microtime('now');
        $this->isRunning = true;
    
    
    
    
    }
    
    
    public function stop()
    {

        $this->stopTime = microtime('now');
        $timeview = $this->lap();
        $this->isRunning = false;
        
         $timeview->startTime - $stopTime;
    

    }

    
    public function lap()
    {

        if(!$this->isRunning)//als $this niet gelijk is aan running dan krijg je een false terug
        return false;
        
        $timenow = $this->time =  microtime('now');
        $interval = $this->time =  microtime(true);

    
    }

}



$stopwatch = new Stopwatch();

//stopwatch word gestart
if($stopwatch->start())
    echo 'stopwatch loopt nu';

//er is op stop gedrukt

if($stoptime = $stopwatch->stop())
    echo 'stoptime: ' . $stoptime;
else
    
    echo 'stopwatch loopt niet';
Gewijzigd op 31/10/2013 09:30:07 door Dirk Renes
 
Kris Peeters

Kris Peeters

31/10/2013 09:33:47
Quote Anchor link
$stopTime bestaat niet binnen de methode stop().
Dat zal wel $this->stopTime moeten zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/10/2013 09:34:30
Quote Anchor link
Ik mis ook iets, de foutmelding....
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2013 09:38:33
Quote Anchor link
Nadat ik het van chris heb aangepast krijg ik de volgende foutmelding

Trying to get propety of non-object on 48

trying to get propety of non object on line 48
Gewijzigd op 31/10/2013 09:39:17 door Dirk Renes
 
Wouter J

Wouter J

31/10/2013 09:52:18
Quote Anchor link
$this->lap() wat geeft die voor waarde terug?

Ga eens netjes programmeren en eerst uitdenken wat je nou uberhaupt allemaal hebt opgeschreven. Er klopt niks van deze logica...
 
Kris Peeters

Kris Peeters

31/10/2013 09:54:09
Quote Anchor link
Ik snap eigenlijk niets van wat je in stop() probeert te doen.
Leg zelf eens uit wat je probeert te doen.

Kijk even
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    public function stop()
    {

        $this->stopTime = microtime('now');
        $timeview = $this->lap();   //  lap() heeft geen return, dus $timeview zal gewoon null zijn.
        $this->isRunning = false;  
        $timeview->startTime - $stopTime;  //$timeview is null en heeft dus geen ->startTime.  // En $stopTime bestaat niet
    }
?
Gewijzigd op 31/10/2013 09:55:01 door Kris Peeters
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2013 09:55:56
Quote Anchor link
@ wouter: Daarom vraag ik om hulp. Hoe dit kan verbeteren.
 
Wouter J

Wouter J

31/10/2013 09:58:10
Quote Anchor link
Dirk, nou. Begin met mij uitleggen wat elke regel van je script doet.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.