stored procedure

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

21/03/2012 16:29:03
Quote Anchor link
$stmt = $db->prepare("CALL spcontactmuteren(?)");
$naam = 'bouwvakker';
$stmt->bindparam(1,$naam,PDO::Param_str);
print "$stmt";
$stmt->execute();

kan ook iemand vertellen wat hier fout gaat
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:16:43
 
Php knipper

php knipper

21/03/2012 16:33:20
Quote Anchor link
en de rest van de code graat,
wat zit er in de variabel?
wat doet $db->prepare ( en mag dat wel die -> )
wat doet bindparam
en die -> wat doet dat

een functie is zonder $ ervoor indien het een functie is.
 
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

21/03/2012 16:41:04
Quote Anchor link
dit is een manier om de database het werk te laten doen inplaats van het script

de conecite met de database is $db en volgens http://php.net/manual/en/pdo.prepared-statements.php dit artikel mag het moet het met die pijltjes het is nu de bedoeling dat hij via het comando call spcontactmuteren de value naam in de database gaat zetten de database hoort dan ook hem op zijn plek te zetten
 
Php knipper

php knipper

21/03/2012 16:54:00
Quote Anchor link
aha ok ik heb ook weer iets bijgeleert, als ik het door de dsv php editor haal krijg ik geen error
krijg je een error
 
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

21/03/2012 16:55:48
Quote Anchor link
500 fout ik probeer ook maar eens wat om werkend te krijgen maar wil nog niet echt lukken mischien was het alleen niet zo handig om bij php beginners neer te zetten.
 
Erwin H

Erwin H

21/03/2012 16:59:38
Quote Anchor link
Gebruik hier eens PARAM_STR in plaats van Param_str
$stmt->bindparam(1,$naam,PDO::Param_str);
 
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

22/03/2012 09:34:41
Quote Anchor link
dit maakt geen verschil hij werkt nog steeds niet ik krijg een wit scherm
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/03/2012 09:37:02
Quote Anchor link
Zet dit eens helemaal bovenin je code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(-1);
ini_set('display_errors', 1);
?>


Als het goed is krijg je nu een foutmelding te zien die uitlegt wat er fout gaat.
 
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

22/03/2012 09:53:05
Quote Anchor link
ik krijg nog steeds een wit scherm ik heb ook de code wat omgegooid nu zodat hij alleen een cal gaat doen maar nog krijg ik hem nit werkend ik heb nu dit

error_reporting(-1);
ini_set('display_errors', 1);

$sql = {'CALL spcontactmuteren'};

$stmt = $db->prepare($sql);

$stmt->execute();

ik heb nog 1 regel er boven staan en dat is me database conectie $db en die werkt


?>
 
Erwin H

Erwin H

22/03/2012 09:57:45
Quote Anchor link
Domme vraag wellicht, maar geen van deze regels zal iets echoen, dus wat zou je moeten zien?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/03/2012 10:01:54
Quote Anchor link
Erwin H op 22/03/2012 09:57:45:
Domme vraag wellicht, maar geen van deze regels zal iets echoen, dus wat zou je moeten zien?

Zo dom is die vraag niet ;)
 
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

22/03/2012 10:02:45
Quote Anchor link
ja das waar de database zou het moeten gaan doen maar ik krijg het neit voor elkaar om die call de deur uit te krijgen na de database. ik heb op moment geen idee wat hier fout gaat
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

22/03/2012 10:04:10
Quote Anchor link
Wat erwin bedoelt is dat er misschien helemaal niks fout gaat.

Zet onderaan je code eens:

echo 'test';

Ververs je pagina. Zie je nu "test" in beeld?
 
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

22/03/2012 10:10:35
Quote Anchor link
nee hij geeft niks weer maar dat komt natuurlijk denk ik door dat mijn code niet helemaal goed is.
 
Erwin H

Erwin H

22/03/2012 10:12:30
Quote Anchor link
Ga dan door met de weg die Ozzie je biedt. Plaats een echo na elke regel en kijk welke je nog wel ziet en welke niet (de zogenaamde "poor man's debugger", hoewel dat eigenlijk de beep is, maar dat is wat lastig in php...).
 
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

22/03/2012 10:41:53
Quote Anchor link
$sql = "{CALL spcontactmuteren}";
$stmt = $db->prepare($sql);
$stmt->execute();

echo test4

nu krijg ik gewoon die test 4 in beeld
maar doet nog niks
 
Erwin H

Erwin H

22/03/2012 10:47:50
Quote Anchor link
Eerst deed je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$stmt
= $db->prepare("CALL spcontactmuteren(?)");
$naam = 'bouwvakker';
$stmt->bindparam(1,$naam,PDO::Param_str);
?>

Nu doe je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$sql
= "{CALL spcontactmuteren}";
$stmt = $db->prepare($sql);
?>

Wat als je dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$stmt
= $db->prepare("CALL spcontactmuteren(1)");
?>
Gewijzigd op 22/03/2012 10:48:05 door Erwin H
 
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

22/03/2012 10:49:47
Quote Anchor link
dan voord hij het neit uit ik ga als test alleen een cal uitvoeren die geen value heeft als ik het zo uitvoeren met alleen prepare voert hij het na mijn weten niet uit
maar ik heb hem geprobeert met execute er bij maar doet helaas niks
Gewijzigd op 22/03/2012 10:55:51 door gerhard timmerman
 
Erwin H

Erwin H

22/03/2012 11:22:37
Quote Anchor link
Dan op de basis van de info die je tot dusverre hebt gegeven ben ik uit de mogelijkheden om nog een zinnige tip/hint/advies/oplossing te geven....
 
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

22/03/2012 11:25:33
Quote Anchor link
tja ik kom er op moment ook nog niet ja ik ben in zovere dat het al bij die call de mist in gaat in het php script
Gewijzigd op 22/03/2012 11:29:37 door gerhard timmerman
 
Gerhard timmerman

gerhard timmerman

23/03/2012 12:06:15
Quote Anchor link
probleem gevonden inplaats van een call uit te voeren moet je daar al execute neer zetten dan voert hij hem uit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.