Strafbaar??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

29/07/2005 16:05:00
Quote Anchor link
Hey,

Is het illegaal als je eigen gemaakte albums inpakt en die upload bij www.megaupload.com , www.yousendit.com??

Ik weet het niet??
Wouter
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:54:56
 

29/07/2005 16:09:00
Quote Anchor link
Als het niet in de voorwaarde staat is het legaal
 
Jelmer -

Jelmer -

29/07/2005 16:13:00
Quote Anchor link
Als je albums in de zin van muziek -> cd's bedoelt, en de muziek is gewoon muziek van bijv. cd, dus copyright muziek, dan mag het niet. Je mag bij mijn weten geen copyright materiaal verspreiden.
 

29/07/2005 16:53:00
Quote Anchor link
Een beetje NL talige muziek die ik hier heb een albumpje van maken + cover en die uploaden bij Megaupload bijv .. ik weet dus niet of der copyright opzit dan..
 
Mitch X

Mitch X

29/07/2005 17:10:00
Quote Anchor link
Als het niet van jou is wel.
Dus als jij niet de zanger/rechthebbende bent is dat illegaal.
 

29/07/2005 18:35:00
Quote Anchor link
Dat is wel naadje..
 

29/07/2005 21:03:00
Quote Anchor link
maar als je het upload naar een andere site krijg je een link als je die link nou op jou site zet.. zoals een link :p (vaak link:p) is het dan ook wel illegaal want je versprijt dan eigelijk alleen links... 8-)
 
Alfred -

Alfred -

29/07/2005 21:05:00
Quote Anchor link
Linken naar ilegale dingen is voor zover ik weet ook niet bepaald legaal :) Je kan het natuurlijk proberen, maar dan jij toch liever dan ik :)
 

29/07/2005 21:11:00
Quote Anchor link
tja maarja je hebt van die warez sites.. die lui worden ook niet aangepakt en ik ken iemand die deed het al 4 jaar ofzo.. hij is vorige week ermee gestopt omdat ie geen geld meer had voor zn host :S.. ik wou nu dus een NL talige site maken met NL talige nummers..
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

29/07/2005 21:11:00
Quote Anchor link
Grinnnnn...
Persoonlijk denk ik dat een ieder heel goed weet dat wat wel mag en wat niet...
Ook het internet is net als real life voor eat betreft waarde en normen tenminste wanneer je in real life ook enige fatsoensnormen daarin hanteerd ^~^ lissy
 
Winston Smith

Winston Smith

29/07/2005 21:21:00
Quote Anchor link
Het is hoe dan ook strafbaar als jij een auteursrechtelijk beschermd werk op een site zet. Dat valt nl. onder het 'openbaren van een auteursrechtelijk beschermd werk' en dat mag dus niet, tenzij je toestemming hebt van de maker of je de maker zelf bent.

Het plaatsen van links door andere sites is dan niet onrechtmatig, tenzij voor diegenen die de links plaatsen onmiskenbaar vaststaat dat er gelinkt wordt naar onrechtmatige informatie of bestanden (wat in jouw geval dus zeer waarschijnlijk zo zal zijn).

Met andere woorden: tenzij jij de stichting BREIN of een andere gerelateerde instantie ervoor gaat betalen (en dat is duuuuur) mag jij dat werk niet op internet plaatsen. Het enige wat je dan nog kan doen is de muziek dusdanig bewerken dat jij een nieuw auteursrecht op die muziek krijgt, maar dan moet dat zo gedaan worden dat je de 'oude' muziek niet als origineel terughoort.

En dat van warez-sites: neem maar van mij aan dat er wel degelijk tegen wordt opgetreden en dat dat alleen maar meer wordt gedaan. Niet doen dus... ;)
 

29/07/2005 21:40:00
Quote Anchor link
Jammer had bijna alles al klaar :(
 
Mitch X

Mitch X

29/07/2005 22:18:00
Quote Anchor link
Die warez of zogenoemde torrent sites zitten meestal wel veilig.
Torrents zijn niet altijd verwijzingen naar illegale content, en het wordt er niet door de makers opgezet.
Die nemen dus ook de verantwoording niet.

Zo had Suprnova gewoon door kunnen gaan, maar helaas ...
 
Winston Smith

Winston Smith

29/07/2005 23:00:00
Quote Anchor link
Die sites zijn inderdaad veilig, zolang je links maakt (ook naar legale content). Een vriend van mij was beheerder van zo'n site die zelf ook bestanden hoste via eMule en die is wel gepakt.

Het gebruik van dergelijke programma's is overigens wel strafbaar, omdat er geen optie is om de bestanden die je gedownload hebt niet te delen met anderen. Alleen als die optie er wel is (bijv. bij KaZaA), is het gebruik ervan - zelfs van het downloaden van auteursrechtelijk beschermd werk - niet strafbaar.
 
Mitch X

Mitch X

29/07/2005 23:06:00
Quote Anchor link
Zolang je gewone content zoals 'n Linux distro binnenhaalt is er geen probleem.
Vooralsnog is er zelfs geen probleem als je illegaal spul binnensleept :X
 

30/07/2005 00:35:00
Quote Anchor link
ik wil 1 ding weten:

Als ik of iemand ff een EIGEN gemaakt album met mixen van NL talige nummers enzo maakt die upload bij bijv megaupload en die link geeft via een forum op de site.. ik die toevoeg aan de Downloads.. ik vind het raar dat je dan ook illegaal bezig bent.. ik verspreid alleen links van downloads.. ik zet er dan nix op.. (dat weet ik maar hun niet )..
 
Jelmer -

Jelmer -

30/07/2005 00:43:00
Quote Anchor link
Maar in de voorwaarden van megaupload staat dat zij geen aansprakelijkheid hebben, en verwijzen daarvoor door naar jouw, de uploader. Daarnaast mag je geen copyrighted materiaal uploaden naar dat soort services, omdat ze niet aansprakelijk willen zijn. Dus dan overtreed je weer de voorwaarden van megaupload, ben je als nog strafbaar.

Misschien zou je het kunnen verspreiden in de vorm van een podcast, aangezien daar nog geen heffingen op worden gedaan....
Gewijzigd op 30/07/2005 00:44:00 door Jelmer -
 
Winston Smith

Winston Smith

30/07/2005 10:57:00
Quote Anchor link
Wouter:
ik wil 1 ding weten:

Als ik of iemand ff een EIGEN gemaakt album met mixen van NL talige nummers enzo maakt die upload bij bijv megaupload en die link geeft via een forum op de site.. ik die toevoeg aan de Downloads.. ik vind het raar dat je dan ook illegaal bezig bent.. ik verspreid alleen links van downloads.. ik zet er dan nix op.. (dat weet ik maar hun niet )..


Een mix maken mag wel, maar alleen als je een werk maakt dat een "eigen, origineel karakter heeft en het persoonlijke stempel van de maker draagt".
Je kan dan dus niet zomaar wat nummers aan elkaar mixen; je moet het nummer echt veranderen door er een beat achter te zetten en zo.
Als je zo'n mix gemaakt hebt, heb je daar zelf het auteursrecht op verworven en dan mag je het wel overal verspreiden (ook zonder links te gebruiken).

Maar het blijft riskant, omdat de rechter bepaalt of jij een werk hebt gemaakt met een eigen karakter en het persoonlijke stempel van de maker, en dus het auteursrecht op je mix hebt verworven. Als die vindt dat dat niet zo is, hang je alsnog.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.