Streep in IE, FF niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michel

michel

08/08/2006 22:56:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een layout, en ik heb hem netjes gesliced enz. Nu zie ik in IE een streep boven de content, en in FF niet...

ik vraag mij af hoe dat kan, iemand een idee?
Zit zelf namelijk al 2 uur te zoeken naar een oplossing...

Link naar de CSS: www.mv-dv.nl/new/css.css
Link naar site: www.mv-dv.nl/new

Met vriendelijke groet,

Michel van der Velde.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:35:24
 
Steven dirickx

steven dirickx

08/08/2006 23:27:00
Quote Anchor link
Zet je eerst deze code erop a.u.b ...
want je laatste img van je menu staat verkeerd ... (menu_onder.jpg)

(In de onderstaande code is het juist)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>MV-DV.nl</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />
<meta name="Author" content="MV-DV.nl" />
<meta name="Keywords" content="Webdesign, ICT Diensten, Vriezenveen, Twenterand." />
<meta name="Description" content="Webdesign, ICT diensten" />
<style type="text/css">
<!--
@import url(css.css);
-->
</style>
</head>
<body bgcolor="#571F01">
<div id="container">
  <div id="header">
    <!-- HEADER AFBEELDING -->
    <img src="images/header.jpg" alt="MV-DV.nl" />
    <!-- EIND HEADER AFBEELDING --></div>

    <!-- MENU -->
    <div id="menu">
    <img src="images/rboven.jpg" alt="" /><br />
<a href="index.php?actie=home"><img src="images/home.jpg" border="0" alt="Home" /></a><br />
<a href="index.php?actie=projecten"><img src="images/projecten.jpg" border="0" alt="Projecten" /></a><br />
<a href="index.php?actie=webdesign"><img src="images/webdesign.jpg" border="0" alt="Webdesign" /></a><br />
<a href="index.php?actie=contact"><img src="images/contact.jpg" border="0" alt="Contact" /></a><img src="images/menu_onder.jpg" border="0" alt="" /> </div>    
<br /><!-- EIND MENU -->
<!-- CONTENT -->
<div id="content" style="width: 645; height: 12">
<p class="content">
home</p>
</div>
<!-- EIND CONTENT -->
<br />
<!-- FOOTER -->
<div id="footer">
<img src="images/onder.jpg" alt="" align="left" /><br />
Copyright MV-DV.nl 2005-2007
</div>
<!-- EIND FOOTER -->
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven dirickx
 
Michel

michel

08/08/2006 23:36:00
Quote Anchor link
bedankt voor uw reactie, echter ik heb nu dit: www.mv-dv.nl/new niet veel beter dus...
 
Steven dirickx

steven dirickx

08/08/2006 23:41:00
Quote Anchor link
Nee inderdaad ...

misschien een domme vraag maar heb je de image nog ???

de nog niet gesneden dus ??


mgv,
Steven

ps. ik heb de code bewerkt .. probeer je de nieuw ook eens ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door steven dirickx
 
Michel

michel

08/08/2006 23:45:00
Quote Anchor link
image: www.mvdv.nl/mvdv6.gif

voeg me anders ffn toe op msn...
[email protected]
 
Michel

michel

09/08/2006 09:57:00
Quote Anchor link
nieuwe code werkt helaas ook niet... iemand nog suggesties?
 
Michel

michel

09/08/2006 15:58:00
Quote Anchor link
Probleem inmiddels opgelost!! bedankt voor de reacties!
 
Eric Cartman

Eric Cartman

09/08/2006 17:40:00
Quote Anchor link
En hoe heb je het opgelost? Dat is altijd wel fijn om te weten. . .
 
Bart van der veen

bart van der veen

09/08/2006 18:26:00
Quote Anchor link
kijk ook nog ff naar padding/margin in ff, want dat gaat nog niet helemall top.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.