Strepen zijn foetsie..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

25/08/2007 22:39:00
Quote Anchor link
Heey allemaal,

Ik heb een probleem xD
Tijd niet meer zon probleem gehad :P
Nou hier komt het:

Het probleem is dat de 2 strepen aan de zijkant wegvallen..
zie hier:

Afbeelding

Ik heb geen andere keus dan de code hier te posten ook al is hij vrij groot. Ik heb hem al ingekort door paar van die plaatjes vakjes weg te laten.

Html code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
                <div class="homebottom-links-vak">
                    <div class="homebottom-streep">
                        <span class="homesubmenu">Nieuwe items</span>
                    </div>
                    <div class="hblr-tekst">
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=15">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186752862.jpg">
                                </a>
                            </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=15">broek</a>
                                      </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=16">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777138.jpg">
                                </a>
                            </div>    
                                <a href="kledingstuk.php?id=16">asdasdasd</a>
                              </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=17">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777177.jpg">
                                </a>
                              </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=17">adasasdasdasdasd</a>
                          </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=18">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777213.jpg">
                                </a>
                            </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=18">asdasdqweqe</a>
                            </div>

                    </div>
    
                    <div class="hbrl-o-plaatje">
                        <div class="hbrl-o-l">
                        </div>
                        <div class="hbrl-o-r">
                        </div>
                    </div>
                </div>


Css code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
.homebottom-links-vak{
     background-color: #f8f8f8;
    font-size: 14px;
    width: 505px;
    float: left;
    margin-bottom: 10px;
}

.hblr-tekst{
    padding: 0px 7px 1px;
    border-left: 1px solid #cccccc;
    border-right: 1px solid #cccccc;
}

.hbrl-o-plaatje{
    background-image: url('../images/tabel_r8_zoveel.JPG');
    height: 15px;
    float: left;
}

.hbrl-o-l{
    background-image: url('../images/tabel_r8_c2.jpg');
    width: 5px;
    height: 15px;
    overflow: hidden;
    float: left;
}

.hbrl-o-r{
    background-image: url('../images/tabel_r8_c5.jpg');
    width: 5px;
    height: 15px;
    overflow: hidden;
    float: right;
}

.homebottom-streep{
    background-image: url('../images/tabel_r2_c3.jpg');
    border-left: 1px solid #676767;
    border-right: 1px solid #676767;
    height: 24px;    
}

.profiel-klout{
    width: 72px;
    height: 88px;
    float: left;
    font-family: "Trebuchet MS", Arial;
    font-size: 10px;
    color: #999999;
    text-align: center;
    margin: 6px 12px 4px 12px;
    display: inline;
}

.profiel-klout2{
    width: 93px;
    height: 93px;
    float: left;
    font-family: "Trebuchet MS", Arial;
    font-size: 10px;
    color: #999999;
    text-align: center;
    margin: 6px 2px 4px 2px;
    display: inline;
    background:#eeeeee;
    border: 1px solid #cccccc;
}

.klout-plaatje{
    margin-top: 4px;
    margin-left: 10px;
    margin-right: 10px;
    width: 72px;
    height: 72px;
    padding: 0px;
    overflow: hidden;
    clear: both;
}


Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

Alvast bedankt ;-)

Groeten, Vincent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:47:32
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

25/08/2007 22:46:00
Quote Anchor link
ik weet niet echt welke bestanden bij de strepen horen

is dit het streep?
zo ja
.homebottom-streep{
background-image: url('../images/tabel_r2_c3.jpg');
border-left: 1px solid #676767;
border-right: 1px solid #676767;
height: 24px;
}

probeer dan is het getal 24 te wijzigen naar iets anders.

heb je het site eigenlijk online? dan kun je nammelijk better kijke

Edit: ik w8...


btw: dat was je 1000'ste post!! :P XD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Vincent

Vincent

25/08/2007 22:48:00
Quote Anchor link
W8 ik zet dat stukje even online :)

Edit:

Online
Link
K had em toegevoegd maar door die addon was hij niet zichtbaar :P
Maar Danny heeft ook goeie neergezet :-) Die naar echte gaat :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

25/08/2007 23:12:00
Quote Anchor link
leuk hij staat online :P,

miss is het handig om het linkje ook te geven :P.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

25/08/2007 23:44:00
Quote Anchor link
Dit zal de link wel wezen van Vincent, http://www.wemmersnet.nl/arwin/ maar ik merkte wel op dat als ik de float:left weghaalde van .profiel-klout2 dan komen de lijntjes wel terug, maar dan zullen de plaatjes zich niet meer van links naar rechts begeven.

Persoonlijk denk ik dat het concept van het design een beetje verkeerd gaat, ongeacht dat ik ook wel voor DIV structuren ben maak ik toch ook wel redelijk gebruik van tabellen. Soms dan kom je met alleen DIV tags in vreemde situaties terecht die je niet tijdens het concept had kunnen bedenken.

Maar ieders zijn voorkeur, en op voorhand ga ik niet een ja/nee discussie voeren over DIV of TABEL gebruiken.
 
Vincent

Vincent

25/08/2007 23:48:00
Quote Anchor link
Ik zou morgen wel even naar dat float gebeuren kijken (aangezien het al 23:48 is), want daar is als het goed is een hack voor :-)
Bedankt voor jullie reacties! :-)

Edit:

Shit, 1000ste post gemist :-S
(als ik het zo mag zeggen)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Vincent

Vincent

27/08/2007 18:33:00
Quote Anchor link
Ik ben nu zover: www.lipdesign.nl/phphulp/phphulp.html maar t werkt nog steeds niet.. Alleen in FF nu, misschien is het heel makkelijk op te lossen maar ik zie het niet? kan 1 van jullie misschien helpen?

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Wouter K

Wouter K

27/08/2007 19:17:00
Quote Anchor link
maak ik denk de max width 99% ofzow ?
 
Vincent

Vincent

27/08/2007 19:35:00
Quote Anchor link
het ligt volgens mij niet aan de width, want als ik het van hblr-tekst een kleur geef zie je hem niet eens..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.