Strepen zijn foetsie..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

25/08/2007 22:39:00
Quote Anchor link
Heey allemaal,

Ik heb een probleem xD
Tijd niet meer zon probleem gehad :P
Nou hier komt het:

Het probleem is dat de 2 strepen aan de zijkant wegvallen..
zie hier:

Afbeelding

Ik heb geen andere keus dan de code hier te posten ook al is hij vrij groot. Ik heb hem al ingekort door paar van die plaatjes vakjes weg te laten.

Html code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
                <div class="homebottom-links-vak">
                    <div class="homebottom-streep">
                        <span class="homesubmenu">Nieuwe items</span>
                    </div>
                    <div class="hblr-tekst">
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=15">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186752862.jpg">
                                </a>
                            </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=15">broek</a>
                                      </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=16">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777138.jpg">
                                </a>
                            </div>    
                                <a href="kledingstuk.php?id=16">asdasdasd</a>
                              </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=17">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777177.jpg">
                                </a>
                              </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=17">adasasdasdasdasd</a>
                          </div>
                          <div class="profiel-klout2" onmouseover="bgChange(this, '#DBDBDB')" onmouseout="bgChange(this, '#eeeeee')">
                            <div class="klout-plaatje">
                                <a href="kledingstuk.php?id=18">
                                    <img src="http://www.wemmersnet.nl/arwin/profielresize.php?image=71186777213.jpg">
                                </a>
                            </div>
                                <a href="kledingstuk.php?id=18">asdasdqweqe</a>
                            </div>

                    </div>
    
                    <div class="hbrl-o-plaatje">
                        <div class="hbrl-o-l">
                        </div>
                        <div class="hbrl-o-r">
                        </div>
                    </div>
                </div>


Css code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
.homebottom-links-vak{
     background-color: #f8f8f8;
    font-size: 14px;
    width: 505px;
    float: left;
    margin-bottom: 10px;
}

.hblr-tekst{
    padding: 0px 7px 1px;
    border-left: 1px solid #cccccc;
    border-right: 1px solid #cccccc;
}

.hbrl-o-plaatje{
    background-image: url('../images/tabel_r8_zoveel.JPG');
    height: 15px;
    float: left;
}

.hbrl-o-l{
    background-image: url('../images/tabel_r8_c2.jpg');
    width: 5px;
    height: 15px;
    overflow: hidden;
    float: left;
}

.hbrl-o-r{
    background-image: url('../images/tabel_r8_c5.jpg');
    width: 5px;
    height: 15px;
    overflow: hidden;
    float: right;
}

.homebottom-streep{
    background-image: url('../images/tabel_r2_c3.jpg');
    border-left: 1px solid #676767;
    border-right: 1px solid #676767;
    height: 24px;    
}

.profiel-klout{
    width: 72px;
    height: 88px;
    float: left;
    font-family: "Trebuchet MS", Arial;
    font-size: 10px;
    color: #999999;
    text-align: center;
    margin: 6px 12px 4px 12px;
    display: inline;
}

.profiel-klout2{
    width: 93px;
    height: 93px;
    float: left;
    font-family: "Trebuchet MS", Arial;
    font-size: 10px;
    color: #999999;
    text-align: center;
    margin: 6px 2px 4px 2px;
    display: inline;
    background:#eeeeee;
    border: 1px solid #cccccc;
}

.klout-plaatje{
    margin-top: 4px;
    margin-left: 10px;
    margin-right: 10px;
    width: 72px;
    height: 72px;
    padding: 0px;
    overflow: hidden;
    clear: both;
}


Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

Alvast bedankt ;-)

Groeten, Vincent
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:37:35
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

25/08/2007 22:46:00
Quote Anchor link
ik weet niet echt welke bestanden bij de strepen horen

is dit het streep?
zo ja
.homebottom-streep{
background-image: url('../images/tabel_r2_c3.jpg');
border-left: 1px solid #676767;
border-right: 1px solid #676767;
height: 24px;
}

probeer dan is het getal 24 te wijzigen naar iets anders.

heb je het site eigenlijk online? dan kun je nammelijk better kijke

Edit: ik w8...


btw: dat was je 1000'ste post!! :P XD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Vincent

Vincent

25/08/2007 22:48:00
Quote Anchor link
W8 ik zet dat stukje even online :)

Edit:

Online
Link
K had em toegevoegd maar door die addon was hij niet zichtbaar :P
Maar Danny heeft ook goeie neergezet :-) Die naar echte gaat :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

25/08/2007 23:12:00
Quote Anchor link
leuk hij staat online :P,

miss is het handig om het linkje ook te geven :P.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

25/08/2007 23:44:00
Quote Anchor link
Dit zal de link wel wezen van Vincent, http://www.wemmersnet.nl/arwin/ maar ik merkte wel op dat als ik de float:left weghaalde van .profiel-klout2 dan komen de lijntjes wel terug, maar dan zullen de plaatjes zich niet meer van links naar rechts begeven.

Persoonlijk denk ik dat het concept van het design een beetje verkeerd gaat, ongeacht dat ik ook wel voor DIV structuren ben maak ik toch ook wel redelijk gebruik van tabellen. Soms dan kom je met alleen DIV tags in vreemde situaties terecht die je niet tijdens het concept had kunnen bedenken.

Maar ieders zijn voorkeur, en op voorhand ga ik niet een ja/nee discussie voeren over DIV of TABEL gebruiken.
 
Vincent

Vincent

25/08/2007 23:48:00
Quote Anchor link
Ik zou morgen wel even naar dat float gebeuren kijken (aangezien het al 23:48 is), want daar is als het goed is een hack voor :-)
Bedankt voor jullie reacties! :-)

Edit:

Shit, 1000ste post gemist :-S
(als ik het zo mag zeggen)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Vincent

Vincent

27/08/2007 18:33:00
Quote Anchor link
Ik ben nu zover: www.lipdesign.nl/phphulp/phphulp.html maar t werkt nog steeds niet.. Alleen in FF nu, misschien is het heel makkelijk op te lossen maar ik zie het niet? kan 1 van jullie misschien helpen?

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Vincent
 
Wouter K

Wouter K

27/08/2007 19:17:00
Quote Anchor link
maak ik denk de max width 99% ofzow ?
 
Vincent

Vincent

27/08/2007 19:35:00
Quote Anchor link
het ligt volgens mij niet aan de width, want als ik het van hblr-tekst een kleur geef zie je hem niet eens..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.