String volledig Inladen uit Query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
JunkieXP

JunkieXP

24/06/2007 12:52:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met een string die word opgehaald dmv een While Loop die een Query uitleest.

Wat er gaande is, is het volgende. Ik laat een text uit de Database inladen in een String, en vervolgens haal ik deze string door een Class heen die de string opsplitst. Echter spuigt hij dan maar een deel van de tekst uit, en het lijkt dus alsof de string niet helemaal klaar is met het ophalen van de text uit de Database, want als ik namelijk de text die in de Database zet direct in de string zet werkt het wel normaal.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de Text eerst volledig uit de Database en in de String gezet wordt, alvorens het script verder gaat met het uitvoeren van eventuele classes of functions?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:57:36
 
- Roland -

- Roland -

24/06/2007 12:56:00
Quote Anchor link
is het veld in de database wel groot/lang genoeg ?
(als 't niet past kun je het ook nooit weer helemaal terug krijgen)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/06/2007 13:10:00
Quote Anchor link
Dat is inderdaad een heel groot nadeel van mysql, er wordt geen foutmelding gegeven als jij bijvoorbeeld een string van 260 tekens in wilt voeren terwijl jij het maximum van een varchar op 255 ingesteld hebt. Er valt gewoon een deel van de tekst weg. Let daar altijd op als je gegevens naar een database schrijft!

Controleer dus eens of de gegevens wel goed in je database staan.
 
JunkieXP

JunkieXP

24/06/2007 15:38:00
Quote Anchor link
Ik ken het, maar dat is niet het probleem.

Wanneer ik de String namelijk niet door een Class heen haal en direct echo pakt hij de tekst wel helemaal, het lijkt er dus echt op dat de string nog niet helemaal volgeladen is op het moment dat hij de Class aanroept.
 
Frank -

Frank -

24/06/2007 15:43:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik laat een text uit de Database inladen in een String, en vervolgens haal ik deze string door een Class heen die de string opsplitst.
Wanneer je een query hebt uitgevoerd, komen de resultaten in een result-set te staan. Dat heeft dus niks met een string te maken.

Hoe jij deze resultaten verder gaat fetchen, dat is een ander verhaal, maar dat wordt hier niet duidelijk.

Zorg er wel voor dat je bij meerdere resultaten, de boel wel in een loop gaat fetchen, anders krijg je alleen het eerste resultaat retour.

Zie php.net hoe je met resultsets aan de slag kunt. Ik krijg namelijk de indruk dat er een fout zit in de logica.
 
Jelmer -

Jelmer -

24/06/2007 15:47:00
Quote Anchor link
JunkieXP schreef op 24.06.2007 15:38:
Ik ken het, maar dat is niet het probleem.

Wanneer ik de String namelijk niet door een Class heen haal en direct echo pakt hij de tekst wel helemaal, het lijkt er dus echt op dat de string nog niet helemaal volgeladen is op het moment dat hij de Class aanroept.

Klinkt mij meer alsof je Class zijn werk wat te goed doet... Laat eens zien? (inclusief aanroep graag, en zonder de methods die je in dit onderdeel niet gebruikt, bespaart uitzoekwerk en verhoogt aantal mensen dat je wilt helpen! ^^,)
 
JunkieXP

JunkieXP

24/06/2007 23:09:00
Quote Anchor link
De Class werkt niet helemaal naar behoren idd, maar wanneer ik de gegevens uit de Database direct in de PHP code zet output de Class mijn test stuk tekst (om en nabij 1400 tekens) wel correct.

Vandaar dat ik de problemen in de Class uitsloot.

Bij deze alsnog de Class:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
    /**
    * This Function creates the Content for 2 Columns
    *
    * Fully Created by JunkieXP
    */

    public function TwoColumns($p_strContent){
        /**
        * Total Length of full Stripped String
        */

        $iContentLength = strlen(strip_tags($p_strContent));
        
        /**
        * Amount of Chars per Column
        */

        $iContentChars = $iContentLength / 2;
        
        /**
        * Start Char of Right Column
        */

        $iContentStartRightColumn = floor($iContentChars);
        
        /**
        * Look if Chars per Column is Equal and create Content for both Columns
        */

        if($iContentChars % 2 == 0){
            $strContentLeftColumn = substr($p_strContent, 0, $iContentChars+1);
            $strContentRightColumn = substr($p_strContent, $iContentStartRightColumn+1, $iContentChars);
        }
else{
            $strContentLeftColumn = substr($p_strContent, 0, $iContentChars);
            $strContentRightColumn = substr($p_strContent, $iContentStartRightColumn, $iContentChars);
        }

        
    /**
    * Write Content to Array $arrColumns
    */

    $arrColumns['Left'] = $strContentLeftColumn;
    $arrColumns['Right'] = $strContentRightColumn;
    
    return $arrColumns;
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door JunkieXP
 
JunkieXP

JunkieXP

26/06/2007 16:22:00
Quote Anchor link
Heb je het probleem nog doorzien Jelmer?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.