String volledig Inladen uit Query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »
JunkieXP

JunkieXP

24/06/2007 12:52:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met een string die word opgehaald dmv een While Loop die een Query uitleest.

Wat er gaande is, is het volgende. Ik laat een text uit de Database inladen in een String, en vervolgens haal ik deze string door een Class heen die de string opsplitst. Echter spuigt hij dan maar een deel van de tekst uit, en het lijkt dus alsof de string niet helemaal klaar is met het ophalen van de text uit de Database, want als ik namelijk de text die in de Database zet direct in de string zet werkt het wel normaal.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de Text eerst volledig uit de Database en in de String gezet wordt, alvorens het script verder gaat met het uitvoeren van eventuele classes of functions?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:22:55
 
- Roland -

- Roland -

24/06/2007 12:56:00
Quote Anchor link
is het veld in de database wel groot/lang genoeg ?
(als 't niet past kun je het ook nooit weer helemaal terug krijgen)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/06/2007 13:10:00
Quote Anchor link
Dat is inderdaad een heel groot nadeel van mysql, er wordt geen foutmelding gegeven als jij bijvoorbeeld een string van 260 tekens in wilt voeren terwijl jij het maximum van een varchar op 255 ingesteld hebt. Er valt gewoon een deel van de tekst weg. Let daar altijd op als je gegevens naar een database schrijft!

Controleer dus eens of de gegevens wel goed in je database staan.
 
JunkieXP

JunkieXP

24/06/2007 15:38:00
Quote Anchor link
Ik ken het, maar dat is niet het probleem.

Wanneer ik de String namelijk niet door een Class heen haal en direct echo pakt hij de tekst wel helemaal, het lijkt er dus echt op dat de string nog niet helemaal volgeladen is op het moment dat hij de Class aanroept.
 
Frank -

Frank -

24/06/2007 15:43:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik laat een text uit de Database inladen in een String, en vervolgens haal ik deze string door een Class heen die de string opsplitst.
Wanneer je een query hebt uitgevoerd, komen de resultaten in een result-set te staan. Dat heeft dus niks met een string te maken.

Hoe jij deze resultaten verder gaat fetchen, dat is een ander verhaal, maar dat wordt hier niet duidelijk.

Zorg er wel voor dat je bij meerdere resultaten, de boel wel in een loop gaat fetchen, anders krijg je alleen het eerste resultaat retour.

Zie php.net hoe je met resultsets aan de slag kunt. Ik krijg namelijk de indruk dat er een fout zit in de logica.
 
Jelmer -

Jelmer -

24/06/2007 15:47:00
Quote Anchor link
JunkieXP schreef op 24.06.2007 15:38:
Ik ken het, maar dat is niet het probleem.

Wanneer ik de String namelijk niet door een Class heen haal en direct echo pakt hij de tekst wel helemaal, het lijkt er dus echt op dat de string nog niet helemaal volgeladen is op het moment dat hij de Class aanroept.

Klinkt mij meer alsof je Class zijn werk wat te goed doet... Laat eens zien? (inclusief aanroep graag, en zonder de methods die je in dit onderdeel niet gebruikt, bespaart uitzoekwerk en verhoogt aantal mensen dat je wilt helpen! ^^,)
 
JunkieXP

JunkieXP

24/06/2007 23:09:00
Quote Anchor link
De Class werkt niet helemaal naar behoren idd, maar wanneer ik de gegevens uit de Database direct in de PHP code zet output de Class mijn test stuk tekst (om en nabij 1400 tekens) wel correct.

Vandaar dat ik de problemen in de Class uitsloot.

Bij deze alsnog de Class:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
    /**
    * This Function creates the Content for 2 Columns
    *
    * Fully Created by JunkieXP
    */

    public function TwoColumns($p_strContent){
        /**
        * Total Length of full Stripped String
        */

        $iContentLength = strlen(strip_tags($p_strContent));
        
        /**
        * Amount of Chars per Column
        */

        $iContentChars = $iContentLength / 2;
        
        /**
        * Start Char of Right Column
        */

        $iContentStartRightColumn = floor($iContentChars);
        
        /**
        * Look if Chars per Column is Equal and create Content for both Columns
        */

        if($iContentChars % 2 == 0){
            $strContentLeftColumn = substr($p_strContent, 0, $iContentChars+1);
            $strContentRightColumn = substr($p_strContent, $iContentStartRightColumn+1, $iContentChars);
        }
else{
            $strContentLeftColumn = substr($p_strContent, 0, $iContentChars);
            $strContentRightColumn = substr($p_strContent, $iContentStartRightColumn, $iContentChars);
        }

        
    /**
    * Write Content to Array $arrColumns
    */

    $arrColumns['Left'] = $strContentLeftColumn;
    $arrColumns['Right'] = $strContentRightColumn;
    
    return $arrColumns;
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door JunkieXP
 
JunkieXP

JunkieXP

26/06/2007 16:22:00
Quote Anchor link
Heb je het probleem nog doorzien Jelmer?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.