String volledig Inladen uit Query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »
JunkieXP

JunkieXP

24/06/2007 12:52:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met een string die word opgehaald dmv een While Loop die een Query uitleest.

Wat er gaande is, is het volgende. Ik laat een text uit de Database inladen in een String, en vervolgens haal ik deze string door een Class heen die de string opsplitst. Echter spuigt hij dan maar een deel van de tekst uit, en het lijkt dus alsof de string niet helemaal klaar is met het ophalen van de text uit de Database, want als ik namelijk de text die in de Database zet direct in de string zet werkt het wel normaal.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de Text eerst volledig uit de Database en in de String gezet wordt, alvorens het script verder gaat met het uitvoeren van eventuele classes of functions?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:48:02
 
- Roland -

- Roland -

24/06/2007 12:56:00
Quote Anchor link
is het veld in de database wel groot/lang genoeg ?
(als 't niet past kun je het ook nooit weer helemaal terug krijgen)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/06/2007 13:10:00
Quote Anchor link
Dat is inderdaad een heel groot nadeel van mysql, er wordt geen foutmelding gegeven als jij bijvoorbeeld een string van 260 tekens in wilt voeren terwijl jij het maximum van een varchar op 255 ingesteld hebt. Er valt gewoon een deel van de tekst weg. Let daar altijd op als je gegevens naar een database schrijft!

Controleer dus eens of de gegevens wel goed in je database staan.
 
JunkieXP

JunkieXP

24/06/2007 15:38:00
Quote Anchor link
Ik ken het, maar dat is niet het probleem.

Wanneer ik de String namelijk niet door een Class heen haal en direct echo pakt hij de tekst wel helemaal, het lijkt er dus echt op dat de string nog niet helemaal volgeladen is op het moment dat hij de Class aanroept.
 
Frank -

Frank -

24/06/2007 15:43:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik laat een text uit de Database inladen in een String, en vervolgens haal ik deze string door een Class heen die de string opsplitst.
Wanneer je een query hebt uitgevoerd, komen de resultaten in een result-set te staan. Dat heeft dus niks met een string te maken.

Hoe jij deze resultaten verder gaat fetchen, dat is een ander verhaal, maar dat wordt hier niet duidelijk.

Zorg er wel voor dat je bij meerdere resultaten, de boel wel in een loop gaat fetchen, anders krijg je alleen het eerste resultaat retour.

Zie php.net hoe je met resultsets aan de slag kunt. Ik krijg namelijk de indruk dat er een fout zit in de logica.
 
Jelmer -

Jelmer -

24/06/2007 15:47:00
Quote Anchor link
JunkieXP schreef op 24.06.2007 15:38:
Ik ken het, maar dat is niet het probleem.

Wanneer ik de String namelijk niet door een Class heen haal en direct echo pakt hij de tekst wel helemaal, het lijkt er dus echt op dat de string nog niet helemaal volgeladen is op het moment dat hij de Class aanroept.

Klinkt mij meer alsof je Class zijn werk wat te goed doet... Laat eens zien? (inclusief aanroep graag, en zonder de methods die je in dit onderdeel niet gebruikt, bespaart uitzoekwerk en verhoogt aantal mensen dat je wilt helpen! ^^,)
 
JunkieXP

JunkieXP

24/06/2007 23:09:00
Quote Anchor link
De Class werkt niet helemaal naar behoren idd, maar wanneer ik de gegevens uit de Database direct in de PHP code zet output de Class mijn test stuk tekst (om en nabij 1400 tekens) wel correct.

Vandaar dat ik de problemen in de Class uitsloot.

Bij deze alsnog de Class:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
    /**
    * This Function creates the Content for 2 Columns
    *
    * Fully Created by JunkieXP
    */

    public function TwoColumns($p_strContent){
        /**
        * Total Length of full Stripped String
        */

        $iContentLength = strlen(strip_tags($p_strContent));
        
        /**
        * Amount of Chars per Column
        */

        $iContentChars = $iContentLength / 2;
        
        /**
        * Start Char of Right Column
        */

        $iContentStartRightColumn = floor($iContentChars);
        
        /**
        * Look if Chars per Column is Equal and create Content for both Columns
        */

        if($iContentChars % 2 == 0){
            $strContentLeftColumn = substr($p_strContent, 0, $iContentChars+1);
            $strContentRightColumn = substr($p_strContent, $iContentStartRightColumn+1, $iContentChars);
        }
else{
            $strContentLeftColumn = substr($p_strContent, 0, $iContentChars);
            $strContentRightColumn = substr($p_strContent, $iContentStartRightColumn, $iContentChars);
        }

        
    /**
    * Write Content to Array $arrColumns
    */

    $arrColumns['Left'] = $strContentLeftColumn;
    $arrColumns['Right'] = $strContentRightColumn;
    
    return $arrColumns;
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door JunkieXP
 
JunkieXP

JunkieXP

26/06/2007 16:22:00
Quote Anchor link
Heb je het probleem nog doorzien Jelmer?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.