Strings filteren (ofzo)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »
Jesse Degger

Jesse Degger

25/03/2007 17:58:00
Quote Anchor link
Hoi ben ik weer, ik heb een vriend op msn en die heeft en msn bot gemaakt in php (altans.. volgens mij zijn pa :P) maarja. hij reageert nu alleen letterlijk op de woorden. bijvoorbeeld:

Hoi -> Heey..! (reageert hij dan)
maar zodra der: Hoi! wordt getypt niet meer.
of tewel. als een reageer term voor komt in de gehele zin zou die al moeten reageren.

dit is het scriptje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
<?
    class Resp {
        var
$xmlData;
        
        function
send() {
            $this->xmlData .= '</Response>';
            header('Content-Type: text/xml');
            echo $this->xmlData;
        }
        
        function
init() {
            $this->xmlData = '<?xml version="1.0"?>';
            $this->xmlData .= '<Response>';
        }
        
        function
addMsg($msg, $newnick = '') {
            $this->xmlData .= '<Message'.($newnick != '' ? ' nick="'.htmlentities($newnick, ENT_QUOTES).'"' : '').'>';
            $this->xmlData .= htmlentities($msg, ENT_QUOTES);
            $this->xmlData .= '</Message>';
        }
        
        function
buzzer() {
            $this->xmlData .= '<Buzzer />';
        }
        
        function
newNick($nick) {
            $this->xmlData .= '<Nick>'.htmlentities($nick, ENT_QUOTES).'</Nick>';
        }

        function
newPSM($psm) {
            $this->xmlData .= '<PSM>'.htmlentities($psm, ENT_QUOTES).'</PSM>';
        }
        
        function
leave() {
            $this->xmlData .= '<Leave />';
        }
    }

    
    // Deze code is ook bekend van versie 3, maar er zijn een paar kleine aanpassingen gemaakt
    $woorden = array( // Voeg alle woorden hieronder toe
        'hoi' => 'Hoi :D',
        'hallo' => 'Hallo :P',
        'hey' => 'Hey :)',
          'haai' => 'Haai ;)',
        'hoi!' => 'Hoi :D',
      
        'ja' => 'Ja?',
        'ja!' => 'Ja?',
        'nee' => 'Nee?',
          'nee!' => 'Nee?',
        'hoest' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoest?' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe ist' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe ist?' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe is het' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe is het?' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe gaat het' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        'hoe gaat het?' => 'Goed, maar ik ben ook maar een MSN-bot, hè? :P',
        
        
        'hallo!' => 'Hallo :P',
        'hey!' => 'Hey :)',
          'haai!' => 'Haai ;)',
        'cool' => 'Wie? Ik? ;)',
        'leuk' => 'Wat is leuk?',
        'cool!' => 'Wie? Ik? ;)',
        'leuk!' => 'Wat is leuk?',
        'woef' => 'dat zegt een hond. :D',
        'waf' => 'dat zegt een hond. :D',
        'woef!' => 'dat zegt een hond. :D',
        'waf!' => 'dat zegt een hond. :D',
        'miauw' => 'dat zegt een kat. :P',
        'miauw!' => 'dat zegt een poes. :P',
        'wie ben je' => 'Ik? ik ben de chatbot van Oeding FM, gemaakt door DJ Niels! Maar dat wist je al, toch? :P',
        'wie ben je?' => 'Ik? ik ben de chatbot van Oeding FM, gemaakt door DJ Niels! Maar dat wist je al, toch? :P',
        'watkanje' => 'Hoi, hallo, hey, haai, cool, leuk, woef, waf, miauw, wie ben je, programmas en watkanje.',
        'programmas' => 'Type de naam van een programma in, en je krijgt er info over. Je kunt kiezen uit: Pasopjetelefoon, pizza en willekeurigemuziek.',
        'pasopjetelefoon' => 'In Pas Op Je Telefoon bellen we iemand op die zich heeft aangemeldt op onze site. Die gene weet van niks als we hem bellen! :P',
        'pizza' => 'In Pizza! we iemand op, en laten we een een soort gesprek horen. In dat geprek hoor je dingen als "U heeft pizza besteld" enzo. :D',
        'willekeurigemuziek' => 'In willekeurige muziek spelen we verschillende nummers af. Als je een voorkeur voor een nummer hebt, SMS dat nummer dan naar +31623123753.',
        ':P' => ':P',
        ':D' => ':D',
        ':O' => ':O',
          ':)' => ':)',
        ':-P' => ':P',
        ':-D' => ':D',
        ':-O' => ':O',
        ':-)' => ':)',
        ':(' => ':(',
        ':-(' => ':(',
        'newwindow_msg' => 'Hoi :D Ik ben de MSN-bot van Oeding FM!');
    $anders = 'Daar kan ik nog niet op antwoorden, sorry! zeg "watkanje" om te zien waar ik allemaal op kan antwoorden :)';
    
 // Het script, hier neits veranderen
    $resp = new Resp();
    $resp->init();
    $msg = str_replace(array(':', ')', '(', ';', '\'', '"', '?', '!'), '', strip_tags(strtolower(base64_decode($_POST['msg']))));
    if(isset($woorden[$msg])) {
        $resp->addMsg($woorden[$msg]);
    }
else $resp->addMsg($anders);
    $resp->send();
?>


ik hop dat me vraag duidelijk is. het is slordig gevormuleert.

groetjes JesseDegger - ick-in-noot
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse Degger
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:16:19
 
Erik

Erik

25/03/2007 18:41:00
Quote Anchor link
waat en iedereen kan een msn bot maken? hoe doe je dat dan
 
Jesse Degger

Jesse Degger

25/03/2007 18:45:00
Quote Anchor link
daar gaat het toch niet om? het gaat erom hoe ik ervoor kan zorgen als het woordt in de zin staat dat hij reageert en niet alleen als dit letterlijk wordt getypt met niks anders erom heen
 
Erik

Erik

25/03/2007 18:47:00
Quote Anchor link
Nee, maar een forum bericht is niet alleen voor een probleem, andere vragen kunnen toch wel beantwoord worden
 
Jesse Degger

Jesse Degger

25/03/2007 18:56:00
Quote Anchor link
klopt, maar daar heb ikgeen tijd voor sorry.. ik heb beloofd het opteleveren zo voor hem wand er zo een grote openening. dus ik sta onder druk snappie.. weet iemand mesgien wat ik moet doen? in arrays verdelen? met explode ofzo?
 
Thijs X

Thijs X

25/03/2007 19:14:00
Quote Anchor link
Offtopic:

Woordenboek
 
Koen verschueren

koen verschueren

25/03/2007 19:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
ereg();
?>

daar denk ik dat je al iets mee kunt doen
 
Jesse Degger

Jesse Degger

25/03/2007 20:22:00
Quote Anchor link
kken de funtie niet en snap de uitleg ook niet. ik heb hem nu laten explode'n in een array zodat hij ze allemaal afgaat. kwweet niet of werkt. het script moet bij die vriend erin gezet worden en niet op mijn comp en hij is ff eten. (NU NOG :P)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesse Degger
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.