stripslashes?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Joakim Broden

Joakim Broden

30/11/2010 10:13:18
Quote Anchor link
Ik heb een eigen CMS geschreven en het werkte allemaal goed op WAMP geval, alleen nu ik hem op een live server test krijg ik wat problemen, als ik namelijk tekst invoer en wil inserten in de database komt er bij alle HTML \" bij, dus bv

<p><img src="lalalalalalalal.jpg" alt="lalalala" border="0" /></p> word <p><img src="\&quot;lalalalalalalal.jpg\&quot;" alt="\&quot;lalalala\&quot;" border="\&quot;0\&quot;" /></p>

Dit is eventueel op te lossen met stripslashes. Maar is dit juist of is de server verkeerd ingesteld ofzo?

mysql_real_escape_tring($_POST['veldnaam'])); <- zo wordt alles in database gepropt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:13:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/11/2010 10:14:51
Quote Anchor link
mysql_real_escape_tring() bestaat niet
het is: mysql_real_escape_string()

Ook raad ik aan om magic_quotes uit te zetten. Ikzelf had dit probleem ook ooit toen ik FK-editor gebruikt.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

30/11/2010 10:20:21
Quote Anchor link
Ja sorry aar was een typefoutje, en ik gebruik tinyMCE zou het daar aan kunnen liggen?

EDIT
Heb nog even mee research gedaan en op de site van tinyMCE zeggen ze dat het komt door dat magic_quotes aan staan, heb dit dus getest en dat staat inderdaad aan. Heb geprobeerd dit uit te zetten door ini_set('magic_quotes_gpc', off); en php_flag magic_quotes_gpc off in .htacces en dit hielp niet, dus blijft stripslashes dan alleen maar over of zijn er mensen die meer ideeën hebben?
Gewijzigd op 30/11/2010 10:42:36 door Joakim Broden
 
Scrippy do

scrippy do

01/05/2011 00:10:44
Quote Anchor link
heb dit probleem ook met tinymce

heb je dit inmiddels opgelost?

of kent iemand dit probleem?
 

01/05/2011 08:39:19
Quote Anchor link
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);
 
Martijn B

Martijn B

01/05/2011 11:58:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if( get_magic_quotes_gpc() )
{

  $_mVar = stripslashes($_mVar);
}

?>
Gewijzigd op 01/05/2011 12:17:39 door Martijn B
 
Maarten PHP

Maarten PHP

01/05/2011 12:50:21
Quote Anchor link
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?
 

01/05/2011 17:55:14
Quote Anchor link
Maarten Buijs op 01/05/2011 12:50:21:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?


Geen idee hoe dat ookal weer werkte.. Maar er was iets met magic quotes dat je stripslashes moest gebruiken omdat hij er een backslash voorzette ofzo.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

01/05/2011 19:31:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
        if(get_magic_quotes_gpc()) {
            $string = stripslashes($string);
        }


Dit heb ik er voor gebruikt, dit in een functie zetten en steeds aanroepen als je iets in de database zet. Makke icm mysql_real_escape_string
 
Pim -

Pim -

01/05/2011 19:55:54
Quote Anchor link
Wat verschrikkelijk dat er nog servers zijn met magic quotes...
Is het shared hosting? Mail dan eens een hele boze brief. Dit kan echt niet
 
Martijn B

Martijn B

01/05/2011 21:22:37
Quote Anchor link
Oetzie cookie op 01/05/2011 19:31:37:
Dit heb ik er voor gebruikt, dit in een functie zetten en steeds aanroepen als je iets in de database zet. Makke icm mysql_real_escape_string


Dan maak je een HTML filter.
Kijk maar eens naar de broncode van phpBB 3 (voor inspiratie).
Ergens in het bestand functions.inc.php , dacht ik.
Gewijzigd op 01/05/2011 21:25:48 door Martijn B
 

01/05/2011 22:24:48
Quote Anchor link
Pim - op 01/05/2011 19:55:54:
Wat verschrikkelijk dat er nog servers zijn met magic quotes...
Is het shared hosting? Mail dan eens een hele boze brief. Dit kan echt niet


Er zijn genoeg servers met "magic quotes". Het is ook slecht maar als je het mij vraagt is iets wat nooit bedacht had moeten worden.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

02/05/2011 08:38:26
Quote Anchor link
Dillen Meijboom op 01/05/2011 17:55:14:
Maarten Buijs op 01/05/2011 12:50:21:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?


Geen idee hoe dat ookal weer werkte.. Maar er was iets met magic quotes dat je stripslashes moest gebruiken omdat hij er een backslash voorzette ofzo.


Kun je het verschil wel tussen strip en add
 

02/05/2011 08:41:50
Quote Anchor link
Maarten Buijs op 02/05/2011 08:38:26:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 17:55:14:
Maarten Buijs op 01/05/2011 12:50:21:
Dillen Meijboom op 01/05/2011 08:39:19:
Je kan de content opslaan d.m.v. stripslashes. Dus dan word de content i.p.v. dit: $_POST['bericht'] dit: stripslashes($_POST['bericht']);


!?! Met stripslashes opslaan en later weer me stripslashes gebruiken?


Geen idee hoe dat ookal weer werkte.. Maar er was iets met magic quotes dat je stripslashes moest gebruiken omdat hij er een backslash voorzette ofzo.


Kun je het verschil wel tussen strip en add


Stripslashes haalt een backslash weg.
Addslashes voegt een backslash toe.

String: Hallo " -> addslashes = Hallo \"
String: Hallo \" -> stripslashes = Hallo "
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.