strotime en opgegeven tijd werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lano heeren

Lano heeren

13/08/2019 09:50:26
Quote Anchor link
Beste forum lezers/helpers,
Ik wil een datum maken met strotime maar het lukt mij niet zo goed, wie kan mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$nazes = strtotime("Y-m-d 18:00:00");//deze werkt niet.

$nazes = strtotime("2019-08-13 18:00:00");// deze werkt wel, wat doe ik fout?

$beginnu = strtotime("now");

if($beginnu > $nazes){
echo 'het werkt';
}
Gewijzigd op 13/08/2019 09:51:01 door Lano heeren
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:47:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/08/2019 09:54:32
Quote Anchor link
1 Is geen datum. Die bevatten geen letters. De function date() kan wel een format begrijpen, dus combineer het met elkaar.
Gewijzigd op 13/08/2019 09:58:01 door - Ariën -
 
Lano heeren

Lano heeren

13/08/2019 10:16:19
Quote Anchor link
Heb de oplossing gevonden.

$nazes = strtotime("now, 18:00:00");
Gewijzigd op 13/08/2019 10:16:43 door Lano heeren
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.