strstr in array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- -

- -

08/09/2008 18:22:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Is het mogelijk om op de een of andere manier te kijke of een deel van een waarde voorkomt in een array, zonder deze geheel door te lopen met foreach.

Dus zeg dat ik de volgende array heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
$selectors
= array(
    ':first-child',
    ':link',
    ':visited',
    ':active',
    ':hover',
    ':focus',
    ':lang',
    ':first-child',
    ':last-child',
    ':nth-child',
    ':first-line',
    ':first-letter',
    ':before',
    ':after'
    );
?>


En de volgende string:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
ul li:hover ul


Nu wil ik weten of een van de waarde in de array overeenkomt met (een deel) van deze string.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:44:29
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

08/09/2008 18:36:00
Quote Anchor link
En waarom zou dat zonder foreach moeten?

Maak een functie die de array wel doorloopt en bv. de key teruggeeft, indien een deel van het woord gevonden is.
 

08/09/2008 18:38:00
Quote Anchor link
Lijkt me niet. Gewoon doen zoals Emmanuel Delay zegt, hoe kan je anders weten wat er in je array zit? (Of je moet kijken of een for loop sneller is, maar foreach is echt voor array's.)
 
- -

- -

08/09/2008 18:42:00
Quote Anchor link
Hmm ok, ik dacht van misschien is er een andere oplossing, een soort van uitgebreide in_array ofzo. Maar iid geval bedankt voor de reacties.
 
Eddy E

Eddy E

08/09/2008 19:07:00
Quote Anchor link
search_array doet dat toch?
Of is dat echt exact?

Anders kan je array_map() gebruiken?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.