[student/bijbaan/freelance] programmeur php/drupal/moodle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Hans Kuiters

Hans Kuiters

12/11/2015 13:50:18
Quote Anchor link
Ben jij student ICT (HBO/MBO), kun je programmeren in PHP en ben je op zoek naar een bijbaan? BE-WEB heeft onregelmatig (pieken in het aanbod) (programmeer-)opdrachten voor Drupal en Moodle.

Op dit moment zijn we op zoek naar Drupal en/of Moodle ervaring voor een mogelijk nieuw project. Je wordt in een vroeg stadium betrokken bij het proces, zowel ontwerp als uitvoering. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit huis.

De werkzaamheden bestaan uit het opzetten van websites en programmeren van maatwerk modules. Kennis van en ervaring met PHP (OOP), Drupal (7 en 8) en/of Moodle.

Heb je interesse? Dan komen we graag in contact met je. Stuur een e-mail naar [email protected].

Hans Kuiters
BE-WEB
www.be-web.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 06:12:39
 
- SanThe -

- SanThe -

12/11/2015 14:14:15
Quote Anchor link
Quote:
strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/beweb/domains/be-web.nl/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
 
Hans Kuiters

Hans Kuiters

12/11/2015 14:20:16
Quote Anchor link
Bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.