Stugister

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »
Joran den Houting

Joran den Houting

10/01/2011 21:50:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik werk voor school aan een studenteregister en de registratiepagina wil maar niet werken... En ik kan de fout echt neit vinden!
Iemand die kan kijken?

VOorbeeld: http://stugister.jorandesign.nl/registreren.php

Als je gegevens in heb gevuld stuurd hij ze niet naar de database...

Registreren.php :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
<?php
      ini_set('display_errors', 'On');  // error reporting aan
      error_reporting(E_ALL);
      
      if(isset($_SESSION['gebruiker'])) {
    header("Location: ingelogged.php");
}

      ?>


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <title>Stugister - Registreren.</title>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"/>
        <meta name="description" content="Fancy Sliding Form with jQuery" />
        <meta name="keywords" content="jquery, form, sliding, usability, css3, validation, javascript"/>
        <link rel="stylesheet" href="css/style.css" type="text/css" media="screen"/>
        <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4.2/jquery.min.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="sliding.form.js"></script>
    </head>
    <body>
    <div id="bg">
        <div id="content">
            <h1>Stugister Registratieformulier</h1>
            <div id="wrapper">
<?php

include('config.php');
if($cfg['cronjobs'] != 1) {
    include('cronjobs.php');
}


if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST"){
        $error = array();
    if(!check_email($_POST['email'])) {
        $error[] = 'Er is geen geldig e-mailadres ingevuld.';
    }

    if($_POST['gebruikersnaam'] == "") {
        $error[] = 'Er is geen gebruikersnaam ingevuld.';
    }

    if(!preg_match("/^[-_0-9a-z]{2,}$/i", $_POST['gebruikersnaam'])) { // Thx to FangorN for this check :]
        $error[] = 'Een gebruikersnaam mag slechts alfanummerieke tekens bevatten (a-z, 0-9), underscore (_) of liggend streepje (-).';
    }

    if($_POST['wachtwoord'] == "") {
        $error[] = 'Er is geen wachtwoord ingevuld.';
    }

    if(geregistreerd($_POST['gebruikersnaam'],gebruikersnaam)) {
        $error[] = '<strong>'.$_POST['gebruikersnaam'].'</strong> is reeds geregistreerd.';
    }

    if(geregistreerd($_POST['email'],email)) {
        $error[] = '<strong>'.$_POST['email'].'</strong> is reeds geregistreerd. Slechts één account per e-mailadres is toegestaan.';
    }

    $fouten = sizeof($error);
    if($fouten != 0) {
        echo 'Er kon geen account worden aangemaakt omwille van de volgende reden(en):';
        echo '<ul>';
            for($i = 0; $i < $fouten; $i++) {
                echo '<li>'.$error[$i].'</li>';
            }

        echo '</ul>';
    }
else {
        $activatiecode = activatiecode($cfg['act_lengte']);
        $tpl = new TemplatePower('mail.tpl');
        $tpl->prepare();
        $tpl->assign(array(
        "site" => $cfg['site'],
        "url" => $cfg['url'],
        "gebruikersnaam" => $_POST['gebruikersnaam'],
        "wachtwoord" => $_POST['wachtwoord'],
        "code" => $activatiecode
        ));
        $template = $tpl->getOutputContent();
        
        $headers  = "MIME-Version: 1.0\n";
        $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\n";
        $headers  .= "From: ".$cfg['site']." <".$cfg['email'].">\n";
        mail($_POST['email'],"Account op ".$cfg['site']." activeren",$template,$headers);
        
        $gebruikersnaam = $_POST['gebruikersnaam'];
        $wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
        $email = $_POST['email'];
        $naam = $_POST['naam'];
        $plaatsnaam = $_POST['plaatsnaam'];
        $telefoon = $_POST['telefoon'];
        
mysql_query("INSERT INTO leden_temp (gebruikersnaam,wachtwoord,datum,email,code,naam,plaatsnaam,telefoon) VALUES ('".$gebruikersnaam."','".md5($wachtwoord)."','".time()."','".$email."','".$activatiecode."','".$naam."','".$plaatsnaam."','".$telefoon."')");
        ?>

                            <form id="formElem" name="formElem" action="" method="post">
                                <fieldset class="step">
                            <legend>Voltooien</legend>
                            <p>
                            Je account is tijdelijk geregistreerd. Controleer nu je mailbox, binnen enkele ogenblikken zal er een activatiemail arriveren.<br /><strong>Attentie Hotmail-gebruikers:</strong> Kijk ook bij "Ongewenste post"!!
                            </p>
                            <p class="submit">
                            </p>
                        </fieldset>
                    </form>
        <?php
    }
}
else { ?>

?>

<div id="steps">
<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>
" method="post">
<fieldset class="step">
<legend>Account</legend>
<p>
<label for="gebruikersnaam">Gebruikersnaam</label>
<input id="gebruikersnaam" name="gebruikersnaam" />
</p>
<p>
<label for="email">E-mail</label>
<input id="email" name="email" type="email" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
<p>
<label for="wachtwoord">Wachtwoord</label>
<input id="wachtwoord" name="wachtwoord" type="password" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
</fieldset>
<fieldset class="step">
<legend>Persoonlijk</legend>
<p>
<label for="naam">Volledige naam</label>
<input id="naam" name="naam" type="text" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
<p>
<label for="plaatsnaam">Plaatsnaam</label>
<input id="plaatsnaam" name="plaatsnaam" type="text" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
<p>
<label for="telefoon">Telefoon</label>
<input id="telefoon" name="telefoon" type="tel" AUTOCOMPLETE=OFF />
</p>
</fieldset>
<fieldset class="step">
<legend>Voltooien</legend>
<p>
Als alle stappen volledig zijn ingevuld
kunt u nu uw registratie afronden door
hieronder op 'Voltooien' te klikken.
Werkt dit niet? Dan kunt u terug naar de
stap waar een rood kruisje bij is verschenen.
</p>
<p class="submit">
<button id="registerButton" type="submit">Voltooien</button>
</p>
</fieldset>
</form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
} ?>


</div>
<div id="navigation" style="display:none;">
<ul>
<li class="selected">
<a href="#">Account</a>
</li>
<li>
<a href="#">Persoonlijk</a>
</li>
<li>
<a href="#">Voltooien</a>
</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
</div>
</body>
</html>

Alvast bedankt, hoop dat ik weer wat leer van het antwoord :)
Gewijzigd op 10/01/2011 23:55:10 door Joran den Houting
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 10:22:13
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2011 22:21:52
Quote Anchor link
Standaard antwoord: bouw foutafhandeling in je script.
Begin je pagina met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
      ini_set('display_errors', 'On');  // error reporting aan
      error_reporting(E_ALL);
      ?>

En controleer ook of je query wel (goed) wordt uitgevoerd.
Zie ook http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/hoe-zet-je-iets-correct-op-phphulp/731/voordat-je-iets-op-phphulp-post-/1919/ voor tips.

Controleer daarnaast je query eens door deze te echo-en naar het scherm.
Controleren of een formulier verzonden is doe je door $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST" en niet door $_POST['Submit']
$_SERVER['PHP_SELF'] is onveilig.
Gewijzigd op 10/01/2011 22:25:53 door Obelix Idefix
 
Joran den Houting

Joran den Houting

10/01/2011 23:14:43
Quote Anchor link
Gedaan, krijg nu errors :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

10/01/2011 23:23:43
Quote Anchor link
Staan er spaties voor je script ?
 
Joran den Houting

Joran den Houting

10/01/2011 23:54:36
Quote Anchor link
Ik heb hem direct uit dreamweaver gekopieerd... Lijkt me sterk, alleen tabs voor overzichtelijkheid :p
 
- SanThe -

- SanThe -

11/01/2011 00:05:56
Quote Anchor link
Joran den Houting op 10/01/2011 23:14:43:
Gedaan, krijg nu errors :)


Daar kunnen we wat mee.....
 
Joran den Houting

Joran den Houting

11/01/2011 00:21:45
Quote Anchor link
Daar kunnen we zeker wat mee, errors zijn beter dan dat je niks ziet ;) Dit is makkelijker oplossen. Heb meeste er nu uit.. Maar krijg deze heletijd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2




en na versturen krijg ik dit:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php:26) in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/sessie.php on line 2
Notice: Use of undefined constant gebruikersnaam - assumed 'gebruikersnaam' in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php on line 47
Notice: Use of undefined constant email - assumed 'email' in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/registreren.php on line 50
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38



Line 33 t/m 41 in config.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
function activatiecode ($lengte) {
  $activatie = "";
  mt_srand ((double) microtime() * 1000000);
  while (strlen($activatie) < $lengte) {
    $kiezen = chr(mt_rand (0,255));
>>>>>>    if (eregi("^[a-zA-Z0-9]$", $kiezen)) $activatie = $activatie.$kiezen;
  }
return ($activatie);
}


regel met >>>>>> ervoor is line 38 van de error.
Gewijzigd op 11/01/2011 00:34:07 door Joran den Houting
 
- SanThe -

- SanThe -

11/01/2011 00:32:08
Quote Anchor link
Er mag geen output naar de browser zijn voor session_start(). Verder is eregi() antiek en moet je ddi door preg_match() vervangen.
 
Joran den Houting

Joran den Houting

11/01/2011 00:35:14
Quote Anchor link
Ik heb hem voor preg match vervangen, maar dat werkt helemaal niet... heb ik zo gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
function activatiecode ($lengte) {
  $activatie = "";
  mt_srand ((double) microtime() * 1000000);
  while (strlen($activatie) < $lengte) {
    $kiezen = chr(mt_rand (0,255));
    if(!preg_match("/^[_\.0-9a-zA-Z-]+@([0-9a-zA-Z][0-9a-zA-Z-]+\.)+[a-zA-Z]{2,6}$/i", $kiezen))
     $activatie = $activatie.$kiezen;
  }
return ($activatie);
}


Krijg ik deze error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Fatal error: Maximum execution time of 50 seconds exceeded in /customers/jorandesign.nl/jorandesign.nl/httpd.www/stugister/config.php on line 38
Gewijzigd op 11/01/2011 00:36:10 door Joran den Houting
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.