style change

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »
Tim Luigjes

Tim Luigjes

22/03/2008 20:48:00
Quote Anchor link
Ik wil een style veranderen en ik gebruik deze tut daarvoor.

http://www.sitereboot.com/read_tutorial.php?id=6

maar wat doe ik verkeerd.
Ik heb alles goed ingevuld..

Hier zijn mijn codes.

style.css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
    * {
padding: 0;
margin: 0;
}
    body {
    font-family: "Trebuchet MS", Verdana, Arial, sans-serif;
    background-color: #0079ab;
    font-size: 14px;
    }
    
    #container {
    width: 800px;
    background-color: #0079ab;
    overflow: hidden;
    margin: 0 auto;
}

#header p {
    margin-top: 50px;
    }
    
    #header {
    text-align: center;
    float: left;
width: 800px;
height: 92px;
background-image: url('images/header-green.gif');
}
#content p {
    margin-top: 30px;
    }

    #content {
    text-align: center;
    overflow: auto;
padding: 10px;
float: left;
height: 398px;
width: 100%;
background-image: url('images/content-green.gif');

}

    #footer {
    float: left;
width: 100%;
height: 60px;
padding: 10px;
clear: both;
background-image: url('images/footer-green.gif');
color: #FFFFFF;
}


styl2.css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
    * {
padding: 0;
margin: 0;
}
    body {
    font-family: "Trebuchet MS", Verdana, Arial, sans-serif;
    background-color: #0079ab;
    font-size: 14px;
    }
    
    #container {
    width: 800px;
    background-color: #0079ab;
    overflow: hidden;
    margin: 0 auto;
}

#header p {
    margin-top: 50px;
    }
    
    #header {
    text-align: center;
    float: left;
width: 800px;
height: 92px;
background-image: url('images/header-red.gif');
}
#content p {
    margin-top: 30px;
    }

    #content {
    text-align: center;
    overflow: auto;
padding: 10px;
float: left;
height: 398px;
width: 100%;
background-image: url('images/content-red.gif');

}

    #footer {
    float: left;
width: 100%;
height: 60px;
padding: 10px;
clear: both;
background-image: url('images/footer-red.gif');
color: #FFFFFF;
}


styleswitcher.js

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php echo 'Voordat onze amerikaanse vrienden ons land binnen vallen is deze code verwijderd.'
?>



Index.html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" title="default" />
<link rel="alternate stylesheet" type="text/css" href="style2.css" title="alternate" />
<script type="text/javascript" src="styleswitcher.js"></script>
</head>
<body>
<div id="container">
<div id="header">
<p><a href="#intro">Home</a> |  <a href="#fruit">Fruit Chia</a>  | <a href="#hoe">Hoe krijg je er een?</a> | Style:<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('default'); return false;">Groen</a>~<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('alter'); return false;">Rood</a></p>
</div>
<div id="content">
<a name="intro"><h1>Welkom op de Fruit Chia's regeren de wereld</h1></a> <br />
<p> Wil je ook de wereld regeren? <br />
Neem dan een fruit chia<br />
Wil je weten hoe je een fruit chia wil krijgen?<br />
<i>Scroll dan met je scrollbutton op je muis naar beneden.</i></p>
<br />
<br />
<a name="fruit"><h1>Wat zijn fruit chia's?</h1></a>
<p>Fruit Chia's zijn de meest leuke neopets die er zijn.<br />
Ze zien er misschien heel smakelijk uit, maar ze kunnen heel gevaarlijk zijn.<br />
Maar wees maar niet bang.<br />
Ze zijn zachtaardig en heel erg vriendelijk<br />
Ze zijn ook een heel smakelijk hapje voor Lupes<br />
Maar als die niet oppassen zijn ze straks helemaal is elkaar
gehakt.<br />
Want fruit chia's behoren tot n van de beste strijdarena pets in heel neopia.<br />
Dus bedenk eerst wat je doet als je een fruit chia tegenkomt
die erg chaggi is</p>
<br />
<br />
<a name="hoe"><h1>Hoe krijg je een fruit chia?</h1></a> <br />
<p>Je kan een fruit chia krijgen door je een chia een 'fruit chia pop' te geven.<br />
Deze chia pop's zijn er in aparte varianten.<br />
Sommige veranderen wel een chia en een andere niet.<br />
Voor een complete lijst van chia pops <a href="http://neopets.com/~Soaheto">Klik je hier</a><br />
Ik hoop dat je nu wat meer weet over Fruit Chia's en dat je erook een neemt.</p>
</div>
<div id="footer">
</div>
</div>
</body>
</html>


Ik bedank jullie alvast :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:46:10
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 12:38:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Jan Eduard

Jan Eduard

23/03/2008 12:41:00
Quote Anchor link
Ja maar wat is het probleem?? =\
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Hij wil niet switchen.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

23/03/2008 13:04:00
Quote Anchor link
Dan moet je ook een link maken!
 
Martijn B

Martijn B

23/03/2008 13:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setActiveStyleSheet('alter');


moet worden (denk ik):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setActiveStyleSheet('alternate');
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:11:00
Quote Anchor link
Werkt niet.
Heb ik gisteren al naar gekeken....
 
> Dice

> Dice

23/03/2008 13:11:00
Quote Anchor link
ik heb er een via PHP gemaakt,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
if($SiteStyle==''){ // default grijs
   ?>
<LINK href="styles/blauw.css" rel="stylesheet" type="text/css">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
}else{
   if($SiteStyle=='grijs'){
   ?>
<LINK href="styles/grijs.css" rel="stylesheet" type="text/css">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
   }
   if($SiteStyle=='geel'){
   ?>
<LINK href="styles/grijs.css" rel="stylesheet" type="text/css">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
   }
}

?>


En zo kan je er nog een hoop toevoegen, zorg er wel voor dat dit tussen je <head> staat
 
Martijn B

Martijn B

23/03/2008 13:19:00
Quote Anchor link
De functie setActiveStyleSheet klopt van geen kant.

Probeer deze is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
function setActiveStyleSheet(title) {
var i, a, main;
for(i=0; (a = document.getElementsByTagName("link")[i]); i++) {
if(a.getAttribute("rel").indexOf("style") != -1 && a.getAttribute("title")) {
a.disabled = true;
if(a.getAttribute("title") == title) a.disabled = false;
}
}
}


En dan ook aanroepen met 'alternate'.

Na die regel met for zou je dit nog even neer kunnen zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
alert(a);


Je moet dan 2 keer een link object zien, geloof ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:27:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
alert(a) ;
?
 
Martijn B

Martijn B

23/03/2008 13:29:00
Quote Anchor link
Laat maar zitten, de functie werkt ;D

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" title="default" />
<link rel="alternate stylesheet" type="text/css" href="style2.css" title="alternate" />
<script>
function setActiveStyleSheet(title) {
var i, a, main;
for(i=0; (a = document.getElementsByTagName("link")[i]); i++) {
if(a.getAttribute("rel").indexOf("style") != -1 && a.getAttribute("title")) {
a.disabled = true;
if(a.getAttribute("title") == title) a.disabled = false;
}
}
}
</script>
</head>
<body>
<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('default'); return false">1</a><br />
<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('alternate'); return false">2</a><br /><br />
</body>
</html>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:31:00
Quote Anchor link
Hij werkt :)
harstikke bedankt :)
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

31/03/2008 09:12:00
Quote Anchor link
Dit kreeg ik per mail binnen:

I am the owner of www.sitereboot.com
I have found copyright material posted on your site:
http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=5&id=46164&lasttopic=1
I am notifying you to remove the copyright material within 24 hrs.
If you do not remove the copyright material, i will contact your webhost and domain registerar and inform them of the copyrighted material infringement.

The following is the copyright material that has been infringed on:
http://sitereboot.com/read_tutorial.php?id=6

www.phphulp.nl is registered to:
Registrant:
HAL002028-UNILO
Halma Automatisering
Trans 21
6811HS ARNHEM
Netherlands

Registrar:
Unilogic Networks B.V.
Bergerweg 120
6135KD SITTARD
Netherlands


If the material is not removed within 24 hrs legal action will proceed.

Sincerely,
Scott Taylor
 
Winston Smith

Winston Smith

31/03/2008 22:53:00
Quote Anchor link
Lijkt mij ofwel een automatisch script, of iemand die liever geen links naar zijn website wil hebben. In ieder geval zie ik hier geen schending van auteursrechten, alleen een link.

En dan kan je twee dingen doen: ofwel ertegen in gaan en lekker principieel en juridisch gaan wauwelen, ofwel je verwijdert dat linkje (wat verder toch geen meerwaarde heeft voor het topic) en de boel is weer gesust. Lijkt mij een makkelijke keuze :)

Edit:
Oke, ik zie wel wat meer dan een link misschien toch. Maar dan nog valt er genoeg te miepen over auteursrechten :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

31/03/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Hij kan netjes zijn, en meer credits krijgen, dan gelijk proberen ons aan te klagen.


Netjes aangeven is ook een vak.

Beste beheerders van Phphulp.nl Ik zie een code van mijn site op uw site staan. Dit vind ik niet zo fijn, want blablabla.

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn dit te verwijderen?

Met vriendelijke groet,

XXX

Is toch veel netter dan U BENT SCHULDIG
 
Winston Smith

Winston Smith

31/03/2008 23:28:00
Quote Anchor link
vooral dat XXX...ik zou het meteen verwijderen :')

Edit:
Ow wacht, die XXX waren geen kusjes :P Maar je hebt wel gelijk, je kan het ook laten staan inderdaad. Laat hem lekker legal actions ondernemen, geld uitgeven aan advocaten etc., en het dan alsnog verwijderen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Jelmer -

Jelmer -

31/03/2008 23:41:00
Quote Anchor link
Het ironische vind ik dan weer dat het stukje Javascript uit die tutorial (geplaatst in 2008) dat blijkbaar de boosdoener was (of mag je tegenwoordig ook al niet meer naar iemand linken?) een exacte kopie is van het stukje Javascript dat A List Apart in een artikel gebruikt (geplaats in 2001) De cookie-functies zijn zelfs van Peter Paul Koch.

Voordeel is dan weer dat die artikelen van A List Apart over het algemeen van behoorlijke kwaliteit zijn, dus misschien kan je daar de oplossing van je probleem vinden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

01/04/2008 00:09:00
Quote Anchor link
LOL
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.