style change

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »
Tim Luigjes

Tim Luigjes

22/03/2008 20:48:00
Quote Anchor link
Ik wil een style veranderen en ik gebruik deze tut daarvoor.

http://www.sitereboot.com/read_tutorial.php?id=6

maar wat doe ik verkeerd.
Ik heb alles goed ingevuld..

Hier zijn mijn codes.

style.css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
    * {
padding: 0;
margin: 0;
}
    body {
    font-family: "Trebuchet MS", Verdana, Arial, sans-serif;
    background-color: #0079ab;
    font-size: 14px;
    }
    
    #container {
    width: 800px;
    background-color: #0079ab;
    overflow: hidden;
    margin: 0 auto;
}

#header p {
    margin-top: 50px;
    }
    
    #header {
    text-align: center;
    float: left;
width: 800px;
height: 92px;
background-image: url('images/header-green.gif');
}
#content p {
    margin-top: 30px;
    }

    #content {
    text-align: center;
    overflow: auto;
padding: 10px;
float: left;
height: 398px;
width: 100%;
background-image: url('images/content-green.gif');

}

    #footer {
    float: left;
width: 100%;
height: 60px;
padding: 10px;
clear: both;
background-image: url('images/footer-green.gif');
color: #FFFFFF;
}


styl2.css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
    * {
padding: 0;
margin: 0;
}
    body {
    font-family: "Trebuchet MS", Verdana, Arial, sans-serif;
    background-color: #0079ab;
    font-size: 14px;
    }
    
    #container {
    width: 800px;
    background-color: #0079ab;
    overflow: hidden;
    margin: 0 auto;
}

#header p {
    margin-top: 50px;
    }
    
    #header {
    text-align: center;
    float: left;
width: 800px;
height: 92px;
background-image: url('images/header-red.gif');
}
#content p {
    margin-top: 30px;
    }

    #content {
    text-align: center;
    overflow: auto;
padding: 10px;
float: left;
height: 398px;
width: 100%;
background-image: url('images/content-red.gif');

}

    #footer {
    float: left;
width: 100%;
height: 60px;
padding: 10px;
clear: both;
background-image: url('images/footer-red.gif');
color: #FFFFFF;
}


styleswitcher.js

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php echo 'Voordat onze amerikaanse vrienden ons land binnen vallen is deze code verwijderd.'
?>



Index.html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" title="default" />
<link rel="alternate stylesheet" type="text/css" href="style2.css" title="alternate" />
<script type="text/javascript" src="styleswitcher.js"></script>
</head>
<body>
<div id="container">
<div id="header">
<p><a href="#intro">Home</a> |  <a href="#fruit">Fruit Chia</a>  | <a href="#hoe">Hoe krijg je er een?</a> | Style:<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('default'); return false;">Groen</a>~<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('alter'); return false;">Rood</a></p>
</div>
<div id="content">
<a name="intro"><h1>Welkom op de Fruit Chia's regeren de wereld</h1></a> <br />
<p> Wil je ook de wereld regeren? <br />
Neem dan een fruit chia<br />
Wil je weten hoe je een fruit chia wil krijgen?<br />
<i>Scroll dan met je scrollbutton op je muis naar beneden.</i></p>
<br />
<br />
<a name="fruit"><h1>Wat zijn fruit chia's?</h1></a>
<p>Fruit Chia's zijn de meest leuke neopets die er zijn.<br />
Ze zien er misschien heel smakelijk uit, maar ze kunnen heel gevaarlijk zijn.<br />
Maar wees maar niet bang.<br />
Ze zijn zachtaardig en heel erg vriendelijk<br />
Ze zijn ook een heel smakelijk hapje voor Lupes<br />
Maar als die niet oppassen zijn ze straks helemaal is elkaar
gehakt.<br />
Want fruit chia's behoren tot n van de beste strijdarena pets in heel neopia.<br />
Dus bedenk eerst wat je doet als je een fruit chia tegenkomt
die erg chaggi is</p>
<br />
<br />
<a name="hoe"><h1>Hoe krijg je een fruit chia?</h1></a> <br />
<p>Je kan een fruit chia krijgen door je een chia een 'fruit chia pop' te geven.<br />
Deze chia pop's zijn er in aparte varianten.<br />
Sommige veranderen wel een chia en een andere niet.<br />
Voor een complete lijst van chia pops <a href="http://neopets.com/~Soaheto">Klik je hier</a><br />
Ik hoop dat je nu wat meer weet over Fruit Chia's en dat je erook een neemt.</p>
</div>
<div id="footer">
</div>
</div>
</body>
</html>


Ik bedank jullie alvast :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tim Luigjes
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:26:43
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 12:38:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Jan Eduard

Jan Eduard

23/03/2008 12:41:00
Quote Anchor link
Ja maar wat is het probleem?? =\
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:03:00
Quote Anchor link
Hij wil niet switchen.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

23/03/2008 13:04:00
Quote Anchor link
Dan moet je ook een link maken!
 
Martijn B

Martijn B

23/03/2008 13:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setActiveStyleSheet('alter');


moet worden (denk ik):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setActiveStyleSheet('alternate');
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:11:00
Quote Anchor link
Werkt niet.
Heb ik gisteren al naar gekeken....
 
> Dice

> Dice

23/03/2008 13:11:00
Quote Anchor link
ik heb er een via PHP gemaakt,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
if($SiteStyle==''){ // default grijs
   ?>
<LINK href="styles/blauw.css" rel="stylesheet" type="text/css">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
}else{
   if($SiteStyle=='grijs'){
   ?>
<LINK href="styles/grijs.css" rel="stylesheet" type="text/css">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
   }
   if($SiteStyle=='geel'){
   ?>
<LINK href="styles/grijs.css" rel="stylesheet" type="text/css">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?PHP
   }
}

?>


En zo kan je er nog een hoop toevoegen, zorg er wel voor dat dit tussen je <head> staat
 
Martijn B

Martijn B

23/03/2008 13:19:00
Quote Anchor link
De functie setActiveStyleSheet klopt van geen kant.

Probeer deze is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
function setActiveStyleSheet(title) {
var i, a, main;
for(i=0; (a = document.getElementsByTagName("link")[i]); i++) {
if(a.getAttribute("rel").indexOf("style") != -1 && a.getAttribute("title")) {
a.disabled = true;
if(a.getAttribute("title") == title) a.disabled = false;
}
}
}


En dan ook aanroepen met 'alternate'.

Na die regel met for zou je dit nog even neer kunnen zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
alert(a);


Je moet dan 2 keer een link object zien, geloof ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:27:00
Quote Anchor link
hoe bedoel je met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
alert(a) ;
?
 
Martijn B

Martijn B

23/03/2008 13:29:00
Quote Anchor link
Laat maar zitten, de functie werkt ;D

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" title="default" />
<link rel="alternate stylesheet" type="text/css" href="style2.css" title="alternate" />
<script>
function setActiveStyleSheet(title) {
var i, a, main;
for(i=0; (a = document.getElementsByTagName("link")[i]); i++) {
if(a.getAttribute("rel").indexOf("style") != -1 && a.getAttribute("title")) {
a.disabled = true;
if(a.getAttribute("title") == title) a.disabled = false;
}
}
}
</script>
</head>
<body>
<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('default'); return false">1</a><br />
<a href="#" onclick="setActiveStyleSheet('alternate'); return false">2</a><br /><br />
</body>
</html>
 
Tim Luigjes

Tim Luigjes

23/03/2008 13:31:00
Quote Anchor link
Hij werkt :)
harstikke bedankt :)
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

31/03/2008 09:12:00
Quote Anchor link
Dit kreeg ik per mail binnen:

I am the owner of www.sitereboot.com
I have found copyright material posted on your site:
http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=5&id=46164&lasttopic=1
I am notifying you to remove the copyright material within 24 hrs.
If you do not remove the copyright material, i will contact your webhost and domain registerar and inform them of the copyrighted material infringement.

The following is the copyright material that has been infringed on:
http://sitereboot.com/read_tutorial.php?id=6

www.phphulp.nl is registered to:
Registrant:
HAL002028-UNILO
Halma Automatisering
Trans 21
6811HS ARNHEM
Netherlands

Registrar:
Unilogic Networks B.V.
Bergerweg 120
6135KD SITTARD
Netherlands


If the material is not removed within 24 hrs legal action will proceed.

Sincerely,
Scott Taylor
 
Winston Smith

Winston Smith

31/03/2008 22:53:00
Quote Anchor link
Lijkt mij ofwel een automatisch script, of iemand die liever geen links naar zijn website wil hebben. In ieder geval zie ik hier geen schending van auteursrechten, alleen een link.

En dan kan je twee dingen doen: ofwel ertegen in gaan en lekker principieel en juridisch gaan wauwelen, ofwel je verwijdert dat linkje (wat verder toch geen meerwaarde heeft voor het topic) en de boel is weer gesust. Lijkt mij een makkelijke keuze :)

Edit:
Oke, ik zie wel wat meer dan een link misschien toch. Maar dan nog valt er genoeg te miepen over auteursrechten :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

31/03/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Hij kan netjes zijn, en meer credits krijgen, dan gelijk proberen ons aan te klagen.


Netjes aangeven is ook een vak.

Beste beheerders van Phphulp.nl Ik zie een code van mijn site op uw site staan. Dit vind ik niet zo fijn, want blablabla.

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn dit te verwijderen?

Met vriendelijke groet,

XXX

Is toch veel netter dan U BENT SCHULDIG
 
Winston Smith

Winston Smith

31/03/2008 23:28:00
Quote Anchor link
vooral dat XXX...ik zou het meteen verwijderen :')

Edit:
Ow wacht, die XXX waren geen kusjes :P Maar je hebt wel gelijk, je kan het ook laten staan inderdaad. Laat hem lekker legal actions ondernemen, geld uitgeven aan advocaten etc., en het dan alsnog verwijderen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
Jelmer -

Jelmer -

31/03/2008 23:41:00
Quote Anchor link
Het ironische vind ik dan weer dat het stukje Javascript uit die tutorial (geplaatst in 2008) dat blijkbaar de boosdoener was (of mag je tegenwoordig ook al niet meer naar iemand linken?) een exacte kopie is van het stukje Javascript dat A List Apart in een artikel gebruikt (geplaats in 2001) De cookie-functies zijn zelfs van Peter Paul Koch.

Voordeel is dan weer dat die artikelen van A List Apart over het algemeen van behoorlijke kwaliteit zijn, dus misschien kan je daar de oplossing van je probleem vinden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

01/04/2008 00:09:00
Quote Anchor link
LOL
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.