Style.css reageert niet op het php pagina code?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

25/02/2017 23:53:58
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb deze code voor mij reparatie page.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
 /*
 Template Name: Full Width
 */

if(is_page(1871)) {
 get_header('reparatie');
}

else {
 get_header();
}

 wp_head(); ?>
                

<div id="primary" class="content-area">
        <main id="main" class="site-main" role="main">            
        

 <div class="site-main-tekst small-12 column">
<div class="expanded row">
 <div class="site-main-tekst1 small-2 column">Reparaties  </div>        
<div class="site-main-tekst2 small-2 column">grote beurt</div>
<div class="site-main-tekst3 small-2 column">Kleine beurt</div>
<div class="site-main-tekst4 small-2 column">Olie verversen</div>
<div class="site-main-tekst5 small-2 column">Zomercheck</div>
<div class="site-main-tekst6 small-2 column">Wintercheck</div>
</div> </div>
<div class="site-main-icon small-12 column">        
<div class="expanded row">
<div class="site-main-icon1 small-2 column">
<?php
echo do_shortcode('[smartslider3 slider=195]');
?>

</div>

<div class="site-main-icon2 small-2 column">

<?php
echo do_shortcode('[smartslider3 slider=196]');
?>

 </div>

</div>  </div>


<?php get_template_part('template-parts/content',  'page' );


 ?>


  </main>
</div>
    

<?php
get_footer();
?>


en ik heb deze code voor mij ('template-parts/content', 'page' ):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
/**
 * Template part for displaying page content in page.php.
 *
 * @link https://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
 *
 * @package Garage
 */


?>


<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class(); ?>>
    <header class="entry-header">
        <?php the_title( '<h1 class="entry-title">', '</h1>' ); ?>
    </header><!-- .entry-header -->

    <div class="entry-content">
        <?php
            the_content();

            wp_link_pages( array(
                'before' => '<div class="page-links">' . esc_html__( 'Pages:', 'garage' ),
                'after'  => '</div>',
            ) );

        ?>

    </div><!-- .entry-content -->

    <?php if ( get_edit_post_link() ) : ?>
        <footer class="entry-footer">
            <?php
                edit_post_link(
                    sprintf(
                        /* translators: %s: Name of current post */
                        esc_html__( 'Edit %s', 'garage' ),
                        the_title( '<span class="screen-reader-text">"', '"</span>', false )
                    ),

                    '<span class="edit-link">',
                    '</span>'
                );
            ?>

        </footer><!-- .entry-footer -->
    <?php endif; ?>
</article><!-- #post-## -->

ik heb in CSS van alles geprobeerd om de kleur en top-margin van deze classen te veranderen :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div class="site-main-tekst small-12 column">

 <div class="site-main-tekst1 small-2 column">Reparaties  </div>        
<div class="site-main-tekst2 small-2 column">grote beurt</div>
<div class="site-main-tekst3 small-2 column">Kleine beurt</div>
<div class="site-main-tekst4 small-2 column">Olie verversen</div>
<div class="site-main-tekst5 small-2 column">Zomercheck</div>
<div class="site-main-tekst6 small-2 column">Wintercheck</div>
</div>

maar style.css reageert op deze classen niet ik begrijp niet waarom?
u kunt het zien voor zekerheid op:http://webdesignleren.net/reparatie-ondehoud/
alles is in het orde maar style.css reageert niet?
voor andere pagina classen met hetzelfde gridsysteem code het doet het wel.
ik heb backup restore en cashe refresh geprobeerd maar zonder resultaat.
wat het kan het probleem zijn eigenlijk hier boven?
Dank U Wel
johannes
Gewijzigd op 26/02/2017 09:27:44 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 09:47:15
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

26/02/2017 01:14:11
Quote Anchor link
1: zou je je topic willen bewerken om hem leesbaar te maken?
2: Kijk eens in style.css, ik kom dit tegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
/*--------------------
#repair-pagina
----------------------*

Je eindigt je commentaar niet correct waardoor je css net voor je .site-main-tekst1 afbreekt. Je zou ook fouten moeten zien met alles dat classes gebruikt die daarna staan.

EDIT: correctie, hier vlak na staat opnieuw commentaar, dit keer wel correct waardoor de rest wel goed opgepikt wordt.
Gewijzigd op 26/02/2017 01:15:17 door Ben van Velzen
 
- SanThe -

- SanThe -

26/02/2017 01:22:25
 
Johannes davidian

johannes davidian

26/02/2017 13:36:02
Quote Anchor link
Dank U Wel allebei voor de juiste advies.
het commentaar eindigt niet correct .
/*------------
#repair pagina
--------------- */ onderbreekt.
het is opgelost.
Dank U Wel
johannes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.