Styling hulp.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

28/08/2018 19:14:09
Quote Anchor link
Ik heb een table die gevuld word met data die ingeladen word vanaf gevonden gegevens uit een database.

Ik heb deze code.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>PHP HTML TABLE DATA SEARCH</title>
        <style>
            table,tr,th,td
            {
            border: 0px solid black;
               }
          </style>
    </head>
    <body>

         <!--  background="backgroundbriefje.png"-->
        <form action="totalbriefjes.php" method="post">
            <table style="width: 900px;" cellspacing="0" >
                <tr bgcolor="#8064A2">
                    <th style="width: 100%;" align="left"><font color="white">Recipe Nr.: </th>
                </tr>
            </table>

            <table style="width: 900px;" cellspacing="0" >
                <tr bgcolor="#8064A2">
                    <th style="width: 100px;"><font color="white">Specifications</th>
                    <th style="width: 100px;"><font color="white">Target</th>
                    <th style="width:  10px;"><font color="white"></th>
                    <th style="width:  80px;"><font color="white">Min</th>
                    <th style="width:   5px;"><font color="white"></th>
                    <th style="width:  80px;"><font color="white">Max</th>
                    <th style="width:  10px;"><font color="white"></th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Unit</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Condities</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Rec.Nummer</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Aktief</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Naam</th>
                </tr>

                <!-- populate table from mysql database -->
                <?php while($row = mysqli_fetch_array($search_result)):?>

                <tr>
                    <td align="right"><?php echo $row['Spec'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Nominal'];?></td>
                    <td align="right">(</td>
                    <td align="center"><?php echo $row['low'];?></td>
                    <td align="center">-</td>
                    <td align="center"><?php echo $row['High'];?></td>
                    <td align="left">)</td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Unit'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Conditions'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Nr'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Active'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Name1'];?></td>
                </tr>
                <?php endwhile;?>
            </table>
        </form>
    </body>
</html>


Nu wil ik echter dat het zo gaat uitzien als in de foto LINK(image taqs werkt niet)

Nu kan ik die lijnen krijgen door in de style dit te gebruiken.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
tr:nth-child(even) {background: #F2F2F2}
tr:nth-child(odd) {background: #FFFFFF}


Echter dan verdwijnt weer die bovenste blauwe balk in mijn code.

Hoe kan ik en die blauwe balk aanhouden en dan overgaan naar die om en om kleuren?
Gewijzigd op 28/08/2018 19:15:53 door Pascal Schuffelers
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:14:54
 
Michael -

Michael -

28/08/2018 19:38:55
Quote Anchor link
De titel van een tabel hoort ook in een TH en niet in een TR. Voorbeeld
Dan is je probleem gelijk opgelost.

Edit;
De odd is niet perse nodig.
Om de kleur vloeiend door te laten lopen zonder witruimtes moet je het volgende aan je css toevoegen.
table{border-collapse:collapse;}

Het is trouwens mooier en makkelijker als je alle styling tussen je <style></style> plaatst of in een apart css bestand en niet overal in de code styling toevoegen.
Gewijzigd op 28/08/2018 19:42:59 door Michael -
 
B a s
Beheerder

B a s

28/08/2018 19:39:06
Quote Anchor link
Wat je dan kunt doen is eerst die regels die je hier laat zien, en daarna:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
tr:first-child { background: blue; }


Dan overschrijf je de eerste TR met een andere achtergrondskleur.

En inderdaad wat Michael zegt:

Het meest nette is om de background-color op de 'th' (table heading) en 'td' (table data) te setten.
Gewijzigd op 28/08/2018 19:40:41 door B a s
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

28/08/2018 20:06:10
Quote Anchor link
@Michael.
Quote:
De titel van een tabel hoort ook in een TH en niet in een TR. Voorbeeld
Dan is je probleem gelijk opgelost.

Dat staat het toch al als ik naar die link kijk?
Quote:
Het is trouwens mooier en makkelijker als je alle styling tussen je <style></style> plaatst of in een apart css bestand en niet overal in de code styling toevoegen.

Daar heb je gelijk in , alleen mijn kolommen hebben diverse breedtes, dan zal ik toch verschillen styles nodig hebben wil ik die opvangen toch?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2018 20:12:15
Quote Anchor link
De breedte van een cel heeft toch niks te maken met de kleur ervan?
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

28/08/2018 20:23:42
Quote Anchor link
Ow bedoeld hij de kleur in de css style zetten, dacht dat hij de breedte bedoelde.
Maar @Michael gaf aan, als ik dat zou doen zoals de link zou het wel werken, maar hier werkt het niet.
 
Michael -

Michael -

28/08/2018 21:19:34
Quote Anchor link
Ik zie nu dat je het al in TH hebt staan. Als dat al zo was heb ik het over het hoofd gezien.
Als je dan eerst de regel van Bas toevoegt is het opgelost.
Voorbeeld: https://jsfiddle.net/3tsj75d4/5/
Gewijzigd op 28/08/2018 21:20:33 door Michael -
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

29/08/2018 20:01:18
Quote Anchor link
Klopt, het doet precies wat ik wil, thx @Michael en @Bas.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.