Styling hulp.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

28/08/2018 19:14:09
Quote Anchor link
Ik heb een table die gevuld word met data die ingeladen word vanaf gevonden gegevens uit een database.

Ik heb deze code.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>PHP HTML TABLE DATA SEARCH</title>
        <style>
            table,tr,th,td
            {
            border: 0px solid black;
               }
          </style>
    </head>
    <body>

         <!--  background="backgroundbriefje.png"-->
        <form action="totalbriefjes.php" method="post">
            <table style="width: 900px;" cellspacing="0" >
                <tr bgcolor="#8064A2">
                    <th style="width: 100%;" align="left"><font color="white">Recipe Nr.: </th>
                </tr>
            </table>

            <table style="width: 900px;" cellspacing="0" >
                <tr bgcolor="#8064A2">
                    <th style="width: 100px;"><font color="white">Specifications</th>
                    <th style="width: 100px;"><font color="white">Target</th>
                    <th style="width:  10px;"><font color="white"></th>
                    <th style="width:  80px;"><font color="white">Min</th>
                    <th style="width:   5px;"><font color="white"></th>
                    <th style="width:  80px;"><font color="white">Max</th>
                    <th style="width:  10px;"><font color="white"></th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Unit</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Condities</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Rec.Nummer</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Aktief</th>
                    <th style="width: 200px;"><font color="white">Naam</th>
                </tr>

                <!-- populate table from mysql database -->
                <?php while($row = mysqli_fetch_array($search_result)):?>

                <tr>
                    <td align="right"><?php echo $row['Spec'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Nominal'];?></td>
                    <td align="right">(</td>
                    <td align="center"><?php echo $row['low'];?></td>
                    <td align="center">-</td>
                    <td align="center"><?php echo $row['High'];?></td>
                    <td align="left">)</td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Unit'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Conditions'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Nr'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Active'];?></td>
                    <td align="center"><?php echo $row['Name1'];?></td>
                </tr>
                <?php endwhile;?>
            </table>
        </form>
    </body>
</html>


Nu wil ik echter dat het zo gaat uitzien als in de foto LINK(image taqs werkt niet)

Nu kan ik die lijnen krijgen door in de style dit te gebruiken.:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
tr:nth-child(even) {background: #F2F2F2}
tr:nth-child(odd) {background: #FFFFFF}


Echter dan verdwijnt weer die bovenste blauwe balk in mijn code.

Hoe kan ik en die blauwe balk aanhouden en dan overgaan naar die om en om kleuren?
Gewijzigd op 28/08/2018 19:15:53 door Pascal Schuffelers
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:48:49
 
Michael -

Michael -

28/08/2018 19:38:55
Quote Anchor link
De titel van een tabel hoort ook in een TH en niet in een TR. Voorbeeld
Dan is je probleem gelijk opgelost.

Edit;
De odd is niet perse nodig.
Om de kleur vloeiend door te laten lopen zonder witruimtes moet je het volgende aan je css toevoegen.
table{border-collapse:collapse;}

Het is trouwens mooier en makkelijker als je alle styling tussen je <style></style> plaatst of in een apart css bestand en niet overal in de code styling toevoegen.
Gewijzigd op 28/08/2018 19:42:59 door Michael -
 
B a s
Beheerder

B a s

28/08/2018 19:39:06
Quote Anchor link
Wat je dan kunt doen is eerst die regels die je hier laat zien, en daarna:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
tr:first-child { background: blue; }


Dan overschrijf je de eerste TR met een andere achtergrondskleur.

En inderdaad wat Michael zegt:

Het meest nette is om de background-color op de 'th' (table heading) en 'td' (table data) te setten.
Gewijzigd op 28/08/2018 19:40:41 door B a s
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

28/08/2018 20:06:10
Quote Anchor link
@Michael.
Quote:
De titel van een tabel hoort ook in een TH en niet in een TR. Voorbeeld
Dan is je probleem gelijk opgelost.

Dat staat het toch al als ik naar die link kijk?
Quote:
Het is trouwens mooier en makkelijker als je alle styling tussen je <style></style> plaatst of in een apart css bestand en niet overal in de code styling toevoegen.

Daar heb je gelijk in , alleen mijn kolommen hebben diverse breedtes, dan zal ik toch verschillen styles nodig hebben wil ik die opvangen toch?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/08/2018 20:12:15
Quote Anchor link
De breedte van een cel heeft toch niks te maken met de kleur ervan?
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

28/08/2018 20:23:42
Quote Anchor link
Ow bedoeld hij de kleur in de css style zetten, dacht dat hij de breedte bedoelde.
Maar @Michael gaf aan, als ik dat zou doen zoals de link zou het wel werken, maar hier werkt het niet.
 
Michael -

Michael -

28/08/2018 21:19:34
Quote Anchor link
Ik zie nu dat je het al in TH hebt staan. Als dat al zo was heb ik het over het hoofd gezien.
Als je dan eerst de regel van Bas toevoegt is het opgelost.
Voorbeeld: https://jsfiddle.net/3tsj75d4/5/
Gewijzigd op 28/08/2018 21:20:33 door Michael -
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

29/08/2018 20:01:18
Quote Anchor link
Klopt, het doet precies wat ik wil, thx @Michael en @Bas.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.