Subdomain redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Nigel

Nigel

13/12/2009 14:16:00
Quote Anchor link
Beste phpers,

Ik was bezig met iets, want zorgt dat ik mijn hare uit me hoofd trek.

Het is de bedoeling dat een subdomain word geredirect naar een andere pagina.
Natuurlijk kan ik gewoon subdomeinen toevoegen maar mijn bedoeling is net iets anders.

Stel ik het dit test.domein.nl
Dan is het de bedoeling dat die redirect naar domein.nl/?r=test
Of iets dergelijks.

Op google kom ik alleen maar tegen hoe je of alles redirect.
Of doormiddel van een api in DA een dubdomain aanmaakt.

Maar stel ik verwissel van host en heb dan cpanel.

Wie o wie kan mij een duwtje in de goede richting geven,

Met Vriendelijke Groeten,
Nigel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:50:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 14:22:00
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat je DNS wildcarding aan hebt staan.
Dat wil zeggen dat je alle subdomeinen voor je host uit zullen komen in je webroot.

Dat kan je doen bij je DNS beheer doro een A record te maken naar je server-IP met als waarde een *.
Ook moet je de VirtualHost van Apache aanpassen met een *.

Dan kan je met de explode() functie van PHP je URL uitpluizen en daar een verwijzing voor maken naar de juiste pagina.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 14:25:00
Quote Anchor link
Ja nu komt elke subdomain uit op domein.nl

De bedoeling is.

test.domein
naar domein.nl/?r=test


Oh ja nu snap ik hem.
Kwam later nog een stukje text bij :)

Bedankt:).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nigel
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 14:44:00
Quote Anchor link
Oke Dns is geen probleem.

Maar waar kan ik de virtual host van apache aanpassen.?
Bij Apache Handlers?

Ik heb een vps met DA dus zal wel mogelijk moeten zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 14:54:00
Quote Anchor link
Lees ook:
http://help.directadmin.com/item.php?id=127

Quote:
2) To setup apache, go to:
Admin Level -> Custom Httpd configurations -> domain.com
In the top text area, add this *one* line:
ServerAlias *.|DOMAIN|

then click "Save".
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 15:02:00
Quote Anchor link
Oke bedankt Aar!

Nu even afwachten :)
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 15:20:00
Quote Anchor link
Hoelang duurt het voordat de aanpassingen zijn door gevoerd?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Paar minuten? Herstart Named en Apache eens opnieuw als het te lang duurt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 17:04:00
Quote Anchor link
ik heb nu in DNS

*. A ((server ip))

en bij
Custom HTTPD Configurations

ServerAlias *.|DOMAIN|

toegevoegd.

named gerestart.
Maar apache staat niet in mijn service list......
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 17:54:00
Quote Anchor link
Apart.
Uit mijn hoofd kan ik vertellen dat mijn server die wel bij de Services lijst in DA op Admin niveau heeft staan. Misschien draait je wel Lighthttpd ofzo, geen idee of dat met DA samen gaat?

Welke services staan er dan?
En wat zie je als je naar een subdomein gaat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

19/12/2009 12:57:00
Quote Anchor link
http://promote4cash.eu/ is normale domein
http://h.promote4cash.eu/ is dan "sub"

bij de 2de word je doorgestuurd naar bing.
Dus bestaat niet..

Ik vind deze doormiddel van (admin tools ==> service monitor)

directadmin
dovecot
exim
httpd
mysqld
named
proftpd

Gr nigel
 
- SanThe -

- SanThe -

19/12/2009 13:05:00
Quote Anchor link
1e Link: http://promote4cash.eu/

The current page name is index.php

2e Link: Server niet gevonden
 
Nigel

Nigel

19/12/2009 13:08:00
Quote Anchor link
met de ip trouwens.

moet ik toch gewoon server ip pakken?

Want heb er 3.
1 server
2 voor nameservers
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 22:26:08
Quote Anchor link
Hallo all
ik weet dat dit een oud bericht is maar.
nu wil ik ook gebruik maken van subdomainnamen.
wel de httpd config gevonden maar waar jullie het dan over hebben kan ik er niet in terug vinden.
en heb wel een test path aan gemaakt. met dit deel script of klopt dit al niet?

service.eu heb ik nu even de domainnaam genoemt dat is niet de echte naam.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
  $addr
= " ".getenv("HTTP_HOST");
  // verander subdomain.service.eu in jou situatie
  if (strpos($addr,"counter.service.eu") > 0)
          // als de subdomain een overeenkomst heeft moet hij naar de map gaan onderaan gedefineerd
             $goto = "counter";
  elseif (strpos($addr,"www.service.eu") > 0)
             $goto = "www";
  elseif (strpos($addr,"sub.service.eu") >0)
             $goto = "sub";
  else
             $goto = "index.htm";

  header("Location: $goto");
?>


google geeft aan kan counter.service.eu niet vinden, maar meet www.service.eu wel maar dan pakt hij wel de onderste $goto

wat doe ik fout?
Gewijzigd op 28/03/2012 22:26:51 door Ronald E
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2012 22:31:01
Quote Anchor link
DNS wildcarding ingesteld?
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 22:34:09
Quote Anchor link
- Aar - op 28/03/2012 22:31:01:
DNS wildcarding ingesteld?


ik weet niet waar ik dat terug kan vinden.
ik heb gezocht op Admin Level, configurations,ServerAlias in de config maar kan hier niks op vinden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2012 22:41:50
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 22:52:45
Quote Anchor link
wel som van me maar ik gebruik wamp en zie daar geen Directadmin bij
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2012 23:09:37
Quote Anchor link
Dan heb je geen DirectAdmin, ik maakte dit abusievelijk op uit je vorige post, omdat je het over een Admin-level had.

Wat je moet doen is de DNS bij je hostingprovider aanpassen, en daar een * als value voor je A-record te plaatsen, voor je IP, waar je server op draait.

Als je dit op localhost wilt uittesten voldoet het aanpassen van je hosts-file wel.
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 23:18:11
Quote Anchor link
mijn hostingprovider zou dat hebben aangepast. dus neem aan dat dat wel goed staat.
en word door gestuurd naar mijn huis server. ik begrijp dat het andere script goed moet zijn, dus morgen nog maar eens bellen met ze. ik kan bij mijn provider me dns nog niet zelf aanpassen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.