Subdomain redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »
Nigel

Nigel

13/12/2009 14:16:00
Quote Anchor link
Beste phpers,

Ik was bezig met iets, want zorgt dat ik mijn hare uit me hoofd trek.

Het is de bedoeling dat een subdomain word geredirect naar een andere pagina.
Natuurlijk kan ik gewoon subdomeinen toevoegen maar mijn bedoeling is net iets anders.

Stel ik het dit test.domein.nl
Dan is het de bedoeling dat die redirect naar domein.nl/?r=test
Of iets dergelijks.

Op google kom ik alleen maar tegen hoe je of alles redirect.
Of doormiddel van een api in DA een dubdomain aanmaakt.

Maar stel ik verwissel van host en heb dan cpanel.

Wie o wie kan mij een duwtje in de goede richting geven,

Met Vriendelijke Groeten,
Nigel
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:23:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 14:22:00
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat je DNS wildcarding aan hebt staan.
Dat wil zeggen dat je alle subdomeinen voor je host uit zullen komen in je webroot.

Dat kan je doen bij je DNS beheer doro een A record te maken naar je server-IP met als waarde een *.
Ook moet je de VirtualHost van Apache aanpassen met een *.

Dan kan je met de explode() functie van PHP je URL uitpluizen en daar een verwijzing voor maken naar de juiste pagina.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 14:25:00
Quote Anchor link
Ja nu komt elke subdomain uit op domein.nl

De bedoeling is.

test.domein
naar domein.nl/?r=test


Oh ja nu snap ik hem.
Kwam later nog een stukje text bij :)

Bedankt:).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nigel
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 14:44:00
Quote Anchor link
Oke Dns is geen probleem.

Maar waar kan ik de virtual host van apache aanpassen.?
Bij Apache Handlers?

Ik heb een vps met DA dus zal wel mogelijk moeten zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 14:54:00
Quote Anchor link
Lees ook:
http://help.directadmin.com/item.php?id=127

Quote:
2) To setup apache, go to:
Admin Level -> Custom Httpd configurations -> domain.com
In the top text area, add this *one* line:
ServerAlias *.|DOMAIN|

then click "Save".
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 15:02:00
Quote Anchor link
Oke bedankt Aar!

Nu even afwachten :)
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 15:20:00
Quote Anchor link
Hoelang duurt het voordat de aanpassingen zijn door gevoerd?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Paar minuten? Herstart Named en Apache eens opnieuw als het te lang duurt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

13/12/2009 17:04:00
Quote Anchor link
ik heb nu in DNS

*. A ((server ip))

en bij
Custom HTTPD Configurations

ServerAlias *.|DOMAIN|

toegevoegd.

named gerestart.
Maar apache staat niet in mijn service list......
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/12/2009 17:54:00
Quote Anchor link
Apart.
Uit mijn hoofd kan ik vertellen dat mijn server die wel bij de Services lijst in DA op Admin niveau heeft staan. Misschien draait je wel Lighthttpd ofzo, geen idee of dat met DA samen gaat?

Welke services staan er dan?
En wat zie je als je naar een subdomein gaat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Nigel

Nigel

19/12/2009 12:57:00
Quote Anchor link
http://promote4cash.eu/ is normale domein
http://h.promote4cash.eu/ is dan "sub"

bij de 2de word je doorgestuurd naar bing.
Dus bestaat niet..

Ik vind deze doormiddel van (admin tools ==> service monitor)

directadmin
dovecot
exim
httpd
mysqld
named
proftpd

Gr nigel
 
- SanThe -

- SanThe -

19/12/2009 13:05:00
Quote Anchor link
1e Link: http://promote4cash.eu/

The current page name is index.php

2e Link: Server niet gevonden
 
Nigel

Nigel

19/12/2009 13:08:00
Quote Anchor link
met de ip trouwens.

moet ik toch gewoon server ip pakken?

Want heb er 3.
1 server
2 voor nameservers
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 22:26:08
Quote Anchor link
Hallo all
ik weet dat dit een oud bericht is maar.
nu wil ik ook gebruik maken van subdomainnamen.
wel de httpd config gevonden maar waar jullie het dan over hebben kan ik er niet in terug vinden.
en heb wel een test path aan gemaakt. met dit deel script of klopt dit al niet?

service.eu heb ik nu even de domainnaam genoemt dat is niet de echte naam.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
  $addr
= " ".getenv("HTTP_HOST");
  // verander subdomain.service.eu in jou situatie
  if (strpos($addr,"counter.service.eu") > 0)
          // als de subdomain een overeenkomst heeft moet hij naar de map gaan onderaan gedefineerd
             $goto = "counter";
  elseif (strpos($addr,"www.service.eu") > 0)
             $goto = "www";
  elseif (strpos($addr,"sub.service.eu") >0)
             $goto = "sub";
  else
             $goto = "index.htm";

  header("Location: $goto");
?>


google geeft aan kan counter.service.eu niet vinden, maar meet www.service.eu wel maar dan pakt hij wel de onderste $goto

wat doe ik fout?
Gewijzigd op 28/03/2012 22:26:51 door Ronald E
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2012 22:31:01
Quote Anchor link
DNS wildcarding ingesteld?
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 22:34:09
Quote Anchor link
- Aar - op 28/03/2012 22:31:01:
DNS wildcarding ingesteld?


ik weet niet waar ik dat terug kan vinden.
ik heb gezocht op Admin Level, configurations,ServerAlias in de config maar kan hier niks op vinden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2012 22:41:50
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 22:52:45
Quote Anchor link
wel som van me maar ik gebruik wamp en zie daar geen Directadmin bij
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/03/2012 23:09:37
Quote Anchor link
Dan heb je geen DirectAdmin, ik maakte dit abusievelijk op uit je vorige post, omdat je het over een Admin-level had.

Wat je moet doen is de DNS bij je hostingprovider aanpassen, en daar een * als value voor je A-record te plaatsen, voor je IP, waar je server op draait.

Als je dit op localhost wilt uittesten voldoet het aanpassen van je hosts-file wel.
 
Ronald E

Ronald E

28/03/2012 23:18:11
Quote Anchor link
mijn hostingprovider zou dat hebben aangepast. dus neem aan dat dat wel goed staat.
en word door gestuurd naar mijn huis server. ik begrijp dat het andere script goed moet zijn, dus morgen nog maar eens bellen met ze. ik kan bij mijn provider me dns nog niet zelf aanpassen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.