Subdomein Redirect [Opgelost]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »
Yorick17

yorick17

04/05/2009 10:06:00
Quote Anchor link
Ik wil graag een subdomein omleiden naar gewoon een pagina op mijn website, maar het is maar een subdomein dus heb ik geen dynamische scripten nodig. Ik wil het in htaccess doen maar hoe? Ben er al een week mee bezig en nog lukt het niet, kan iemand helpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yorick17
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:53:21
 
Hipska BE

Hipska BE

04/05/2009 10:17:00
Quote Anchor link
wat heb je dan nu al?
 
Crispijn -

Crispijn -

04/05/2009 10:19:00
Quote Anchor link
Dit kan je toch gewoon doen met een index.php met een header naar de juiste locatie?
 
Daniel H

Daniel H

04/05/2009 10:19:00
Quote Anchor link
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^iets\.domein\.nl
RewriteRule ^$ /iets.php

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.iets\.domein\.nl
RewriteRule ^$ /iets.php
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 10:20:00
Quote Anchor link
Wat ik doe is een subdomain aanmaken in DA, dan de aangemaakte map verwijderen en in de plaats daarvoor een symlink. Dit werkt goed. Als je wilt kijken of er gebruik gemaakt wordt van het subdomain, kun je altijd nog iets matchen tegen $_SERVER['SERVER_NAME'].

@Bovenstaander:
Daniel schreef op 04.05.2009 10:19:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?iets\.domein\.nl
RewriteRule ^$ /iets.php


Dat is iets korter.

@TS: als je zo'n manier gebruikt, onthoudt dan wel dat je het subdomain eerst nog aan moet maken in je DSN. Een wildcard domain is het makkelijkste vind ik, hoef je tenminste niet iedere keer te wachten tot de DNS is ververst.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 10:29:00
Quote Anchor link
Als ik geen subdomein aanmaak dan gebeurd er niets (met het bovenstaande script dan) en als ik dat wel doe krijg ik gewoon de forbidden page te zien van het subdomein.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 10:32:00
Quote Anchor link
Heb je DA? Dan kun je toch heel simpel een subdomain aanmaken, helemaal niets met de DNS doen..
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 10:45:00
Quote Anchor link
Ik kan alleen maar dns records toevogen en verder niets
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 10:53:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 04.05.2009 10:45:
Ik kan alleen maar dns records toevogen en verder niets


Dan voeg je een wildcard domain toe. In je webroot maak je dan een symlink aan met de naam van het subdomain en die verwijs je naar waar je het subdomain naar toe wilt hebben.
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 11:00:00
Quote Anchor link
Oke en hoe ziet dat er in code uit?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 11:02:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 04.05.2009 11:00:
Oke en hoe ziet dat er in code uit?


Das geen code. Google maar op "linux symlink maken"
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 11:04:00
Quote Anchor link
Moet dat in het htaccess bestand?
 

04/05/2009 11:13:00
Quote Anchor link
Eerst googlen, dan hier vragen...
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 11:21:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 04.05.2009 11:13:
Eerst googlen, dan hier vragen...


yorick17 schreef op 04.05.2009 11:04:
Moet dat in het htaccess bestand?


Linux != Apache != Htacces

Voor mijn manier hoef je geen htaccess te gebruiken, het gaat gewoon buiten apache om zelfs.
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 11:24:00
Quote Anchor link
oke maar weet niet of dat wel kan bij mij hostprovider, ze zijn nogal streng
 

04/05/2009 11:28:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 04.05.2009 11:21:
Linux != Apache != Htacces.

Als is .htaccess op apache (ja, ook op sun en zeus, maar die ondersteunen alleen een paar delen) en draait apache vaak op linux.
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 11:32:00
Quote Anchor link
hier kom ik echt niet uit kan het ook niet gewoon met php header? en dan op een of andere manier dat de url nog steeds op het subdomein staat?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 11:53:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 04.05.2009 11:28:
Tommy schreef op 04.05.2009 11:21:
Linux != Apache != Htacces.

Als is .htaccess op apache (ja, ook op sun en zeus, maar die ondersteunen alleen een paar delen) en draait apache vaak op linux.


Sorry my bad. Ik bedoelde dus dat htaccess niets met linux te maken heeft.
 

04/05/2009 12:36:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 04.05.2009 11:32:
hier kom ik echt niet uit kan het ook niet gewoon met php header? en dan op een of andere manier dat de url nog steeds op het subdomein staat?


Ja, maar dan heb je alsnog een aangepaste DNS record nodig. Vraag dit na bij je hoster als je dit zelf niet kan/mag/wilt doen.
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 13:29:00
Quote Anchor link
oke ga ik vragen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.