Subdomein

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »
Steen

steen

19/08/2009 22:41:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik d.m.v. PHP/.htaccess een subdomeinen laten doorverwijzen naar een phpscript $_GET variabele?

http://[test].example.com/
moet worden
http://example.com/pagina.php?arg=[test]

De manieren die ik op google heb gevonden willen niet werken. Is het ook mogelijk om op deze manier een subdomein aan een subdomein te hangen (http://[test].[test2].example.com/ >> http://example.com/pagina.php?arg=[test]&arg2=[test2])?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 03:46:36
 
Daniel H

Daniel H

19/08/2009 22:58:00
Quote Anchor link
je moet in je dns een wildcard maken(a record). en dan kan je met mod_rewirte een subdomein maken die link aan een get variabele.
 
Steen

steen

20/08/2009 19:17:00
Quote Anchor link
En hoe kan ik dat doen, moet ik dan bij mijn hoster aankloppen of is een regel .htaccess genoeg?
 

20/08/2009 19:20:00
Quote Anchor link
DNS heeft niets te maken met .htaccess, dat moet je inderdaad bij je hoster doen als je je DNS instellingen niet zelf kunt wijzigen.

Daarna zal je het inderdaad met .htaccess moeten opvangen, simpele google query geeft genoeg resultaten: .htaccess subdomain
 
Daniel H

Daniel H

20/08/2009 21:04:00
Quote Anchor link
De meeste host hebben voor jouw al een wildcard gemaakt, dit kan je testen door in plaats van www iets willekeurigs voor je domein te zetten, linken al deze resultaten naar je homepage dan is er een wildcard aanwezig.
 
Ki ma

ki ma

28/10/2009 05:16:00
Quote Anchor link
Hoe kan je zien of je die wildcard hebt..

Momenteel heb ik dit in mijn htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} ^$
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.domein\.nl$ [NC]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?([^\.]+)\.domein\.nl$ [NC]
RewriteRule ^.*$ /index.php?getdomein=%1 [QSA,L]
?>


Want het werkt momenteel nog niet. Maar ik weer niet of het aan de wildcard ligt of het script..
 
Ki ma

ki ma

28/10/2009 18:14:00
Quote Anchor link
*bump*

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
Daniel H

Daniel H

28/10/2009 18:43:00
Quote Anchor link
haal de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en ?>
is weg.
 
Steen

steen

28/10/2009 21:06:00
Quote Anchor link
kima: ga naar voorbeeld.domein.ext en kijk of je wordt doorverwezen. Zoja, heb je een wildcard.
 
Ki ma

ki ma

22/01/2010 18:18:00
Quote Anchor link
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.+).domein.nl
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www. domein.nl$
RewriteRule ^$ http://domein.nl/website/%1 [L]

Bijvoorbeeld: appel.domein.nl

Dit werkt dus perfect, maar nu staat er in de adres balk wel:
http://domein.nl/website/appel

En dit zou ik graag zo willen zien in de adres balk:
http://appel.domein.nl/

Maar is dit wel mogelijk
 
---- ----

---- ----

22/01/2010 18:39:00
Quote Anchor link
kima schreef op 22.01.2010 18:18:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(.+).domein.nl
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www. domein.nl$
RewriteRule ^$ http://domein.nl/website/%1 [L]

Bijvoorbeeld: appel.domein.nl

Dit werkt dus perfect, maar nu staat er in de adres balk wel:
http://domein.nl/website/appel

En dit zou ik graag zo willen zien in de adres balk:
http://appel.domein.nl/

Maar is dit wel mogelijk


http:// ervoor?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/01/2010 19:34:00
Quote Anchor link
kima schreef op 22.01.2010 18:18:
Bijvoorbeeld: appel.domein.nl

Dit werkt dus perfect, maar nu staat er in de adres balk wel:
http://domein.nl/website/appel

En dit zou ik graag zo willen zien in de adres balk:
http://appel.domein.nl/

De .htaccess weghalen.
 
Ki ma

ki ma

23/01/2010 00:20:00
Quote Anchor link
De .htaccess weghalen?

@Jurriensz nee ik bedoel het adres wat hij weergeeft in de adres balk


Met http://appel.domein.nl/ word je doorverwezen naar de map website/appel
maar ik wil dit niet laten zien aan de gebruiker. Op die manier staat het veel netter.

Dus dan zie je alleen http://appel.domein.nl/ in je adres balk maar ik weet niet of dit mogelijk is..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.