Submit form in en buiten jquery tabs!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kees Mulder

Kees Mulder

14/08/2014 14:24:00
Quote Anchor link
Is het ook mogelijk om een pagina te maken met tabs waar ook een form in staan. Nu krijg ik het niet werkende want de velden in de tabs werken niet bij een post?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
]
<form action="pagina.php" method="POST">

Voornaam: <input type="text" name="voornaam"><br />
Achternaam: <input type="text" name="achternaam"><br />

<div id="tabs">
  <ul>
    <li><a href="#tabs-1">Leeftijd</a></li>
    <li><a href="#tabs-2">School</a></li>
    <li><a href="#tabs-3">Overige</a></li>
  </ul>
  <div id="tabs-1">
    Geboortedatum: <input type="text" name="geboortedatum"><br />
    Geboorteplaats: <input type="text" name="geboorteplaats"><br />
  </div>
  <div id="tabs-2">
    School: <input type="text" name="school"><br />
    Plaats: <input type="text" name="plaats"><br />
  </div>
  <div id="tabs-3">
   Overige:
  </div>
</div>

Invoer: <input type="text" name="invoer"><br />
<input type="submit" value="Submit">
</form>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:53:46
 
- SanThe -

- SanThe -

14/08/2014 14:42:00
Quote Anchor link
Bovenstaand werkt gewoon.
Ik snap de vraag blijkbaar niet.
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

14/08/2014 14:43:16
Quote Anchor link
Zoals je het hierboven weergeeft zou het gewoon moeten werken. Wat is de jquery die je gebruikt?
Als alles van te voren ingeladen is, zou het moeten werken.
 
Tortuga web

tortuga web

14/08/2014 14:46:40
Quote Anchor link
Kennelijk wil je iets met die id=tabs. Leg dan ook uit wat je daar mee wilt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.