SUM uit een SELECT . Kan dat?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- SanThe -

- SanThe -

12/03/2022 12:08:14
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek een oplossing voor dit:

SELECT ....,
SUM( SELECT...) AS opgeteld
FROM ....
etc.

Maar ik krijg een error op de SELECT in de SUM()
Kan dit wel?
Of hoe doe ik dit beter?

SanThe.
Gewijzigd op 12/03/2022 12:10:28 door - SanThe -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:13:21
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

12/03/2022 12:37:08
 
- SanThe -

- SanThe -

12/03/2022 12:45:36
Quote Anchor link
@Adoptive Solution:

Je bent weer geweldig.
Oplossing is heel simpel, maar je moet er maar net even aan denken.

Hartelijk dank, het werkt.

SanThe.

Toevoeging op 12/03/2022 12:52:34:

Heb je toevallig ook nog een idee over wat te gebruiken als achtergrond voor de foto's die bijgesneden moeten worden.
Het moet dus echt wit zijn anders werkt het scriptje niet.
Nu doe ik zelf eerst alle witte vlakken aanpassen in een fotoprogramma.
Maar het zou uiteraard veel tijd en gedoe schelen als dat direct goed is.

SanThe.
 
Jan R

Jan R

13/03/2022 08:16:58
Quote Anchor link
- SanThe - op 12/03/2022 12:45:36:
Heb je toevallig ook nog een idee over wat te gebruiken als achtergrond voor de foto's die bijgesneden moeten worden.
Het moet dus echt wit zijn anders werkt het scriptje niet.
Nu doe ik zelf eerst alle witte vlakken aanpassen in een fotoprogramma.
Maar het zou uiteraard veel tijd en gedoe schelen als dat direct goed is.


Ik heb zoiets ooit gemaakt in .net
de werking is eigenlijk simpel maar in php ken ik de commando's niet en eigenlijk ook niet meer in .net:).

Je loopt 4 X je foto af. 1 links naar rechts, 2 rechts naar links 3 boven nara onder en 4 onder naar boven.

Je vergelijks ieder pixel met je referentiekleur. Hier dus wit. Eens niet juist stoppen.
Na de 4 berekeningen kom je op 4 coordinaten welke je copieerd naar een andere foto.

Opgelet als alle pixels wit zijn heb je geen foto meer over :)

Jan
Gewijzigd op 13/03/2022 08:17:40 door Jan R
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.