svenvideo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Sven video

sven video

11/06/2011 13:17:58
Quote Anchor link
hallo wat vinden jullie van mijn site?
svenvideo
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:08:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 13:34:40
Quote Anchor link
Hij is al beter dan de vorige versie:
- De bovenste balk valt niet echt in het oog. Is het niet makkelijker om je menu dichterbij je site te brengen? Hij heeft wel wat weg van Fok! zie ik ;-)
- Inlog-ding is niet mooi uitgelijnd
- Times New Roman is een standaard font, neem liever wat anders.
- Denk aan je grammatica en spelling, ik zie o.a Atracties staan, waar een 't' mist.
- Jammer van de registratie popup. Deze popups zijn een beetje uit de tijd... ;-)
- Je avatarupload is ZEER onveilig. Gelieve DIRECT offline te halen of aan te passen.
- Als ik naar Uploaden ga, waarom moet ik opnieuw aanmelden/inloggen? Heb je meerdere inlogsystemen? In dat geval is dat heel onlogisch....
Gewijzigd op 11/06/2011 13:44:57 door - Ariën -
 
Sven video

sven video

11/06/2011 14:07:57
Quote Anchor link
hoe kan ik het veilig maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 14:13:03
Quote Anchor link
Controleren op extentie en mime-type.
 
Sven video

sven video

11/06/2011 14:16:17
Quote Anchor link
hoe kan ik dat invoegen aan dit script?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
include "config.php";
// Your file name you are uploading
$file_name = $HTTP_POST_FILES['userfile']['name'];

// random 4 digit to add to our file name
// some people use date and time in stead of random digit

$random_digit=rand(0000,9999);

//combine random digit to you file name to create new file name
//use dot (.) to combile these two variables


$new_file_name=$random_digit.$file_name;

//set where you want to store files
//in this example we keep file in folder upload
//$new_file_name = new upload file name
//for example upload file name cartoon.gif . $path will be upload/cartoon.gif

$path= "files/".$new_file_name;
if($ufile !=none)
{

if(copy($HTTP_POST_FILES['userfile']['tmp_name'], $path))
{

echo "Successful<BR/>";

//$new_file_name = new file name
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['size'] = file size
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['type'] = type of file

echo "File Name :".$new_file_name."<BR/>";
echo "File Size :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['size']."<BR/>";
echo "File Type :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['type']."<BR/>";
}

else
{
echo "Error";
}
}


    move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], $path . $_FILES['userfile']['name']);

$bestand = $new_file_name;
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
mysql_query("INSERT INTO users (naam, email, username, password, leeftijd, bestand, datum, geslacht) VALUES ('$_POST[naam]','$_POST[email]','$_POST[username]','$_POST[password]','$_POST[leeftijd]','$bestand','$datum','$_POST[geslacht]')") or die(mysql_error());
?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 14:18:05
Quote Anchor link
Explode() op je $HTTP_POST_FILES['userfile']['name'] voor de extentie, en doe een check op $HTTP_POST_FILES['userfile']['type']

En pas $HTTP_POST_FILES aan naar: $_FILES
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2011 14:22:18
Quote Anchor link
Script is zo te zien behoorlijk oud.
Script is lek => sql-injection.
Foutafhandeling ontbreekt.
Ik zie copy() en move_uploaded_file(), is dat niet dubbel.
$Vars buiten quotes houden.
Array-keys horen tussen quotes te staan.
Etc.
 
Sven video

sven video

11/06/2011 19:02:34
Quote Anchor link
ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?
global $_FILES;

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "jpg";
$allow[1] = "gif";
$allow[2] = "bmp";
$allow[2] = "png";
// $allow[3] = "exe"; enz.

if ($_POST["newname"])
    $uploadname = $_POST['newname'];
else
    $uploadname = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

    if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
        move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "files/" . $uploadname);

        echo "Het bestand is geupload onder de naam: $uploadname";
    }
}

else
{
    echo "Jij bent stout! Mag niet hoor!";
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
include("conn.php");

$bestand = $uploadname;
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
mysql_query("INSERT INTO users (naam, email, username, password, leeftijd, bestand, datum, geslacht) VALUES ('$_POST[naam]','$_POST[email]','$_POST[username]','$_POST[password]','$_POST[leeftijd]','$bestand','$datum','$_POST[geslacht]')") or die(mysql_error());
?>

</center>

en hoe krijg ik dit er in?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php

// Your file name you are uploading
$file_name = $HTTP_POST_FILES['ufile']['name'];

// random 4 digit to add to our file name
// some people use date and time in stead of random digit

$random_digit=rand(0000,9999);

//combine random digit to you file name to create new file name
//use dot (.) to combile these two variables


$new_file_name=$random_digit.$file_name;

//set where you want to store files
//in this example we keep file in folder upload
//$new_file_name = new upload file name
//for example upload file name cartoon.gif . $path will be upload/cartoon.gif

$path= "upload/".$new_file_name;
if($ufile !=none)
{

if(copy($HTTP_POST_FILES['ufile']['tmp_name'], $path))
{

echo "Successful<BR/>";

//$new_file_name = new file name
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['size'] = file size
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['type'] = type of file

echo "File Name :".$new_file_name."<BR/>";
echo "File Size :".$HTTP_POST_FILES['ufile']['size']."<BR/>";
echo "File Type :".$HTTP_POST_FILES['ufile']['type']."<BR/>";
}

else
{
echo "Error";
}
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 19:11:08
Quote Anchor link
Gewoon een in_array check gebruiken om te kijken of de $_FILES['ufile']['type'] voorkomt in de array. Zoja... error...
 
Sven video

sven video

11/06/2011 19:38:36
Quote Anchor link
bedankt het is gelukt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<?
global $_FILES;

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$allow[0] = "jpg";
$allow[1] = "gif";
$allow[2] = "bmp";
$allow[2] = "png";
// $allow[3] = "exe"; enz.

if ($_POST["newname"])
    $uploadname = $_POST['newname'];
else
    $uploadname = $_FILES['userfile']['name'];
    
$extentie = substr($uploadname, -3);

for ($i = 0; $i < count($allow); $i++)
{

    if ($extentie == $allow[$i])
    {

        $extentie_check = "ok";
        $i = count($allow) + 5; // om loop te beindigen
    }
}


if ($extentie_check)
{

// Your file name you are uploading
$file_name = $HTTP_POST_FILES['userfile']['name'];

// random 4 digit to add to our file name
// some people use date and time in stead of random digit

$random_digit=$_POST[username];

//combine random digit to you file name to create new file name
//use dot (.) to combile these two variables


$new_file_name=$random_digit.$file_name;

//set where you want to store files
//in this example we keep file in folder upload
//$new_file_name = new upload file name
//for example upload file name cartoon.gif . $path will be upload/cartoon.gif

$path= "files/".$new_file_name;
if($ufile !=none)
{

if(copy($HTTP_POST_FILES['userfile']['tmp_name'], $path))
{

echo "Successful<BR/>";

//$new_file_name = new file name
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['size'] = file size
//$HTTP_POST_FILES['ufile']['type'] = type of file

echo "File Name :".$new_file_name."<BR/>";
echo "File Size :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['size']."<BR/>";
echo "File Type :".$HTTP_POST_FILES['userfile']['type']."<BR/>";
}

else
{
echo "Error";
}
}
}

?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/06/2011 20:04:51
Quote Anchor link
- SanThe - op 11/06/2011 14:22:18:
Script is zo te zien behoorlijk oud.
Script is lek => sql-injection.
Foutafhandeling ontbreekt.
Ik zie copy() en move_uploaded_file(), is dat niet dubbel.
$Vars buiten quotes houden.
Array-keys horen tussen quotes te staan.
Etc.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

11/06/2011 22:01:50
Quote Anchor link
Als ik op je homepagina refresh telt de teller gewoon door. Je kan hier iets maken dat hij het per ip telt, klik
Gewijzigd op 11/06/2011 22:03:25 door Nick Dijkstra
 
Sven video

sven video

11/06/2011 22:03:16
Quote Anchor link
hoe?
kan je het script geven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 22:41:49
Quote Anchor link
Wat houdt je tegen om zelf wat te proberen?

Het gaat erom dat je met MySQL kijkt of het IP-adres van de gebruiker al in de database vermeld staat, of juist niet. In het laatste geval waarbij het IP-adres nog niet bekend is gebruik je INSERT om deze in de database te plaatsen met de huidige datum en tijd (met NOW() van MySQL). Bestaat het IP al in de database, dan UPDATE je daar steeds de tijd.

Met de DELETE en INTERVAL() functie van MySQL kan je in een tweede querie kijken bij welke IP's de datum ouder is dan 5 minuten (realtime zal niet makkelijk gaan lukken, dus daarom houden we een buffer-periode in), en in dat geval verwijder je die IP's weer.

Ik zou zeggen, probeer het eens... :-)
Gewijzigd op 11/06/2011 22:44:25 door - Ariën -
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

11/06/2011 22:55:07
Quote Anchor link
Sven video op 11/06/2011 22:03:16:
hoe?
kan je het script geven?


klik op die link? daar staat een scriptje
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 23:02:42
Quote Anchor link
Is mij nog niet eens opgevallen :P
 

12/06/2011 13:07:32
Quote Anchor link
Gebruik eens css 3, daar kan je de hoeken mooi mee afronden..

Daar is deze code voor nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
#main { clear:both; background: rgba(255,255,255,0.7); width:80%; margin:auto;
border-top-right-radius:40px; border-bottom-left-radius:40px; border-bottom-right-radius:40px; }
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

12/06/2011 14:21:07
Quote Anchor link
@Youri, Dat zou ik nog niet doen. Lekker wachten tot het er helemaal in zit. Teveel browsers kunnen het nu nog niet. (Te weinig mensen hebben een ondersteunende browser).

Nu nog gewoon lekker in css2 met wat plaatjes doen!
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

12/06/2011 14:25:51
Quote Anchor link
Rounded borders zou je al wel kunnen doen

Toevoeging op 12/06/2011 14:26:06:

Rounded borders zou je al wel kunnen doen
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

12/06/2011 15:14:00
Quote Anchor link
Het kan aan mij liggen, maar het duurde even voordat ik er achter kwam dat de zwarte balk bovenin de navigatie was. Je ziet een groot, centraal, wit scherm in het midden. Als gebruiker zou ik daar als eerst zoeken naar een navigatie. De navigatie staat nu zeg maar overal los van.

Ik werk hier op een resolutie van 1920*1080 op een 24" scherm en zit er circa 60cm vandaan. De tekst in de zwarte navigatiebalk is bij mij echt maar nét te lezen. Mijn ogen zijn prima hoor, maar houd rekening met gebruikers die niet optimaal zien.

De pagina 'Uploaden' kan wel een beschrijving gebruiken. Ik zie nu een knop 'Uploaden' staan met de beschrijving 'Klik op de knop' en dat is alles. Een gebruiker die niet zo veel kennis heeft van computers zal denken: Oke, ik klik er wel op. Terwijl ze eigenlijk niet eens weten wat de bedoeling is.

Op de pagina 'blog', maak door middel van opmaak duidelijk wat-wat is. Alles is dikgedrukt en dat maakt de overzichtelijkheid er niet beter op. Ik zie dat je van de titel van de blogpost een <h2> hebt gemaakt. Daar kan ik mee in komen maar de meta-data (datum enzo) samen met de inhoud van het bericht ook een heading? Dat volg ik niet helemaal. een <h*> tag is een heading. Een titel dus. Houd er rekening mee dat zoekmachines pagina's indexeren en dat bepaalde tags zwaarder wegen dan andere. Ik zou van de meta-data en de inhoud van je blog post gewoon paragrafen maken (<p>).
Ook kun je dan eventueel de meta-data schuingedrukt maken, om aan te geven dat het een stukje standaard informatie is wat bij een bericht hoort. Niet verplicht ofzo hoor, maar ik probeer je enkel wat te helpen :)

Probeer op je taalgebruik te letten (is geloof ik al eens eerder gezegd). Vooral hoofdletters. Het is nu net of je de shift-toets nog niet uitgevonden hebt ;-)

Plak niet zomaar overal grote foto's in. Schaal ze op het formaat die je nodig hebt. Ik zie toevallig een foto van ruim 750Kb voorbij komen die je met CSS terug geschaald hebt naar 150 pixels. Erg jammer van de performance en je dataverkeer ;)

Popups ben ik ook niet zo'n fan van. Veel mensen hebben tegenwoordig adblockers die dat soort dingen regelmatig tegenhouden. Mijn browser opende hem toevallig wel maar als iemand een ad-blocker heeft bestaat de kans dat hij denkt: Hey, waarom doet hij niks.

Wat is exact de doelgroep en het onderwerp van je website? Als ontwikkelaar moet je proberen je website op te laten vallen. Gebruikers moeten denken: Dat is een leuke site, daar ga ik nog een keer kijken. Nu kan ik wel begrijpen dat je een website maakt 'omdat je het leuk vind om een site te maken', maar dat is wel iets om in de toekomst over na te denken mocht je serieuzer iets willen maken.

Succes,
Erik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.