switch ($_GET)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »
Tim S

Tim S

04/11/2012 19:44:06
Quote Anchor link
Goedenavond,

Ik ben bezig met een website waarbij alles uit de database komt, en een simpel cms. Nu haal ik alles uit de database met if(isset($_GET['pagina'])). Wat ik graag wil is een switch met daarin de mogelijkheden van $_GET.

ik weet wel dat je een switch kan maken met $p = $_GET['pagina'], maar ik wil dus een switch waar pagina een case is.

Ik het voorbeeld wordt bij 'pagina' de normale pagina's gemaakt. Nieuws is in dit geval een speciale pagina, hiervoor heb ik ook een aparte beheer pagina.

Dus als voorbeeld:

Case 'pagina':
.....
break;

Case 'nieuws':
....
break;

Weet iemand of dit mogelijk is??
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:43:04
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/11/2012 19:52:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
switch ($_GET['pagina']) {
    case
"index.php":
        // go to index;
        break;
    case
"about.php":
        // goto  about.php
        break;
    default:

        // give 404 error;
}
?>


Wat is het probleem?
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 20:05:18
Quote Anchor link
Ja hier had ik ook al aan zitten denken, maar ik vroeg me af of het mogelijk was om dit te doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
switch ($_GET) {

case
'nieuws':
break;

case
'gastenboek':
break;
?>


enig idee of dit kan en zo ja hoe?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/11/2012 20:07:20
Quote Anchor link
Als je een kant en klare oplossing wilt: plaats een vacature.
Als je wat wilt leren: Wat houdt je tegen om het te proberen? Voorbeeld van Frank lijkt me duidelijk genoeg. Anders is met Google ook nog het nodige te vinden over dit onderwerp.
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 20:18:09
Quote Anchor link
So'n grote vraag is dit nou ook niet, om voor zo iets een vacature te plaatsen vindt ik een beetje overdreven.
Ik vraag me gewoon af of dit kan, het lijkt me geen code van 20 regels. Maar ($_GET) werkt niet, misschien is de oplossing simpel en dan hoor ik dat graag!
 
Wouter J

Wouter J

04/11/2012 20:19:09
Quote Anchor link
Nee, kijk maar eens wat er in $_GET zit...
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 20:39:07
Quote Anchor link
@wouter

Ik weet dat je normaal alleen de waarde uit de url haalt zoals een id nummer of pagina, als ik er zo over nadenk dan lijkt het mij dat $_GET alleen de waardes uit de url haalt.

Is het mogelijk of niet? Als het niet mogelijk is dan doe ik het op frank zijn manier.

Alvast bedankt!
 
Eddy E

Eddy E

04/11/2012 20:55:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
switch ($_GET['pagina']) {}
?>


inderdaad.
Maar waarom een switch?
Zeker als je alleen maar bestanden gaat includen: gewoon één (of twee) array('s) en dan in_array().
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

04/11/2012 20:55:16
Quote Anchor link
Tim $_GET is een array. Een array is een verzameling variabelen.
Ga hier eens mee aan de gang:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php

// ---------------------------------------------------------------------------
// Associatieve array (dus een array met waarden die je ergens mee associeert
// ---------------------------------------------------------------------------
// declaratie van associatieve een array:

$arr = array('id' => 1, 'name' => 'Tim');
// verander items in een array. Indien het item age nog niet bestaat wordt ie aangemaakt
$arr['age'] = 26;
// idem voor birthday
$arr['birthday'] = '01-01-1985';

// lus om door alle items heen te lopen:
foreach($arr as $key => $value)
    echo $key.': '.$value.'<br/>';



// --------------------------
// normale (numerieke) array
// --------------------------
// declaratie van een array met 4 items
// een lege array declareren kan ook: $arr = array();

$arr2 = array(10, 15, 20, 25);

echo $arr2; // levert Array() (dit is dus fout)
echo $arr2[0]; //levert 10

// loop

foreach($arr2 as $key => $value)
    echo $key.': '.$value.'<br/>';

?>
Gewijzigd op 04/11/2012 21:00:43 door Frank Nietbelangrijk
 
Tim S

Tim S

04/11/2012 21:14:03
Quote Anchor link
Ik kijk nu alleen of er een pagina is en zo ja dan wordt de bijbehorende content uit de database gehaald en in een template geplaatst.

Dus bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if(isset($_GET['pagina']))
    {
        $paginaid = $_GET['pagina'];
    }


het idee was om dit in een switch te zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
switch (..)
case 'pagina':
$paginaid = $_GET['pagina'];
    
break;

case 'nieuws':
..dan hier de bijbehoorende code


Het kan ook op de oude manier, maar ik ga wel even kijken naar de array's. Ik denk dat dit later ook nog wel van pas kan komen.

Bedankt voor de reacties!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.