switch error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

19/03/2011 08:41:47
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben bezig aan een projectje maar loop vast
op het feit dat ik een formulier wil laten opslaan
maar de link naar de juiste pagina wil maar niet lukken.

Ik maak gebruik van een switch om telkens de juiste pagina
in de index.php te laden.

de submit button heeft als link:
/index.php?page=oe_new_insert

en de switch is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
switch (strtolower($_GET['page']))
{

/*Notifications switches*/
/*Operational Event*/
/*index*/

case "index":
$page="intro.php";
/*new*/
case "oe_new":
$page="notification/oe_new.php";
break;
case
"oe_new insert":
$page="notification/oe_new_insert.php";
break;
/*404*/
default:
$page="intro.php";
break;
}

include ($page);
?>


De pagina bestaat wel degelijk dus dat is geen foutje :-)

is er iemand die en idee heeft wat er fout kan zijn?

thanks alvast,
Y.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:47:04
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

19/03/2011 08:46:50
Quote Anchor link
wat lukt er niet? krijg je ook errors?
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

19/03/2011 08:47:03
Quote Anchor link
maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ($page);
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include $page;
?>


Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(!isset($_GET['page'])) {
  echo"Hacking attempt";
  exit;
}
else{
  $getname = strtolower($_GET['page']);
}


switch($getname) {

 case
"index":
     $page="intro.php";
     break;

 case
"oe_new":
     $page="notification/oe_new.php";
     break;

 case
"oe_new_insert":
     $page="notification/oe_new_insert.php";
     break;


 default:

     $page="intro.php";
     break;
}

include $page;
?>


en dit klopt niet :case "oe_new insert":
je vergeet een _

edit al veranderd..
Gewijzigd op 19/03/2011 10:10:13 door Robert dat ben ik
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

19/03/2011 09:12:30
Quote Anchor link
@ Vincent: geen error hij gaat gewoon naar de default pagina in plaats
van naar de correcte.
Maar in de www-balk zet hij dan wel de juiste pagina...
Het moet ergens iets te maken hebben met het feit dat ik van een formulier
vertrek, want bij de gewone navigatie is er geen enkel probleem
met de switches.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

19/03/2011 09:14:17
Quote Anchor link
zou wel moeten want je vergeet een _ en als je die niet heb zal de case je id niet herkennen dus je link werkt niet.

kijk goed naar de link die je doet en kijk vervolgens naar je witsh case zijn niet gelijk met elkaar.

edit:

jij vraag je link zo op/index.php?page=oe_new_insert

en je case is dit: "oe_new insert":

ik mis toch echt een _ :)
Gewijzigd op 19/03/2011 09:29:19 door Robert dat ben ik
 

19/03/2011 10:02:23
Quote Anchor link
MaDHouSe xxxx op 19/03/2011 08:47:03:
maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ($page);
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "$page";
?>

Wtf zit jij nu weer voor onzin te praten? In principe mag hij gewoon doen wat hij doet. Include is een language construct.
Een variabele per definitie via een string is ook onzin, waarom zou die variabele nog in een string moeten zitten? Het is al een variabele.

MaDHouSe xxxx op 19/03/2011 08:47:03:
Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(!isset($_GET['page'])) {
  echo"Hacking attempt";
  exit;
}
else{
  $getname = strtolower($_GET['page']);
}


switch($getname) {

 case
"index":
     $page="intro.php";
     break;

 case
"oe_new":
     $page="notification/oe_new.php";
     break;

 case
"oe_new_insert":
     $page="notification/oe_new_insert.php";
     break;


 default:

     $page="intro.php";
     break;
}

include "$page";
?>


en dit klopt niet :case "oe_new insert":
je vergeet een _

Qua die underscore heb je gelijk, die mist volgens mij ook. Maar dat als de get waarde niet aanwezig is dat, dat dan direct een hack poging is, dat lijkt mij niet. Gewoon eerst een check met isset is voldoende. Als die niet bestaat default ofzo erin dumpen.

Yannick Bogaert op 19/03/2011 09:12:30:
@ Vincent: geen error hij gaat gewoon naar de default pagina in plaats
van naar de correcte.
Maar in de www-balk zet hij dan wel de juiste pagina...
Het moet ergens iets te maken hebben met het feit dat ik van een formulier
vertrek, want bij de gewone navigatie is er geen enkel probleem
met de switches.

Doe eens var_dump($_GET); zie wat je eruit krijgt.
 
Wouter J

Wouter J

19/03/2011 10:02:51
Quote Anchor link
MaDHouSe xxxx op 19/03/2011 08:47:03:
maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ($page);
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "$page";
?>

Wil je graag alleen maar wat zeggen als je weet wat je doet? Dit klopt namelijk totaal niet, variabele horen niet in quotes thuis.
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

19/03/2011 10:09:14
Quote Anchor link
@ Iedereen, het was inderdaad de _ natuurlijk hoe dom van me :-)
Thanks alvast voor de hulp!
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

19/03/2011 10:10:49
Quote Anchor link
had het al veranderd sory hoor was even te snel met doen

hoef je niet gelijk zo uit te vallen...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

19/03/2011 11:21:42
Quote Anchor link
Oops niet goed gelezen xD
Gewijzigd op 19/03/2011 11:22:03 door Jordi Kroon
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.