switch error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

19/03/2011 08:41:47
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben bezig aan een projectje maar loop vast
op het feit dat ik een formulier wil laten opslaan
maar de link naar de juiste pagina wil maar niet lukken.

Ik maak gebruik van een switch om telkens de juiste pagina
in de index.php te laden.

de submit button heeft als link:
/index.php?page=oe_new_insert

en de switch is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
switch (strtolower($_GET['page']))
{

/*Notifications switches*/
/*Operational Event*/
/*index*/

case "index":
$page="intro.php";
/*new*/
case "oe_new":
$page="notification/oe_new.php";
break;
case
"oe_new insert":
$page="notification/oe_new_insert.php";
break;
/*404*/
default:
$page="intro.php";
break;
}

include ($page);
?>


De pagina bestaat wel degelijk dus dat is geen foutje :-)

is er iemand die en idee heeft wat er fout kan zijn?

thanks alvast,
Y.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 01:43:17
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

19/03/2011 08:46:50
Quote Anchor link
wat lukt er niet? krijg je ook errors?
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

19/03/2011 08:47:03
Quote Anchor link
maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ($page);
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include $page;
?>


Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(!isset($_GET['page'])) {
  echo"Hacking attempt";
  exit;
}
else{
  $getname = strtolower($_GET['page']);
}


switch($getname) {

 case
"index":
     $page="intro.php";
     break;

 case
"oe_new":
     $page="notification/oe_new.php";
     break;

 case
"oe_new_insert":
     $page="notification/oe_new_insert.php";
     break;


 default:

     $page="intro.php";
     break;
}

include $page;
?>


en dit klopt niet :case "oe_new insert":
je vergeet een _

edit al veranderd..
Gewijzigd op 19/03/2011 10:10:13 door Robert dat ben ik
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

19/03/2011 09:12:30
Quote Anchor link
@ Vincent: geen error hij gaat gewoon naar de default pagina in plaats
van naar de correcte.
Maar in de www-balk zet hij dan wel de juiste pagina...
Het moet ergens iets te maken hebben met het feit dat ik van een formulier
vertrek, want bij de gewone navigatie is er geen enkel probleem
met de switches.
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

19/03/2011 09:14:17
Quote Anchor link
zou wel moeten want je vergeet een _ en als je die niet heb zal de case je id niet herkennen dus je link werkt niet.

kijk goed naar de link die je doet en kijk vervolgens naar je witsh case zijn niet gelijk met elkaar.

edit:

jij vraag je link zo op/index.php?page=oe_new_insert

en je case is dit: "oe_new insert":

ik mis toch echt een _ :)
Gewijzigd op 19/03/2011 09:29:19 door Robert dat ben ik
 

19/03/2011 10:02:23
Quote Anchor link
MaDHouSe xxxx op 19/03/2011 08:47:03:
maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ($page);
?>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "$page";
?>

Wtf zit jij nu weer voor onzin te praten? In principe mag hij gewoon doen wat hij doet. Include is een language construct.
Een variabele per definitie via een string is ook onzin, waarom zou die variabele nog in een string moeten zitten? Het is al een variabele.

MaDHouSe xxxx op 19/03/2011 08:47:03:
Edit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(!isset($_GET['page'])) {
  echo"Hacking attempt";
  exit;
}
else{
  $getname = strtolower($_GET['page']);
}


switch($getname) {

 case
"index":
     $page="intro.php";
     break;

 case
"oe_new":
     $page="notification/oe_new.php";
     break;

 case
"oe_new_insert":
     $page="notification/oe_new_insert.php";
     break;


 default:

     $page="intro.php";
     break;
}

include "$page";
?>


en dit klopt niet :case "oe_new insert":
je vergeet een _

Qua die underscore heb je gelijk, die mist volgens mij ook. Maar dat als de get waarde niet aanwezig is dat, dat dan direct een hack poging is, dat lijkt mij niet. Gewoon eerst een check met isset is voldoende. Als die niet bestaat default ofzo erin dumpen.

Yannick Bogaert op 19/03/2011 09:12:30:
@ Vincent: geen error hij gaat gewoon naar de default pagina in plaats
van naar de correcte.
Maar in de www-balk zet hij dan wel de juiste pagina...
Het moet ergens iets te maken hebben met het feit dat ik van een formulier
vertrek, want bij de gewone navigatie is er geen enkel probleem
met de switches.

Doe eens var_dump($_GET); zie wat je eruit krijgt.
 
Wouter J

Wouter J

19/03/2011 10:02:51
Quote Anchor link
MaDHouSe xxxx op 19/03/2011 08:47:03:
maak van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include ($page);
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "$page";
?>

Wil je graag alleen maar wat zeggen als je weet wat je doet? Dit klopt namelijk totaal niet, variabele horen niet in quotes thuis.
 
Yannick Bogaert

Yannick Bogaert

19/03/2011 10:09:14
Quote Anchor link
@ Iedereen, het was inderdaad de _ natuurlijk hoe dom van me :-)
Thanks alvast voor de hulp!
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

19/03/2011 10:10:49
Quote Anchor link
had het al veranderd sory hoor was even te snel met doen

hoef je niet gelijk zo uit te vallen...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

19/03/2011 11:21:42
Quote Anchor link
Oops niet goed gelezen xD
Gewijzigd op 19/03/2011 11:22:03 door Jordi Kroon
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.