[Switch/Functions] Case in Function

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

JunkieXP

JunkieXP

19/03/2007 21:27:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een Directory List waarin ik een map met daarin schoolopdrachten kan laten ordenen en tevens aan een bestand een omschrijving mee kan geven zodat ik direct kan zien wat er in dat versie nummer veranderd is zonder eerst de source aan te roepen.

Deze Omschrijving word toegevoegd aan de hand van een Switch statement, en wanneer ik alle Cases los instel is er geen enkel probleem, echter wil ik het volgende verwezelijken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
//Create Function for Adding Comments
function comment($date, $change){
            case
$date:
                $changelog = $change;
            break;
}

?>


en aan de hand van die functie de Switch vullen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
        <?php
switch ($creation_date){
                comment("13-03-2007 @ 13:19", "Alphabet Global gemaakt.");     
            default:

                $changelog = "&nbsp;";
            break;
        }

?>


De error die ik krijg bevind zich echter al binnen de functie en luid
Quote:
Parse error: parse error, unexpected T_CASE in K:\Development\WebServer\Root\Development\3.2\vigenere_codering\index.php on line *

Dit is de lijn waar case $date: zich bevind, met {} was dit niet op te lossen en vandaar dat ik nu graag een hulplijn inschakel.

PS. heb al verschillende manieren geprobeerd quotes om $date heen te krijgen, maar dit leek geen effect te hebben

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
"'.$date.'"
"\".$date."
\"".
"".$date."".
"\"".$date."\""
echo("&quot;");$date echo("&quot;");
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door JunkieXP
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:14:38
 
Winston Smith

Winston Smith

19/03/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Moeten $date en $change geen strings zijn, zoals ik het nu zie? Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
switch ($creation_date){
                comment('13-03-2007 @ 13:19', 'Alphabet Global gemaakt.');    
            default:

                $changelog = "&nbsp;";
            break;
        }

?>


Edit:
Je zag het zelf ook al volgens mij :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Winston Smith
 
JunkieXP

JunkieXP

19/03/2007 22:34:00
Quote Anchor link
Ja ik was wat aan het rommelen in het script opzoek naar een antwoord en toen was ik die perongeluk vergeten terug te zetten =P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.