Syntax Error TPLparser

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »
Remco S

Remco S

17/07/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg een fout error in de php script.
Ik heb al meer dan een uur ziiten zoeken maar kan niks vinden.
Willen jullie voor mij het probleem oplossen?
Al vast bedankt
De error:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/snol/domains/snol.gratishosted.nl/public_html/include/tplparser.php on line 191


En hier onder het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
<?php
$fout1
= '';
$fout2 = '';
$fout3 = '';
$fout4 = '';
$_POST['in1'] = '';
$_POST['in2'] = '';
$_POST['in3'] = '';
$_POST['in4'] = '';

define('T_BYFILE',0);
define('T_BYVAR',1);
define('TP_ROOTBLOCK','_ROOT');

class TemplatePowerParser {
    var
$tpl_base;
    var
$tpl_include;
    var
$tpl_count;
    var
$rootBlockName;
    var
$ignore_stack;
    var
$parent   = Array();
    var
$defBlock = Array();

    function
TemplatePowerParser( $tpl_file, $type ) {
        $this->tpl_base = Array( $tpl_file, $type );
        $this->tpl_count = 0;
        $this->ignore_stack = Array( false );
    }

    function
__prepare() {
        $this->defBlock[ TP_ROOTBLOCK ] = Array();
        $tplvar = $this->__prepareTemplate( $this->tpl_base[0], $this->tpl_base[1]  );
        $initdev['varrow']  = 0;
        $initdev['coderow'] = 0;
        $initdev['index']   = 0;
        $initdev['ignore']  = false;
        $this->__parseTemplate( $tplvar, TP_ROOTBLOCK, $initdev );

        for( $i=0; $i <= $this->tpl_count; $i++ )
            unset( $this->{'tpl_rawContent'. $i} );
    }

    function
__prepareTemplate( $tpl_file, $type ) {
        $tplvar = 'tpl_rawContent'. $this->tpl_count;
        $this->{$tplvar}["content"] = ($type == T_BYVAR) ? preg_split('/n/', $tpl_file, -1, PREG_SPLIT_DELIM_CAPTURE) : @file( $tpl_file );
        $this->{$tplvar}["size"] = sizeof( $this->{$tplvar}["content"] );
        $this->tpl_count++;

        return $tplvar;
    }
  
        function
__parseTemplate( $tplvar, $blockname, $initdev ) {
                $coderow = $initdev['coderow'];
                $varrow  = $initdev['varrow'];
                $index   = $initdev['index'];
                $ignore  = $initdev['ignore'];

            while( $index < $this->{$tplvar}["size"] ) {
                    if ( preg_match('/<!--[ ]?(START|END) IGNORE -->/', $this->{$tplvar}["content"][$index], $ignreg) )
                        (
$ignreg[1] == 'START') ? array_push( $this->ignore_stack, true ) : array_pop( $this->ignore_stack ) ;
                    else {
                        if( !end( $this->ignore_stack ) ) {
                                if( preg_match('/<!--[ ]?(START|END|INCLUDE) BLOCK : (.+)-->/', $this->{$tplvar}["content"][$index], $regs)) {
                                    $regs[2] = trim( $regs[2] );

                                    if( $regs[1] == 'INCLUDE') {
                                            if( isset( $this->tpl_include[ $regs[2] ]) ) {
                                                $tpl_file = $this->tpl_include[ $regs[2] ][0];
                                                $type   = $this->tpl_include[ $regs[2] ][1];
                                            }
else
                                                $initdev['varrow']  = $varrow;
                                                $initdev['coderow'] = $coderow;
                                                $initdev['index']   = 0;
                                                $initdev['ignore']  = false;
                                                $tplvar2 = $this->__prepareTemplate( $tpl_file, $type );
                                                $initdev = $this->__parseTemplate( $tplvar2, $blockname, $initdev );
                                                $coderow = $initdev['coderow'];
                                                $varrow  = $initdev['varrow'];
                                    }
else
                            if( $regs[2] == $blockname )
                                                break;
                                            else {
                                                $this->defBlock[ $regs[2] ] = Array();
                                                $this->defBlock[ $blockname ]["_B:". $regs[2]] = '';
                                                $this->index[ $regs[2] ]  = 0;
                                                $this->parent[ $regs[2] ] = $blockname;
                                                $index++;
                                                $initdev['varrow']  = 0;
                                                $initdev['coderow'] = 0;
                                                $initdev['index']   = $index;
                                                $initdev['ignore']  = false;
                                                $initdev = $this->__parseTemplate( $tplvar, $regs[2], $initdev );
                                                $index = $initdev['index'];
                                            }
                                }
else {
                                    $sstr = explode( '{', $this->{$tplvar}["content"][$index] );
                                    reset( $sstr );

                                        $this->defBlock[$blockname]["_C:$coderow"] = current( $sstr );
                                        $coderow++;

                                    while (next($sstr)) {
                                            $pos = strpos( current($sstr), '}' );
                                            $strlength = strlen( current($sstr) );
                                               $varname   = substr( current($sstr), 0, $pos );

                                                $this->defBlock[$blockname]["_V:$varrow" ] = $varname;
                                                $varrow++;

                                                   $this->defBlock[$blockname]["_C:$coderow"] = substr( current( $sstr ), ($pos + 1), ($strlength - ($pos + 1)) );
                                                $coderow++;
                                    }
                                }
                        }
                    }


                $index++;

            }


            $initdev['varrow']  = $varrow;
            $initdev['coderow'] = $coderow;
            $initdev['index']   = $index;
            return $initdev;
    }

    function
assignInclude( $iblockname, $value, $type=T_BYFILE ) {
                $this->tpl_include["$iblockname"] = Array( $value, $type );
        }
}


class TemplatePower extends TemplatePowerParser {
    var
$index = Array();
    var
$content = Array();        
    var
$currentBlock;
    var
$showUnAssigned;
    var
$serialized;
    var
$globalvars = Array();
    var
$prepared;
        var
$query;
        var
$status;

    function
TemplatePower( $tpl_file='', $type= T_BYFILE ) {
        TemplatePowerParser::TemplatePowerParser( $tpl_file, $type );
        $this->prepared = false;
        $this->showUnAssigned = false;
        $this->serialized = false;  
    }
  
    function
__outputContent( $blockname )  {
        for( $i=0; $i < sizeof( $this->content[ $blockname ] ); $i++) {
                        $defblockname = $this->content[ $blockname ][$i][0];

                        for( reset( $this->defBlock[ $defblockname ]);  $k = key( $this->defBlock[ $defblockname ]);  next( $this->defBlock[ $defblockname ] ) ) {
                            if ($k[1] == 'C')
                                    echo $this->defBlock[ $defblockname ][$k];
                            else
                                if ($k[1] == 'V') {
                                        $defValue = $this->defBlock[ $defblockname ][$k];

                                        if( !isset( $this->content[ $blockname ][$i][ "_V:". $defValue ] ) ) {
                                               if( isset( $this->globalvars[ $defValue ] ) )
                                                   $value = $this->globalvars[ $defValue ];
                                                else
                                                    $value = ($this->showUnAssigned) ? '{'. $defValue .'}' : '';
                                        }
else
                                                $value = $this->content[ $blockname ][$i][ "_V:". $defValue ];
                                            echo $value;
                                }
else
                                    if ($k[1] == 'B' AND isset( $this->content[ $blockname ][$i][$k]))
                            $this->__outputContent( $this->content[ $blockname ][$i][$k] );
                        }
                }
    }

        function
prepare()
        {
            @
mysql_connect('localhost', 'snol_1', 'power1');
               @
mysql_select_db('snol_1);

                if (!$this->serialized)
                        TemplatePowerParser::__prepare();

                $this->prepared = true;
                $this->index[ TP_ROOTBLOCK ] = 0;
        $this->content[ TP_ROOTBLOCK ."_0"  ][0] = Array( TP_ROOTBLOCK );
        $this->currentBlock = &$this->content[ TP_ROOTBLOCK ."_0" ][0];
        }

        function newBlock( $blockname ) {
                $parent = $this->content[ $this->parent[$blockname] .'
_'. $this->index[$this->parent[$blockname]] ];
        $lastitem = sizeof( $parent );
               $lastitem > 1 ? $lastitem-- : $lastitem = 0;
        $ind_blockname = $blockname .'
_'. $this->index[ $blockname ];
        
                if ( !IsSet( $parent[ $lastitem ]["_B:$blockname"] )) {
                        $this->index[ $blockname ] += 1;
                        $ind_blockname = $blockname .'
_'. $this->index[ $blockname ];            
            
                        if (!IsSet( $this->content[ $ind_blockname ] ) )
                             $this->content[ $ind_blockname ] = Array();

                        $parent[ $lastitem ]["_B:$blockname"] = $ind_blockname;
        }

                $blocksize = sizeof( $this->content[ $ind_blockname ] );
                $this->content[ $ind_blockname ][ $blocksize ] = Array( $blockname );
                $this->currentBlock = &$this->content[ $ind_blockname ][ $blocksize ];
    }

        function assignGlobal( $varname, $value ) {
                if (is_array( $varname )) {
                        foreach($varname as $var => $value)
                         $this->globalvars[ $var ] = $value;
                } else
                        $this->globalvars[ $varname ] = $value;
        }

    function __assign( $varname, $value) {
        if( sizeof( $regs = explode('
.', $varname ) ) == 2 ) {
            $lastitem = @sizeof( $this->content[ $regs[0] .'
_'. $this->index[ $regs[0] ] ] );
                        $lastitem > 1 ? $lastitem-- : $lastitem = 0;
                        $block = &$this->content[ $regs[0] .'
_'. $this->index[ $regs[0] ] ][ $lastitem ];
                        $varname = $regs[1];
                } else
                        $block = &$this->currentBlock;
                    $block["_V:$varname"] = $value;
        }

        function assign( $varname, $value='' ) {
                if (is_array( $varname )) {
                       foreach($varname as $var => $value)
                            $this->__assign( $var, $value );
                } else
                        $this->__assign( $varname, $value );
        }

        function printToScreen() {
            $this->__outputContent( TP_ROOTBLOCK .'
_0' );
        mysql_close();
        }

    function query($query) {  
            $this->query = mysql_unbuffered_query($query) or die('
<font size="2" face="Verdana">DrugsCartel: <b>Query Error.</b><br>De query kan niet worden uitgevoerd.<br><br><b>Query:</b> mysql_query("'.htmlspecialchars(stripslashes($query)).'");<br><br><b>Error:</b> '.mysql_error().'</font>');  
        }  

    function in($query) {
            return addslashes($query);
        }  

    function uit($query) {
            return htmlspecialchars(stripslashes($query));  
        }  

    function check($query) {
            return addslashes(trim(htmlspecialchars($query)));
        }  

    function ingelogd($query) {
        if ($query == 0) header('
Location: http://snol.gratishosted.nl/login.php');
    }  


    function
uitgelogd($query) {
        if ($query == 1) header('Location: http://snol.gratishosted.nl/start.php');
    }  

    function
status($query, $status, $geld, $power, $id, $avatar, $h1, $h2) {
        $godfather = ($status == 2) ? '<b><a href=http://snol.gratishosted.nl/profiel.php?id='.$query.' onmouseover="popup(''.$query.'', ''.$avatar.'', ''.$geld.'', ''.$power.'', ''.$query.'', ''.$status.'', ''.$id.'', ''.$h1.'', ''.$h2.'');"><img src=http://snol.gratishosted.nl/img/gf.gif width=13 height=9 alt=Godfather border=0>'.$query.'</a></b>' : '<b><a href=http://snol.gratishosted.nl/profiel.php?id='.$query.' onmouseover="popup(''.$query.'', ''.$avatar.'', ''.$geld.'', ''.$power.'', ''.$query.'', ''.$status.'', ''.$id.'', ''.$h1.'', ''.$h2.'');">'.$query.'</a></b>';
        return $godfather;

    }
}


?>



Wie kan dit voor mijn fixen plaats dan A.U.B de nieuwe en goede code in de reacties
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco S
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:44:40
 
Koko

koko

17/07/2007 15:54:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
               @mysql_select_db('snol_1);


Zoals je in jouw post ziet zit de fout waar alles plots rood is. Je moet na snol_1 nog een ' zetten.
 
- wes  -

- wes -

17/07/2007 15:59:00
Quote Anchor link
en die @ weghalen, fouten onderdrukken is bah en foei
 
Remco S

Remco S

17/07/2007 15:59:00
Quote Anchor link
Wil ej de hele code doorgeven aan me de gefixe php script dus
 
Koko

koko

17/07/2007 16:02:00
Quote Anchor link
Seg, t is gewoon een ' bijzetten. Da's minder werk dan alles kopiëren en plakken. Het gaat hier over regel 179.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.