syntax error, unexpected '$_GET' (T_VARIABLE)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »
Mohamed nvt

Mohamed nvt

17/08/2016 12:41:14
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Momenteel ben ik bezig met een master/detail page.
Uit de DB haal ik enkele info op zoals naam, productie en verloop datum op.
Van deze naam heb ik een link gemaakt. En wanneer ik klik op naam, wil ik meer gegevens uit DB halen die daarbij horen. Helaas ben ik hiermee 2 dagen mee bezig en het lukt me niet om het op te lossen. Ikzelf heb het idee dat het een syntax issue is, maar ik kom er niet uit.

Hopelijk kan iemand mij voorzien van een waardevolle feedback.

Tnx!

Index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$query2
= "SELECT * FROM medicines";
$result2 = mysqli_query($connection,$query2);
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
echo "<table width='70%' border='solid 1px'>";
echo "<tr><th>Name</th><th>Production_Date</th><th>Expire_Date</th><th>Edit</th><th>Delete</th></tr>";
while ($row2 = mysqli_fetch_assoc($result2)){
        $medicine_id = $row2['med_id'];
        $medicine_name = $row2['med_name'];
        $medicine_create_date = $row2['med_create_date'];
        $medicine_expire_date = $row2['med_expire_date'];
        echo "<tr>";
        echo "<td><a href='med_detail.php?id={$medicine_name}'>{$medicine_name}</a></td>" .
             "<td>{$medicine_create_date}</td>" .
             "<td>{$medicine_expire_date}</td>" .
             "<td><a href='edit.php?id={$medicine_id}'>Edit</a></td>" .
             "<td><a href='delete.php?id={$medicine_id}'>Delete</a></td>";
        echo "</tr>";
        }



echo "</table>";
?>


detail pagina
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php include "includes/db-config.php"; ?>
<?php
if(isset($_GET['$medicine_name'])){
    
    $_GET['$medicine_name'];
    
    
}


$query = "SELECT * from categories";
$result = mysqli_query($connection,$query);

$query3 = "SELECT * FROM medicines ";
$query3 .="WHERE ID="$_GET['$medicine_name']" ";
$result3 = mysqli_query($connection,$query3);
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
echo "<table width='70%' border='solid 1px'>";
echo "<tr><th>Name</th><th>Production_Date</th><th>Expire_Date</th><th>Created by factory</th><th>Added to database</th><th>Edit</th><th>Delete</th></tr>";
while ($row2 = mysqli_fetch_assoc($result3)){
        $medicine_id = $row2['med_id'];
        $medicine_name = $row2['med_name'];
        $medicine_create_date = $row2['med_create_date'];
        $medicine_expire_date = $row2['med_expire_date'];
        $medicine_factory = $row2['med_factory_id'];
        $medicine_register_date = $row2['med_register_date'];
        
        echo "<tr>";
        echo "<td>{$medicine_name}</td>" .
             "<td>{$medicine_create_date}</td>" .
             "<td>{$medicine_expire_date}</td>" .
             "<td>{$medicine_factory}</td>" .
             "<td>{$medicine_register_date}</td>" .
             "<td><a href='edit.php?id={$medicine_id}'>Edit</a></td>" .
             "<td><a href='delete.php?id={$medicine_id}'>Delete</a></td>";
        echo "</tr>";
        }

echo "</table>";
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:30:34
 
- SanThe -

- SanThe -

17/08/2016 13:20:21
Quote Anchor link
Waarom al die extra variabelen aanmaken?
HTML gebruikt dubbele quotes (").
Hou vars buiten de php-quotes.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
echo '<table width="70%" border="solid 1px">';
echo '<tr><th>Name</th><th>Production_Date</th><th>Expire_Date</th><th>Edit</th><th>Delete</th></tr>';
while ($row2 = mysqli_fetch_assoc($result2))
{

    echo '<tr>';
        echo'<td><a href="med_detail.php?id='.$row2['med_id'].'">'.$row2['med_name'].'</a></td>' .
            '<td>'.$row2['med_create_date'].'</td>' .
            '<td>'.$row2['med_expire_date'].'</td>' .
            '<td><a href="edit.php?id='.$row2['med_id'].'">Edit</a></td>' .
            '<td><a href="delete.php?id='.$row2['med_id'].'">Delete</a></td>';
    echo '</tr>';
}

echo '</table>';
?>

Ik heb bij de eerste <a> ook het id gebruikt, waar jij de name gebruikte.
Gewijzigd op 17/08/2016 13:22:16 door - SanThe -
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

17/08/2016 13:23:48
Quote Anchor link
SanThe, het grootste probleem is dat Mohamed de GET waarde gebruikt met de naam, medicine_name, maar heeft toegewezen aan, id.
Daarbij probeert hij deze aan te roepen, zonder er iets mee te doen. (toewijzen, echo,of wat dan ook)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if(isset($_GET['$medicine_name'])){
    $_GET['$medicine_name'];
}

Dit hierboven doet niks, en zorgt voor de foutmelding.

Verbetering hieronder.

detail pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php include "includes/db-config.php";

if(isset($_GET['id'])){
   $query = "SELECT * from categories";
   $result = mysqli_query($connection,$query);

   $query3 = "SELECT * FROM medicines ";
   $query3 .="WHERE ID="$_GET['id']" ";
   $result3 = mysqli_query($connection,$query3);
}
else {
    echo 'Geen medicijn gekozen.';
}

?>


In het overzicht tabel noem je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td><a href='med_detail.php?id={$medicine_name}'>{$medicine_name}</a>

Dus je gaat naar med_detail.php?id=medicijn_naam
De _GET is dan ['id']
Gewijzigd op 17/08/2016 13:30:48 door Dennis WhoCares
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

17/08/2016 14:23:23
Quote Anchor link
Waarom uberhaupt statische HTML echo'en? Dit voegt niets toe en vertroebelt enkel de leesbaarheid.

Je kunt PHP blokken openen en sluiten waar je wilt.

Vergelijk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
echo "<table width='70%' border='solid 1px'>";
echo "<tr><th>Name</th><th>Production_Date</th><th>Expire_Date</th><th>Created by factory</th><th>Added to database</th><th>Edit</th><th>Delete</th></tr>";
while ($row2 = mysqli_fetch_assoc($result3)){
        $medicine_id = $row2['med_id'];
        $medicine_name = $row2['med_name'];
        $medicine_create_date = $row2['med_create_date'];
        $medicine_expire_date = $row2['med_expire_date'];
        $medicine_factory = $row2['med_factory_id'];
        $medicine_register_date = $row2['med_register_date'];
        
        echo "<tr>";
        echo "<td>{$medicine_name}</td>" .
             "<td>{$medicine_create_date}</td>" .
             "<td>{$medicine_expire_date}</td>" .
             "<td>{$medicine_factory}</td>" .
             "<td>{$medicine_register_date}</td>" .
             "<td><a href='edit.php?id={$medicine_id}'>Edit</a></td>" .
             "<td><a href='delete.php?id={$medicine_id}'>Delete</a></td>";
        echo "</tr>";
        }

echo "</table>";
?>


Met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<table style="width: 70%; border: 1px solid;">
    <tr>
        <th>Name</th>
        <th>Production Date</th>
        <th>Expire Date</th>
        <th>Created by Factory</th>
        <th>Added to Database</th>
        <th>Edit</th>
        <th>Delete</th>
    </tr><?php
    while ($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
        ?>
<tr>
            <td><?php echo $row['med_name'] ?></td>
            <td><?php echo $row['med_create_date'] ?></td>
            <td><?php echo $row['med_expire_date'] ?></td>
            <td><?php echo $row['med_factory_id'] ?></td>
            <td><?php echo $row['med_register_date'] ?></td>
            <td><a href="edit.php?id=<?php echo $row['med_id'] ?>">Edit</a></td>
            <td><a href="delete.php?id=<?php echo $row['med_id'] ?>">Delete</a></td>
        </tr><?php
    }
?>
</table>

Daarnaast doe je er misschien verstandig aan om je output te escapen, zowel in queries (middels een real_escape() functie) alsook in je HTML (via htmlspecialchars()).

En wat @Dennis zegt: je hebt weinig aan een doorgegeven medicijnnaam als je verder alles op grond van id doet.
 
Mohamed nvt

Mohamed nvt

17/08/2016 14:46:22
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Bedankt voor jullie snelle reacties.
Ik heb deels jullie verbeteringen aangebracht, helaas krijg ik nog steeds dezelfde foutmelding, nl:
Parse error: syntax error, unexpected '$_GET' (T_VARIABLE) in D:\xampp\htdocs\inventory_test\med_detail.php on line 5


index.php: gewijzigde code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<td><a href='med_detail.php?id={$medicine_id}'>{$medicine_name}</a></td>"
?>


Tussen haakjes gebruik ik juist variabelen, omdat ik het makkelijker vindt met alle die syntaxis.

med_detail.php: Code wat bij lijn 5 hoort is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if(isset($_GET['id'])){
    $query3 = "SELECT * FROM medicines ";
    $query3 .="WHERE ID="$_GET['id']" ";
    $result3 = mysqli_query($connection,$query3);    
}
else {
    echo "No medicine has been chosen";
}

?>


@Dennis, je hebt gelijk wat het betreft security in de code.
Wanneer de kern van de code werkt, dan ga ik security als stap 2 aanpakken

Toevoeging op 17/08/2016 15:09:41:

Update;
Mijn probleem heb ik opgelost door de output van $_GET['id']; later toe te kennen aan een variabele.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if(isset($_GET['id'])){
    
    $id = $_GET['id'];
    $query3 = "SELECT * FROM medicines ";
    $query3 .="WHERE ID=$id";
    //$query3 .="WHERE ID=" $_GET['id']" ";
    $result3 = mysqli_query($connection,$query3);    
?>


Helaas heb ik nu een andere foutmelding en dat is:

Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in D:\xampp\htdocs\inventory_test\med_detail.php on line 21

Ik ga nog even verder zoeken.
Wanneer ik een update heb, zal ik het hier plaatsen.
tnx!


Toevoeging op 17/08/2016 15:26:36:

Update:

Het tweede probleem heb ik nu ook opgelost:
Door de query te controleren of het gelukt is of niet :-)

vernieuwde code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if(isset($_GET['id'])){
    
    $id = $_GET['id'];
    $query3 = "SELECT * FROM medicines ";
    $query3 .="WHERE med_id=$id";
    $result3 = mysqli_query($connection,$query3);    
}
else {
    echo "No medicine has been chosen";
}

if($result3 === false){
    die (mysqli_error($connection));    
}

?>

Bedankt allemaal voor het meedenken!
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

17/08/2016 15:46:32
Quote Anchor link
Hi Mohammed,

goed dat het opgelost is :)

Kijk eens goed naar deze 2 regels:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$query3 .="WHERE ID="$_GET['id']" ";
---
$query3 .="WHERE med_id=$id";

Zoek de verschillen, en je zult zien waarom de 2e regel wel werkt ;-)
Tip, let op je quotes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/08/2016 15:47:41
Quote Anchor link
Variabelen overschrijven is nergens voor nodig, en het zorgt zelfs voor verwarring.
Tevens kloppen je quotes niet, en mist er goede beveiliging m.b.v. escaping in je query. ZOnder dit ben je heel vatbaar voor SQL-injection wat veel gebruikt wordt bij hacking.

Ik heb de code even verbeterd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(isset($_GET['id'])){
    $query3 = "SELECT * FROM medicines WHERE ID='".mysqli_real_escape_string($connection, $_GET['id'])."'";
    $result3 = mysqli_query($connection,$query3);    
?>


Een tipje: Vermijd nummers in je variabelen. Weet jij straks nog wat $query3 doet? Geen gewoon een duidelijke naam die aangeeft wat je ophaalt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.