syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 15:50:20
Quote Anchor link
Quote:
( ! ) Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in C:\wamp\www\image_uploader.php on line 11


Dit krijg ik als ik dit script gebruik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
    $sentToDB = mysql_query "
        
                    INSERT INTO images
                  ('
                    UID,
                    n_image,
                    s_image
                  ')
                  VALUES
                  ('
                     '" . mysql_real_escape_string($$_POST['sessieID') . "',
                     '" . mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '" . mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )";


Nu ben ik al aardig lang mee bezig om uit te vogelen wat het is maar ik zie de fout niet en kan hem ook niet vinden terwijl ie waarschijnlijk erg makkelijk is
Gewijzigd op 05/07/2012 15:51:09 door Ruben kok
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:05:00
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 15:55:34
Quote Anchor link
Een verloren $ teken :)
Ow en er staan quotes teveel..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
 $sentToDB
= mysql_query "
        
                    INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID') . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;?>
Gewijzigd op 05/07/2012 15:57:48 door Bart V B
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 15:58:59
Quote Anchor link
Bart V B op 05/07/2012 15:55:34:
Een verloren $ teken :)
Ow en er staan quotes teveel..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
 $sentToDB
= mysql_query "
        
                    INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID') . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;?>


De error is er nog steeds :S op precies dezelfde lijn
 

05/07/2012 16:04:30
Quote Anchor link
een ] bij de post var toevoegen :)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/07/2012 16:07:17
Quote Anchor link
heb je om deze code nog ergens { en } in gebruik? Kijk dan even of ze allemaal afgesloten zijn

EDIT:
Lat maar, phoenix heeft hem al
Gewijzigd op 05/07/2012 16:07:50 door Tobias Tobias
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 16:07:59
Quote Anchor link
Phoenix Bird op 05/07/2012 16:04:30:
een ] bij de post var toevoegen :)


Ik zie het idd, thanks :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
    $sentToDB = mysql_query        
                  ('
                  INSERT INTO images
                    UID,
                    n_image,
                    s_image
                  VALUES
                     ' . mysql_real_escape_string($_POST['sessieID'] . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename) . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename1) . '
                   ');

Quote:
( ! ) Parse error: syntax error, unexpected ';' in C:\wamp\www\image_uploader.php on line 11


is het nu :(
 

05/07/2012 16:09:07
Quote Anchor link
naast het ] ook nog een )
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 16:10:18
Quote Anchor link
Phoenix Bird op 05/07/2012 16:09:07:
naast het ] ook nog een )


Het is gefixt, dankjullie wel :)

maar soms zie je door je eigen code het foutje niet, net zoals dat je een werkstuk eerst beter kan laten nalezen op spellingsfouten ^^
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 16:10:40
Quote Anchor link
eigenwijs is ook wijs he :)
Waarom ben je nou met die quotes aan het kloten?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
 $sentToDB
= "INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;

$result = mysql_query($sentToDB);
?>


Misschien is dit wat duidelijker?
Gewijzigd op 05/07/2012 16:12:00 door Bart V B
 
Erwin H

Erwin H

05/07/2012 16:11:12
Quote Anchor link
Het staat bol van de fouten...
- geen quotes om strings in je query
- geen haakjes om de kolomnamen in je query
- geen haakjes om de values in je query

Ik zou als jou was eens heel goed gaan kijken naar hoe het moet, want op deze manier ben je een dag bezig voor je een werkende query hebt.
 
Reshad F

Reshad F

05/07/2012 16:12:27
Quote Anchor link
sorry vorige was fout..

zo hoort ie het te doen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$sentToDB
= mysql_query(" INSERT INTO images ( UID, n_image, s_image )
                                                      VALUES ('"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "')
                                                    "
);

?>
Gewijzigd op 05/07/2012 16:19:47 door Reshad F
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 16:16:42
Quote Anchor link
Reshad, dan mis je er ook nog een aan het eind. ;)
Beter is om een string te maken en die uit te voeren in mysql_query().
Dat maakt het een stuk overzichtelijker.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
 $sentToDB
= mysql_query ("
        
                    INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
);
?>
Gewijzigd op 05/07/2012 16:19:01 door Bart V B
 
Reshad F

Reshad F

05/07/2012 16:25:25
Quote Anchor link
ahjaa ik keek even niet helemaal goed :P
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/07/2012 16:25:37
Quote Anchor link
Voor afsluiten van haakjes: Bij NotePad++ kun je als je naast een haakje staat zien waar de andere (sluitende of opende) haakje is.
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 16:58:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
   $sentToDB =  
                  ('
                  INSERT INTO images (
                    UID,
                    n_image,
                    s_image
                    )
                  VALUES
                     ' . mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename) . ',
                     ' . mysql_real_escape_string($filename1) . '
                   ');


De SQL query is nog steeds fout, want ik krijg dit:
"You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'UID, n_image, s_image ' at line 7"

:(
 
Write Down

Write Down

05/07/2012 17:06:03
Quote Anchor link
Je quotes zijn dan ook niet echt correct.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
/* Zoiets, maar dan wel volledig invullen natuurlijk! */
<?php
$sentToDB
= '(INSERT INTO images (uid, n_im, ...) VALUES ('.mysql_r($VAR).', ...)';
?>
 
Bart V B

Bart V B

05/07/2012 17:09:45
Quote Anchor link
Ruben, ben je nou ons voor de gek aan het houden ofzo?
Er staan hier zeker 2 antwoorden die helemaal correct werken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

$sentToDB
= mysql_query(" INSERT INTO images ( UID, n_image, s_image )
                                                      VALUES ('"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                                                      '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "')
                                                    "
);

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
 $sentToDB
= "INSERT INTO images
                  ( UID,
                    n_image,
                    s_image
                  )
                  VALUES
                  (  '"
. mysql_real_escape_string($_POST['sessieID']) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename) . "',
                     '"
. mysql_real_escape_string($filename1) . "'
                   )"
;

$result = mysql_query($sentToDB);
?>


Een copy /past oefening moet toch niet zo moeilijk zijn dacht ik zo..
 
Ruben kok

ruben kok

05/07/2012 17:17:31
Quote Anchor link
Oh.. Dan heb ik de verkeerde gekopieerd (A), dankjewel ^^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.