syntax probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »
Lars

Lars

23/09/2006 15:42:00
Quote Anchor link
ik heb een klein probleempje (ben nog niet zo gevorderd met php) en dat is het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
      $insert
= $_GET['idtaw']
           include 'http://www.mijnsite.nl/patrijs/nieuws.php?actie=nieuwsbericht&nieuwsid='.$insert.'';
      ?>


PHP pikt dit niet vanwege de aanhalingstekens denk ik hij denkt dat ik de include al afsluit maar de variabele $insert hoort er nog bij. Hoe schrijf ik dit zodat php het wel pikt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lars
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:01:29
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 15:52:00
Quote Anchor link
In een include kan geen ?actie=nieu...... gebruikt worden. En http:// er in werkt waarschijnlijk ook niet.
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 15:55:00
Quote Anchor link
als die ; ontbreekt op regel 2 zal hij tochwel fout geven....

URL mag wel
php.net:
Als de "URL fopen wrappers" zijn ingeschakeld (in de default configuratie is dit het gevel), dan kun je een file ook include()n met een URL, in plaats van een lokale path naam. Zie Remote files en fopen() voor meer informatie hierover.

http://nl3.php.net/manual/nl/function.include.php

Oja $insert hoef je helemaal niet zo mee te geven! de var $insert kun je gewoon rechtstreeks gebruiken in het include gedeelte !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Roland -
 
Lars

Lars

23/09/2006 15:59:00
Quote Anchor link
dat http:// is idd geen probleem
maar ik wil die variabele in die include hebben, hoe kan ik dit oplossen?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$var
= 'inhoud';
include('de_pagina_waar_$var_bekend_moet_zijn');
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:10:00
Quote Anchor link
ruud:
URL mag wel
php.net:
Als de "URL fopen wrappers" zijn ingeschakeld (in de default configuratie is dit het gevel), dan kun je een file ook include()n met een URL, in plaats van een lokale path naam.

Stel ik weet waar iemand zijn database connectie gegevens heeft opgeslagen. Dan kan ik dat dus simpel jatten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
include('http://www.jouwsite,nl/bla/config.php');
echo $db_user;
echo $db_password;
?>
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 16:13:00
Quote Anchor link
nee, SanThe,

Je krijgt de variabelen niet, aangezien de file op de andere server al door de parser is gegaan ;-)
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 16:15:00
Quote Anchor link
@ php newbie

Ja , dus die php vars bestaan dus juist WEL !!

(als je de namen goed heb gegokt)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Roland -
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:16:00
Quote Anchor link
PHP:
nee, SanThe,

Je krijgt de variabelen niet, aangezien de file op de andere server al door de parser is gegaan ;-)

Mmmm, daar zit wat in...
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 16:17:00
Quote Anchor link
Verkeerd

je hebt gelijk : ANDERE server ...
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:23:00
Quote Anchor link
Dat kunnen we even testen.

Wie test het even?

Op deze link http://www.test.santhe.nl/test.php staat een scriptje dat een echo geeft. Verder worden er twee vars aangemaakt, namelijk $user en $password.

Probeer die twee vars eens te lezen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 16:28:00
Quote Anchor link
http://phphulp.chess-web.nl/?p=santhe

Edit:

Dus zoals ik al zei, het kan niet ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:30:00
Quote Anchor link
PHP:
http://phphulp.chess-web.nl/?p=santhe

Edit:

Dus zoals ik al zei, het kan niet ;-)

Bedankt voor het testen.
Het is maar goed ook want anders kan elke (censuur) gaan hacken.
 
Lars

Lars

23/09/2006 16:33:00
Quote Anchor link
ik snap nog niet echt hoe ik het moet doen, tis toch niet onmogelijk een variabele te includen?! of om dit met een omweg te doen?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 16:34:00
Quote Anchor link
sorry, we gingen wat offtopic ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'http://www.mijnsite.nl/patrijs/nieuws.php?actie=nieuwsbericht&nieuwsid='.$_GET['idtaw'];
      ?>
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 16:38:00
Quote Anchor link
@ lars

Als het dus wel van je eigen server is hoef je niets door te geven

in de include kun je $insert gewoon gebruiken en dat lijk me toch ook simpeler !

15:55
 
Lars

Lars

23/09/2006 16:39:00
Quote Anchor link
thanks! tis gelukt zo!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.