syntax probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »
Lars

Lars

23/09/2006 15:42:00
Quote Anchor link
ik heb een klein probleempje (ben nog niet zo gevorderd met php) en dat is het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
      $insert
= $_GET['idtaw']
           include 'http://www.mijnsite.nl/patrijs/nieuws.php?actie=nieuwsbericht&nieuwsid='.$insert.'';
      ?>


PHP pikt dit niet vanwege de aanhalingstekens denk ik hij denkt dat ik de include al afsluit maar de variabele $insert hoort er nog bij. Hoe schrijf ik dit zodat php het wel pikt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lars
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 10:19:43
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 15:52:00
Quote Anchor link
In een include kan geen ?actie=nieu...... gebruikt worden. En http:// er in werkt waarschijnlijk ook niet.
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 15:55:00
Quote Anchor link
als die ; ontbreekt op regel 2 zal hij tochwel fout geven....

URL mag wel
php.net:
Als de "URL fopen wrappers" zijn ingeschakeld (in de default configuratie is dit het gevel), dan kun je een file ook include()n met een URL, in plaats van een lokale path naam. Zie Remote files en fopen() voor meer informatie hierover.

http://nl3.php.net/manual/nl/function.include.php

Oja $insert hoef je helemaal niet zo mee te geven! de var $insert kun je gewoon rechtstreeks gebruiken in het include gedeelte !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Roland -
 
Lars

Lars

23/09/2006 15:59:00
Quote Anchor link
dat http:// is idd geen probleem
maar ik wil die variabele in die include hebben, hoe kan ik dit oplossen?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$var
= 'inhoud';
include('de_pagina_waar_$var_bekend_moet_zijn');
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:10:00
Quote Anchor link
ruud:
URL mag wel
php.net:
Als de "URL fopen wrappers" zijn ingeschakeld (in de default configuratie is dit het gevel), dan kun je een file ook include()n met een URL, in plaats van een lokale path naam.

Stel ik weet waar iemand zijn database connectie gegevens heeft opgeslagen. Dan kan ik dat dus simpel jatten?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
include('http://www.jouwsite,nl/bla/config.php');
echo $db_user;
echo $db_password;
?>
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 16:13:00
Quote Anchor link
nee, SanThe,

Je krijgt de variabelen niet, aangezien de file op de andere server al door de parser is gegaan ;-)
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 16:15:00
Quote Anchor link
@ php newbie

Ja , dus die php vars bestaan dus juist WEL !!

(als je de namen goed heb gegokt)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Roland -
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:16:00
Quote Anchor link
PHP:
nee, SanThe,

Je krijgt de variabelen niet, aangezien de file op de andere server al door de parser is gegaan ;-)

Mmmm, daar zit wat in...
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 16:17:00
Quote Anchor link
Verkeerd

je hebt gelijk : ANDERE server ...
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:23:00
Quote Anchor link
Dat kunnen we even testen.

Wie test het even?

Op deze link http://www.test.santhe.nl/test.php staat een scriptje dat een echo geeft. Verder worden er twee vars aangemaakt, namelijk $user en $password.

Probeer die twee vars eens te lezen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 16:28:00
Quote Anchor link
http://phphulp.chess-web.nl/?p=santhe

Edit:

Dus zoals ik al zei, het kan niet ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 16:30:00
Quote Anchor link
PHP:
http://phphulp.chess-web.nl/?p=santhe

Edit:

Dus zoals ik al zei, het kan niet ;-)

Bedankt voor het testen.
Het is maar goed ook want anders kan elke (censuur) gaan hacken.
 
Lars

Lars

23/09/2006 16:33:00
Quote Anchor link
ik snap nog niet echt hoe ik het moet doen, tis toch niet onmogelijk een variabele te includen?! of om dit met een omweg te doen?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 16:34:00
Quote Anchor link
sorry, we gingen wat offtopic ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include 'http://www.mijnsite.nl/patrijs/nieuws.php?actie=nieuwsbericht&nieuwsid='.$_GET['idtaw'];
      ?>
 
- Roland -

- Roland -

23/09/2006 16:38:00
Quote Anchor link
@ lars

Als het dus wel van je eigen server is hoef je niets door te geven

in de include kun je $insert gewoon gebruiken en dat lijk me toch ook simpeler !

15:55
 
Lars

Lars

23/09/2006 16:39:00
Quote Anchor link
thanks! tis gelukt zo!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.